Met deze deals kun je jouw viervoeter verwennen op Dierendag

Het is Werelddierendag! Dat betekent dat je jouw liefste viervoeter, knaagdier of ander soort huisdier mag verwennen zodat ie weet hoe dol je wel niet op hem bent. In deze blog lees je meer over het begin van Werelddierendag en over hoe je je viervoeter kan verwennen.


De liefde voor dieren gaat ver terug

Om terug te gaan naar het begin van Dierendag, moeten we teruggaan naar de feestdag van Sint Franciscus van Assisi. Deze Franciscaan bekommerde zich om melaatsen, zwervers en ook om dieren. De eerste officiële Dierendag was echter pas in mei 1927 een idee, toen Ilse Winter een brief schreef aan Margaret Ford. In deze brief stelde ze voor om één dag per jaar aan de dieren te wijden. In 1929 werd 4 oktober uitgeroepen tot Werelddierendag door R. Spurrier, de secretaris van de "National Council for Animal Welfare". Sinds de jaren zestig wordt er ook steeds meer aan activisme gedaan op deze dag en er werden meer activiteiten voor kinderen bedacht zodat ze zich meer bezig zouden gaan houden met dieren.


Win prijzen en doe een goede daad

Voor de beste aanbiedingen kun je dit jaar bij de Prijzenparade van Medpets terecht. Je scoort daar namelijk tot 50% korting op allerlei voer, apotheekproducten en nog veel meer. Bestel je voor meer dan €79,-? Dan geniet je ook nog eens van gratis verzending. Dat is echter niet het enige, want je kunt ook de tofste prijzen winnen. Je maakt kans op een prijs bij besteding van €49,- of meer. Er zijn 18 prijzen waar je kans op kunt maken, van een microchip voerbak tot een dierenportret. Je kunt zelfs kans maken op een jaar lang voeding voor jouw liefste viervoeter! Let er wel op dat de Prijzenparade en de kortingen alleen nog vandaag geldig zijn, dus je moet snel zijn om er gebruik van te maken. Heb je liever wat meer tijd nodig om een bestelling te plaatsen? Kijk dan bij Zooplus. Daar scoor je met deze kortingscode 2% korting op je hele bestelling. Daarnaast doe je ook een goede daad door een bestelling te plaatsen bij Zooplus, want tot en met vandaag doneert het bedrijf 20 zooPoints voor elke bestelling. De webwinkel doneert ze aan Katshuisch, een woonhuis voor katten met een handicap. Heb je een huisdierprofiel op je account? Dan verdubbelen ze de donatie! Vorig jaar kon Zooplus bijna €10.000,- doneren aan de Stichting Dierenvoedselbank. Heb je alleen voer nodig voor je hond of kat? Dan kun je je viervoeter ook verwennen. Bij Just Russel kun je een persoonlijk voerplan opstellen, zodat je hond of kat precies krijgt wat ie nodig heeft. Het voer is honderd procent natuurlijk en in elke zak zit een uniek recept. Je kunt zelfs een foto van je harige vriendje op de zak laten zetten. Zo'n persoonlijk recept hoeft helemaal niet duur te zijn, want er zijn diverse kortingscodes waar je gebruik van kunt maken. Gebruik bijvoorbeeld onze exclusieve kortingscode waarmee je 30% korting krijgt op je hele bestelling bij Just Russel. Naast de katten- en hondenvoeding, kun je er ook terecht voor snacks, speelgoed, supplementen, hondenmanden en andere extra's.

Kat in mand


Dierendag hoeft niet duur te zijn

4 oktober hoeft helemaal niet iets te kosten, want je kunt jouw hond of kat ook verwennen zonder iets te hoeven bestellen. Ga bijvoorbeeld een stuk langer wandelen in het bos met je hond of geef je kat een extra dikke knuffel. Wil je toch graag wel iets bestellen om je liefde extra te uiten? Dan kun je terecht bij deze webwinkels:


Bezoek de dieren buiten je huis

Heb je geen huisdier, maar ben je wel dol op dieren? Dan kun je uiteraard ook een bezoekje maken aan de dierentuin. Dat hoeft ook helemaal niet duur te zijn! Je kunt namelijk tot 40% korting krijgen tijdens de Dierentuinweken bij ActievandeDag. Tijdens deze weken kun je tickets kopen voor Zoo Veldhoven, Mondo Verde, DierenPark Amersfoort, Dolfinarium, Apenheul en Kölner Zoo in Keulen. Wil je langer genieten van het bekijken van dieren? Boek dan een overnachting bij Beekse Bergen. Je krijgt daar deze maand een gratis nacht bij je boeking. Dus je kunt extra lang genieten van alle mooie dieren die rondlopen in een natuurlijke omgeving. Toch liever gewoon maar een dagje op pad? Dan kun je ook kijken bij Tripper. Daar profiteer je van tot 70% korting op dierentuintickets. Bij deze website kun je tot 40% korting pakken op Grotten van Han en Wildpark in België,  maar ook bijna 25% korting op tickets voor SEA LIFE in Scheveningen.

Aapje in dierentuin


Ga jij Dierendag vieren vandaag? Of ben je van plan om het groots aan te pakken in het weekend? Hoe dan ook, geef een dikke knuffel aan je liefste viervoeter of knaagdier en laat ze weten dat je gek op ze bent.