Kortingen tijdens de sperperiode in de winter

Nog een maand en dan is het alweer zo ver: de wintersolden. Voorafgaand kun jij profiteren van de sperperiode; tijdens de komende weken kun je bij diverse winkels een koppelverkoop spotten waarmee je toch flink kunt besparen. De koppelverkoop is nog niet zo populair als de solden zelf, maar dat betekent niet dat de kortingen niet te vinden zijn. Hieronder lees je waar je de beste deals kunt scoren.


Hoe kun jij besparen tijdens december en januari?

Tijdens de solden scoor jij gegarandeerd flinke kortingen op wat jij wilt bestellen. Er zijn in België twee solden; namelijk de zomersolden en de wintersolden. De wintersolden gaat van start op 3 januari en lopen de hele maand door. In de maand voor de solden mogen winkels geen grootschalige kortingen uiten, maar hier hebben ze iets op verzonnen. Tijdens de sperperiode kun jij namelijk dankzij een koppelverkoop alsnog met korting kleding, schoenen en meer bestellen indien je er minstens twee koopt. Zo kun jij tijdens deze twee maanden besparen op heel veel aankopen online en in de winkels.


Profiteer van tot 50% korting op mode en schoenen

Voor vele mensen is de solden het moment om kleding en schoenen te bestellen met flinke kortingen. Gelukkig zijn de meeste deals op mode en schoenen en is de koppelverkoop ook het perfecte moment om inkopen te doen voor jouw winteroutfits. Denk aan een warme winterjas of fijne schoenen voor in de sneeuw. Tijdens de koppelverkoop kun je dus lekker besparen op jouw bestelling; zo kun je bij vanHaren tot 50% korting pakken op jouw aankoop. De enige voorwaarde? Dat je minstens twee artikelen bestelt. Maar dat moet goed lukken bij vanHaren want je kunt er immers voor de hele familie bestellen. Ga bijvoorbeeld voor winterlaarzen voor jouzelf, sneakers voor jouw zoon of dochter en nette schoenen voor jouw partner. Als je op zoek bent naar een volledig nieuwe kledingkast voor de winter, dan kun je het beste naar ZEB surfen want ook daar kun je tot 50% korting scoren. Bestel bijvoorbeeld warme truien, setjes voor de feestdagen, een warme muts of comfortabele schoenen en jouw kledingkast is weer helemaal opgevuld met de hipste items. Ook bij America Today kun je wel 50% korting krijgen op jouw bestelling tijdens de koppelverkoop. Hier shop je niet alleen kleding en accessoires voor jezelf, maar ook voor jouw partner en kinderen. Bij CKS scoor je ook tot 50% korting dankzij de Winter Deals en kunnen jij en jouw kinderen het nieuwe seizoen helemaal nieuw aangekleed beginnen. Je profiteert van de korting op alle geselecteerde items bij het kopen van twee items of meer en dat lukt vast met de collectie van CKS. Ook bij Bristol kun je terecht om inkopen te doen voor het hele gezin want je geniet daar van tot 50% korting. Je kunt hier terecht voor fijne kinderschoenen, winterjassen, warme schoenen voor jezelf en natuurlijk nog veel meer. Wil je jezelf graag verwennen? Ga dan naar Hunkemöller want daar shop je nu met tot 35% korting. De lingerie en nachtmode lades kunnen namelijk niet overgeslagen worden als je jouw kledingkast opnieuw aan het inrichten bent.

Kleding op rek


Andere deals in december

Zit er geen goede deal tussen voor jou tijdens deze koppelverkoop en wacht je liever op de echte solden? Dan zijn er nog voldoende andere deals waar jijzelf en je portemonnee blij van worden. Zo kun je bij April Beauty gratis verzending krijgen op alle cadeaus; perfect voor als jij nog last minute cadeautjes nodig hebt voor de kerstdagen. Als je het thuis graag proper ziet, dan kun je bij Dyson terecht voor tot €100,- korting én gratis cadeaus. Zo is de aankoop van die nieuwe steelstofzuiger een stukje minder heftig voor de portemonnee. Heb je nog andere cadeaus nodig voor Kerstmis? Surf dan naar Groupon.be want daar krijg je dankzij een kortingscode 20% extra korting op cadeaus en bespaar je dus echt mega op de koopjessite. Ook bij Playmobil kun je besparen want er is een adventspecial waarmee jij wekelijks wel 25% korting kunt krijgen op speelsets. De korting en waarop het geldt verandert iedere week dus je moet wel snel zijn als je een speelset wilt bestellen. Bij L’Occitane kun je twee giftsets bestellen waarbij je er eentje gratis krijgt met een kortingscode; perfect voor als je nog geen goede ideeën had voor jouw schoonmoeder en schoonzussen. De sperperiode is dus eigenlijk het uitmuntende moment om nog last minute cadeaus te bestellen voor de kerstdagen maar ook als je stiekem niet kunt wachten tot de wintersolden zit je tijdens de maand december goed. Deze andere deals kun je nog tijdens de koppelverkoop scoren:

  • Ruim 70% korting tijdens de koppelverkoop bij JBC
  • Bij Torfs kun je genieten van wel 60% korting op een nieuwe outfit
  • In de sale bij Van Arendonk kun je tot 40% korting pakken op schoenen en accessoires
  • Dankzij een kortingscode kun je 5% korting krijgen op jouw kaartjes bij Tiqets
  • e5 mode geeft jou tot 40% korting tijdens de koppelverkoop
  • Je profiteert tijdelijk van wel 30% korting bij River Woods
  • Bij Berca scoor je tot 30% korting op schoenen en kledij met een kortingscode

Make-up op tafel


De officiële solden heb je dus eigenlijk helemaal niet meer nodig dankzij de koppelverkoop. Je kunt profiteren van de koppelverkopen tot 2 januari, dus je hebt nog even de tijd om jouw bestellingen te plaatsen. Wil je toch liever wachten op de echte wintersolden? Dan hoeft dat maar tot 3 januari want dan begint de koopjesperiode echt. Wat ga jij allemaal bestellen tijdens deze sperperiode?