Dit zijn de beste cadeaus voor Vaderdag 2023

Volgende week is het alweer zo ver: Vaderdag. Op 11 juni staat jouw vader in het zonnetje en dat betekent dat het tijd is voor een presentje of twee. Als je nog geen cadeautje hebt kunnen scoren waar je jouw vader mee kunt verblijden, dan is deze blog perfect voor jou. Je vindt hier de beste deals en kortingscodes waarmee je het beste cadeau kunt scoren, en dan nog zo voordelig mogelijk ook.


Wat is Vaderdag?

Waarom vieren we nou precies Vaderdag? Natuurlijk om jouw allerliefste vader te vieren, maar er zit een interessante historie achter. In 1909 wou Sonora Smart Dodd graag haar vader eren. De veteraan uit Washington had gevochten in de Amerikaanse Burgeroorlog en was zijn vrouw verloren nadat zij gestorven was tijdens de geboorte van hun zesde kind. Toen Sonora volwassen was, wou ze graag haar vaders doorzettingskracht onder de aandacht brengen. De inspiratie kwam door Anna Jarvis, die het jaar daarvoor Moederdag was begonnen. Vaderdag werd pas in 1972 officieel erkend door Richard Nixon. In België vieren we de dag op de tweede zondag van juni, en daardoor vieren we het dus op een andere dag dan andere landen. Wist je dat regio Antwerpen het zelfs al eerder viert dan de rest van België?

Kaart geven aan vader


De voordeligste elektronica en gadgets

Hetgeen waar je een vader vaak tevreden mee kunt maken is elektronica en gadgets. Ga bijvoorbeeld voor een cadeau bij LEGO. Je kunt hier met onze exclusieve kortingscode een gratis cadeau bij jouw bestelling krijgen, waardoor je dus zonder extra te betalen twee cadeaus hebt. Bij LEGO vind je wat voor elke vader; denk aan Star Wars, Marvel, auto's en nog veel meer. Als je je vader graag een uitdaging wil geven, ga dan voor een set met een leeftijd van 18+. Deze sets bevatten vaak veel stenen en zijn moeilijker om te bouwen. Zo heeft jouw vader een tijd plezier van het bouwen, en daarna natuurlijk ook van de voltooide set. Is jouw vader geen fan van LEGO? Kijk dan eens bij Ditverzinjeniet. Daar scoor je presentjes met tot 70% korting. Je shopt hier grappige en handige gadgets, zoals een BBQ Brandijzer en een Wallet Ninja Toolcard. Voor elektronica kun je terecht bij Fnac. Je krijgt hier namelijk tot €100,- korting op cadeaus voor Vaderdag, waardoor je hartstikke voordelig kunt shoppen. Maak een keuze uit de CD's en Vinyl cadeautips of ga voor een spel op de Switch. Als jouw budget wat groter is, dan kun je ook gaan voor een smartwatch voor het sporten of een e-reader als jouw vader dol is op lezen. Op Fnac.be vind je de volledige selectie voor Vaderdag zodat jij jouw vader kunt verwennen.


Geef een herinnering cadeau met een uitje

Het leukste cadeau is natuurlijk een uitje om herinneringen te maken met jouw vader. Zo kun je bij VakantieVeilingen bieden op uitjes voor het hele gezin of alleen samen met jouw vader. Door te bieden kun je tot 50% korting krijgen op een dagje uit. Hierbij geldt natuurlijk wel dat je er snel bij moet zijn, want als de bieding afloopt dan kun je hem niet meer bestellen. Ben je geen fan van biedingen? Kijk dan eens bij ActievandeDag. Hier kun je tot 75% korting krijgen op dagjes uit, zoals het bezoeken van een dierentuin of pretpark. Er zijn ook andere uitjes te bestellen zoals een museumbezoek of een bezoek aan een speelpark. Bij Bongo kun je ook kiezen uit een groot assortiment uitjes en met onze exclusieve kortingscode kun je €22,- korting pakken op jouw bestelling. Geef bijvoorbeeld een paar dagen weg cadeau of een cadeau voor autoliefhebbers. Wil je graag op pad met het hele gezin? Dan is een van de Plopsa parken natuurlijk altijd een goed idee. Dankzij onze exclusieve kortingscode krijg je €7,- korting op tickets. Zo kun je besparen op de tickets en het geld uitgeven in het park voor lekker eten of een uniek souvenir.

Meisje op schouders van vader


Scoor deze overige cadeaus

Geen fan van bovenstaande cadeau ideeën? Misschien dan wel van deze onderstaande:


Heb je een cadeau gevonden voor jouw vader tussen deze lijst? Zo niet, dan kun je altijd nog op onze speciale "Vaderdag"-pagina kijken. Deze pagina wordt constant geüpdatet waardoor je geen enkele aanbieding kunt missen. Het enige waar je nog op hoeft te letten is de verzendtijd, anders kom je dadelijk zonder cadeau aanzetten bij jouw vader.