Op dit moment scoor je hier de beste kortingen

De maand komt alweer bijna tot een einde en dat betekent dat er weer een hoop aanbiedingen en kortingscodes zijn die jouw aandacht waard zijn. Dit is bijvoorbeeld ook het perfecte moment om jouw zomerkleding te bestellen, zodat je alvast klaar bent voor de échte zomerse temperaturen. Als we het daar toch over hebben, kan het ook slim zijn om alvast alles in huis te halen als het warm gaat worden; denk aan een mobiele airco of andere handige gadgets. Je vindt in deze blog de beste deals waarmee jij de maand juni voordelig kunt beginnen.


Vul jouw zomergarderobe voordelig aan

De zomer begint er aan te komen en de afgelopen week heeft de zon zich al vaker laten zien, dat betekent dat je de zomerkleding weer tevoorschijn kunt halen. Heeft jouw zomerkleding wel wat verfrissing nodig? Dan kun je jouw kledingkast een update geven met deze aanbiedingen:


Shop de nieuwste elektronica met korting

Het blijft altijd een dure aankoop: elektronica. Gelukkig zijn er een hoop kortingscodes en aanbiedingen waarmee je kunt besparen op jouw aankoop. Zo is er nu bij bol.com de bol 7-daagse waarmee je tot 70% korting kunt scoren. Naast de vaste aanbiedingen zijn er ook elke dag andere deals, dus het is handig om elke dag even opnieuw te kijken naar wat er die dag in de aanbieding is. Met deze bizar goede deals kun je korting scoren op grote merken zoals AEG, Samsung, Philips en Lenovo. Een andere goede deal vind je bij Tommy Teleshopping. Je profiteert namelijk van 5% extra korting met deze kortingscode. Je shopt hier allerlei elektronica, zoals fitnessapparaten om een gezond lichaam te krijgen maar ook air conditioners kun je hier voordelig bestellen. Heb je jouw vakantiegeld al binnen? Dan vind de beste deals bij MediaMarkt. Tijdens de Work Hard, Play Harder promo kun je extra voordelig elektronica shoppen. Denk aan een Apple Watch voor het hardlopen of een eco choice koel-vriescombinatie voor koude drankjes en ijsjes voor de warme zomermaanden.

Tablet in de hand


Ga goedkoop een weekend weg

Deze week kun je dankzij Pinksteren ook genieten van een lang weekend en dat betekent dat het een perfect moment is om erop uit te gaan. Denk aan een bezoek aan een van de Plopsa parken met jouw familie. Je kunt hier genieten van alle attracties en de kleintjes van de familie zullen veel plezier hebben van alle shows. Zo'n dagje weg naar een Plopsa park hoeft helemaal niet duur te zijn; je profiteert namelijk nu van €7,- korting op tickets met onze exclusieve kortingscode. Deze besparing kun je weer gebruiken voor leuke souvenirs in het park of een lekkere snack. Wil je liever écht goed gebruik maken van het lange weekend? Boek dan een last minute vakantie bij Evancy. Met onze exclusieve kortingscode krijg je 10% korting op het gehele aanbod. Zo kun jij voordelig een vakantie boeken naar de zonnige Franse Riviera of geniet van de Noord-Franse Opaalkust. Met zo'n vakantie ben je verzekerd van een heerlijke tijd weg van huis en kun je de pittoreske dorpjes van Frankrijk ontdekken met jouw vrienden of familie. Wil je liever niet zo ver weg van huis gaan dit weekend? Kijk dan eens bij EuroParcs. Je kunt daar namelijk nog een last minute vakantie boeken tijdens Pinksteren met tot 20% korting. Er zijn een hoop verblijven waar je uit kunt kiezen, zoals een vakantie aan het water of een vakantiepark vlakbij een pretpark. Een hoop vakantieparken van EuroParcs zijn gevestigd in Nederland, maar er zijn er ook een aantal in België. Je hoeft dus eigenlijk niet heel lang in de auto te zitten voor je aan je lang weekendje weg kunt beginnen.

Op het strand met familie


Andere interessante aanbiedingen en kortingscodes

Nog geen interessante deal gezien waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Dan kunnen onderstaande aanbiedingen en kortingscodes jou misschien wel interesseren:


Heb jij nog plannen voor Pinksteren? Mocht je op zoek zijn naar de andere beste deals van dit moment dan kun je deze vinden op onze speciale "Spring Deals"-pagina. Deze pagina wordt namelijk constant geüpdatet waardoor je geen enkele deal kunt missen. Als je op zoek bent naar een specifieke kortingscode van jouw favoriete winkel, dan kun je uiteraard ook de winkel opzoeken op onze website.