Check deze interieurdeals tijdens Oktober Woonmaand 2023

Deze maand kun je genieten van heel veel aanbiedingen en kortingscodes op woonartikelen; het is namelijk Oktober Woonmaand. Het is dus een uitstekende tijd om nieuwe meubelen, apparatuur en accessoires te bestellen voor in je huis en buitenruimte. Lees je mee waar je de beste deals gaat vinden?


Met deze aanbiedingen richt je je huis voordelig in

De belangrijkste categorie tijdens woonmaand is uiteraard de meubels. Met een paar nieuwe meubels kun je je hele interieurstijl aanpassen en dankzij de woonmaand hoeft het ook niet meer heel veel te kosten. Zo kun je bij Maisons du Monde terecht voor de Maisons Days waar je tot 50% korting scoort. Tussen de geselecteerde artikelen vind je TV-meubels, fauteuils, boekenkasten en nog veel meer. Je kunt dus met gemak je hele huisje inrichten met artikelen uit de Maisons Days. Bij DEBA Meubelen vind je ook diverse aanbiedingen waar je van kunt profiteren. Zo kun je 10% korting pakken tijdens de Comfortdagen. Hiermee scoor je korting op zetels, matrassen, fauteuils en nog veel meer; zo lang je er maar comfortabel op kan zitten. Naast deze aanbieding kun je ook tot 30% korting krijgen op keukenmeubels en -apparatuur. Om van deze korting te profiteren dien je wel langs een lokale DEBA Meubelen winkel langs te gaan. Je kunt via de website ook een afspraak maken om jouw droomleven werkelijkheid te maken. Niet op zoek naar een keuken? Kijk dan eens bij Leen Bakker. Je scoort daar namelijk 10% extra korting op je bestelling. Deze aanbieding is alleen deze week nog geldig, dus als je een goede aanbieding ziet dan is het verstandig om te bestellen in plaats van te wachten.

Fauteuils in woonkamer


Shop goedkoop apparatuur en verlichting

Al meer dan voldoende meubels in huis en is er niets toe aan vervanging? Geen zorgen! Want tijdens deze maand kun je ook allerlei deals vinden op apparatuur voor bijvoorbeeld in de keuken. Voor nieuw keukenapparatuur kun je een kijkje nemen bij AEG. Daar krijg je namelijk tot €770,- aan cadeaus bij je aankoop. Je ontvangt cadeaus bij een aankoop van een inbouwtoestel, zoals een inductiekookplaat, een oven of een inbouwvaatwasser. Op de website vind je de selectie aan producten waar je cadeaus bij ontvangt. Welke cadeaus het precies zijn? Dan kun je denken aan een zoutsteen om op te koken, drie gratis deksels of een gratis glazenrek. Ook bij Bosch kun je deze maand profiteren. Dankzij deze kortingscode krijg je namelijk 10% korting op je bestelling. Er gelden geen voorwaarden aan deze kortingscode, behalve dat ie niet geldig is op afgeprijsde artikelen. Met deze kortingscode kun je dus hartstikke voordelig een nieuwe stofzuiger, wasmachine of koelkast bestellen. Je kunt ook nog kijken bij de Bosch Deals. Hier geldt de kortingscode niet op, maar op sommige artikelen scoor je meer dan 10% korting. Als je geen inbouwapparatuur nodig hebt, dan kun je ook kijken bij KitchenAid. Je ontvangt daar namelijk 15% korting op alles dankzij deze kortingscode. Koop je een Artisan by You mixer? Dan krijg je ook nog eens een gratis broodkom en gratis gravure! Bestel je liever een handmixer? Bij zo’n aankoop ontvang je gratis kloppers met flexibele rand. Met deze kloppers kun je een dubbel zo groot oppervlak in je mengkom bewerken. Als je liever niet in het donker in de keuken staat, dan kun je bij Supra Bazar dankzij deze kortingscode 15% korting krijgen op binnenverlichting van Lucide. Dit Belgische designlabel staat bekend om zijn toonaangevende, trendsettende en functionele verlichting. Je kunt dus je huis een stuk hipper maken dankzij die code bij Supra Bazar. Ook voor je badkamer kun je deze maand terecht bij Saniweb. Daar shop je diverse merken en trendy producten met tot 20% korting. Denk aan nieuwe tegels met 10% korting. Koop je een Grohe regendouche of een Sunshower? Dan krijg je een gratis schoonmaakset bij je aankoop. Op die manier kun je je nieuwe aankoop mooi schoon houden, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je het verkeerde schoonmaakmiddel gebruikt.

Witte keuken


Andere aanbiedingen en kortingscodes om van te profiteren

Er zijn ook een hoop andere aanbiedingen en kortingscodes waar je deze maand van kunt profiteren, die niet perse gericht zijn op de woonmaand. Dat betekent echter niet dat je er niet gelukkig van kunt worden, want van korting krijg je altijd een glimlach op je gezicht. Bij deze winkels scoor je de beste deals:


Ga jij nog meubels of woonaccessoires bestellen deze maand? Je kunt uiteraard ook nog wachten op Black Friday, wie weet zie je dan nog betere woondeals voorbij komen. Black Friday valt dit jaar op 24 november; lang hoef je dus niet meer te wachten.