De strafste deals voor jouw tuin en terras

Het voelt misschien nog niet zo, maar het is toch echt lente. Dat betekent dat je weer lekker in de tuin aan de gang kunt gaan om hem klaar te maken voor het warmere weer. Dit kun je op verschillende manieren doen, van het gazon verbeteren tot het gezellig maken met tuinmeubels. In deze blog vind je de beste deals zodat je jouw tuin en terras zo voordelig mogelijk kunt klaarmaken voor het warmere weer.


Bereid jouw tuin voor op het seizoen

In de lente gaan veel mensen weer aan het werk in de tuin. Het is namelijk het perfecte moment om te zaaien, bemesten en te verticuteren. Jouw gras zal je dit voorjaar dankbaar zijn als je er iets meer tijd in steekt. Naast deze drie activiteiten kan het ook handig zijn om jouw tuin mosvrij te maken. Dit kun je doen door mos tussen grasplanten weg te krabben, of door een mosverdelger te gebruiken op de grond. Je vindt alles wat je hiervoor nodig hebt bij Moowy en deze week profiteer je nog van 10% korting bij Moowy dankzij een kortingscode. Is jouw gras helemaal in orde? Als jouw tuin wel wat kleur kan gebruiken en je graag wat minder tegels in de tuin hebt, dan kun je terecht bij Bakker.com. Je scoort hier namelijk tot 40% korting op tuinplanten. Zo kun je jouw tuin gemakkelijk opvrolijken met bijvoorbeeld blauwe lavendel, of zorg voor een plekje voor vlinders met een vlinderstruik. Met tuinplanten zorg je er ook voor dat er weer voldoende te halen valt voor bijen en andere insecten, dus je helpt ook nog een handje mee aan het milieu. Als je op zoek bent naar nog andere planten en bloemen voor in jouw tuin, dan kun je ook terecht bij Outspot. Je krijgt daar met onze exclusieve kortingscode 12% korting op alles.

Planten watergeven


Vul jouw tuin of terras op met meubels

Als je er ruimte voor hebt, dan is jouw tuin natuurlijk pas compleet met wat tuinmeubels. Zo kun je pas echt genieten van jouw verzorgde tuin of terras. Als je niet een mega grote tuin of terras hebt, dan is een klein tafeltje met stoeltjes al meer dan prima. Heb je wel een grote buitenplek? Dan kun je het natuurlijk zo bont maken als je zelf wil. Ga bijvoorbeeld voor een grote loungeset en diningset, zodat je met al je vrienden kunt zitten. Voor een loungeset kun je terecht bij Leen Bakker. Je shopt deze namelijk met tot 25% korting én je ontvangt een gratis coolbar bij diverse tuin- en loungesets. Zo heb je gelijk een heerlijke zit, en hoef je niet meer op te staan voor de koelkast. Wil je graag iets meer sfeer in de tuin? Ga dan voor een leuk buitenkleed. Ook deze shop je bij Leen Bakker en je scoort nu op veel tapijten 20% korting. Zo kun jij mega voordelig jouw tuin of terras gezellig maken. Met deze kortingscode krijg je bij VidaXL 10% korting op tuinmeubels en -accessoires. Je bent altijd al hartstikke voordelig uit bij VidaXL, maar met zo'n fijne code is het dus nog goedkoper om te bestellen.


Maak het helemaal af

Heb jij thuis drukke kinderen rondrennen? Dan kunnen ze dit voorjaar weer lekker naar buiten, en dat kan natuurlijk ook in de tuin. Zet bijvoorbeeld een schommel neer, of een klimtoestel en ze zijn na een uurtje buiten al hun energie kwijt. Ga bijvoorbeeld naar Wickey.be, want daar zijn nou twee kortingscodes waar jij van kunt profiteren. Met eentje krijg je €130,- extra paaskorting, en de ander geeft €65,- korting op speeltoestellen. De toestellen van Wickey worden van kwalitatief hout gemaakt, dus zo'n toestel zal nog jaren gebruikt kunnen worden. Daarnaast kun je op veel buitenspeelgoed korting pakken tijdens de Bol 7-daagse. Denk aan tot 15% korting op trampolines en speeltoestellen en tot 20% korting op buitenspeelgoed. Deze 7-daagse duurt nog tot en met aanstaande zondag bij bol.com, dus je hebt nog even tijd om te profiteren van de bizar goede deals. Als je geen kinderen thuis hebt rondrennen maar juist huisdieren, dan kun je het voor hun ook hartstikke fijn maken in de tuin. Zo kun je met onze exclusieve kortingscode genieten van 15% korting op jouw aankoop bij Zooplus. Hier kun je terecht voor al jouw dierbenodigdheden, zoals een konijnenren of agility hondensportproducten.

In de tuin werken met hond


Heeft jouw tuin of terras veel werk nodig, of heb je al veel vorig jaar gedaan? Als je veel tuinwerk in het voorzicht hebt, dan hopen we natuurlijk dat je lekker weer hebt om het allemaal voor elkaar te krijgen. Met Pasen zo dichtbij, is het ook hartstikke leuk als de tuin er mooi bijligt voor het zoeken van de eieren. Als jouw favoriete winkel voor huis- en tuinproducten er niet tussenstond, dan kun je altijd nog op onze speciale pagina kijken. Je vindt daar alle huis- en tuinwinkels op een rijtje en ook alle interessante kortingscodes.