Hier vind je de beste deals voor de onverwachte nazomer

Het leek even op herfstweer, maar de zomer is weer hartstikke terug van weggeweest. Deze week zullen er tropische temperaturen zijn in België, en het is dus weer even omschakelen. Heb jij net al je zomerkleding in de kast gestopt en heb je geen zin om alles er weer uit te halen? Begrijpelijk en daarom delen we in deze blog websites waar je nog snel de beste deals kunt scoren voor het tropische weer.


Shop nog snel zomerse kleding voor deze week

Als je al helemaal uitkeek naar de herfst en het koudere weer, dan is deze tropische hitte als een koude douche. Sommige mensen hebben zelfs al hun zomerkleding opgeruimd, en om die nou weer helemaal uit de kast te trekken. Gelukkig zijn er voldoende aanbiedingen en kortingscodes waarmee je voordelig nog even snel een zomeroutfit kunt scoren. Ben je op zoek naar kinderkleding? Kijk dan snel bij JBC. Je kunt daar nu namelijk kans maken op een leven lang gratis kindermode ter waarde van €3.000,- met de Born to Win actie. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is iets van de baby- of zwangerschapscollectie te bestellen via JBC.be. Na je aankoop krijg je een unieke code via de e-mail welke je op de wedstrijdpagina kunt inleveren. Als je liever gelijk een bestelling plaatst voor je zoon of dochter, dan kun je kijken bij Sarenza. Je ontvangt daar met deze kortingscode tot 50% korting op je bestelling. De promocollectie bestaat uit de Laatste Pareltjes voor kinderen. Denk hierbij aan sneakers, jassen en shirts. Voor kinderkleding kun je ook bij Torfs kijken. Je krijgt daar deze week namelijk nog tot €15,- korting op je hele bestelling dankzij de kidsactie. Geen kinderen in huis? Kijk dan eens bij Ulla Popken. Je shopt daar de Hot Deals met tot wel 70% korting. Tussen de Hot Deals vind je gehaakte korte broeken, smokblouses en nog veel meer. Als je van plan bent om de verkoeling op te zoeken, dan vind je tussen deze Hot Deals ook zwemkleding. Als je het lekker vindt om te sporten tijdens het warme weer, dan kun je terecht bij Myprotein. Het is daar namelijk Impact Week en je scoort 35% korting op bijna alles dankzij deze kortingscode. Zo scoor je je favoriete proteïnerepen, pre-workout en sportleggings voor een fractie van de prijs.

Zee in rennen


Koel jezelf af met deze elektronica

Zo is er nou de Merken Mania bij MediaMarkt, waar je jouw favoriete topmerken met wel 50% voordeel kunt bestellen. Denk hierbij aan een nieuwe koelkast van LG voor de koudste drankjes, of een luchtreiniger en ventilator in één van Philips. Met zo'n luchtreiniger zit je er lekker koel bij, en je zorgt er ook nog eens voor dat de lucht schoon blijft. Als je dol bent op de producten van Samsung, dan zit je daar momenteel ook goed. Want je krijgt daar nou tot 15% extra stapelkorting op je aankoop. Vanaf twee producten krijg je 10% korting en bij aankoop van drie producten zelfs 15% korting. Let er wel op dat niet alle producten en modellen meedoen aan deze stapelactie. Bij Manutan vind je ook bijna alles wat je kunt gebruiken om de hitte te bestrijden. Met deze kortingscode bestrijd je ook nog eens een dure bestelling. Je ontvangt namelijk 15% korting op je bestelling dankzij de kortingscode.

Ventilator in keuken


Van deze deals krijg je het vast ook warm

Als je het van het tropische weer nog niet warm genoeg gekregen had, dan helpen deze aanbiedingen en kortingscodes vast mee om het wel warm te krijgen:


Ben jij blij met deze onverwachte tropische hitte of kijk je juist uit naar de herfst? Als je nog andere interessante deals wil bekijken, dan kan dat op deze Summer Deals-pagina. Deze pagina wordt nog steeds geüpdatet met de leukste aanbiedingen en kortingscodes. Geniet van het tropische weer!