Beleef een voordelige herfstvakantie met behulp van deze herfstdeals

Op 30 oktober is het alweer tijd voor de herfstvakantie. Tijdens deze week kun je genieten van het mooie herfstweer of juist de zon ergens anders gaan opzoeken. Mocht je nog geen plannen hebben, dan kun je deze blog lezen om inspiratie op te doen. Wil je niets doen? Dan zijn er ook voldoende herfstdeals waar je van kunt profiteren tijdens de herfstvakantie.


Bestel goedkoop dagtickets voor uitjes

Wil je liever niet de hele vakantie volplannen met één ding? Dan kun je kiezen voor een of meerdere dagje uit. Met zo’n dagje uit ben je een aantal uur van huis weg en kun je genieten van de tijd met je vrienden en/of familie. Zoek bijvoorbeeld de spanning op in Walibi Belgium en geniet van de familievriendelijke halloweenextravaganza of kies juist voor tien angstaanjagende nocturnes. Het is namelijk Halloween bij Walibi, dus dat betekent dat je kunt gaan griezelen tijdens je herfstvakantie. Wil je dit zo voordelig mogelijk doen? Kijk dan eens op deze pagina. Hier vind je een overzicht van de beste deals die je kunt scoren bij Walibi. Zo heb je tickets al voor €43,- als je ze voor een specifieke datum bestelt. Geen fan van enge dingen? Ga dan met je familie of vrienden naar Plopsa. Met deze kortingscode doe je dat ook nog eens voordelig: je profiteert dan van €5,- korting op entreetickets. Bij Plopsa vind je ook een Halloween evenement, maar deze is maar op bepaalde dagen bezig. Het is dus verstandig om dit te checken voordat je je kaartjes bestelt. Geen interesse in deze twee parken? Dan kun je ook kijken bij ActievandeDag. Daar pak je tot 50% korting op dierentuinen en pretparken. Ga bijvoorbeeld naar Safaripark Beekse Bergen met bijna 15% korting of bezoek Grotten van Han en Wildpark met 50% korting. Als je niet naar een pretpark of dierentuin wil gaan, dan kun je via deze website ook tickets voor musea bestellen met tot 60% korting of een theater bezoeken met tot 50% korting.

Over de kop in de achtbaan


Boek een voordelige vakantie tijdens de herfstvakantie

Als je toch liever wel een heel weekje weg wil van huis, dan kun je nog bij voldoende plekken een last minute boeking plaatsen. Boek bijvoorbeeld een verblijf bij EuroParcs met wel 20% korting. Je kunt bij EuroParcs in eigen land blijven, maar er ook voor kiezen om bijvoorbeeld naar Nederland te gaan. De vakantieaanbieder deelt ook activiteiten voor in oktober en mocht het slecht weer zijn dan hebben ze ook activiteiten die je binnen kunt ondernemen. Voldoende te doen dus in zo’n vakantiepark! Indien je liever de zon wil op zoeken en gegarandeerd kunt genieten van de zon, dan kun je terecht bij Belvilla, waar je met deze kortingscode 10% korting krijgt op je herfstvakantie verblijf. Ga bijvoorbeeld naar Ibiza in Spanje of bezoek een van de prachtige locaties in Kroatië. Heb je ook een auto nodig om bij een van deze vakantiebestemmingen te komen? Dan kun je deze uiteraard gewoon huren als je geen eigen auto hebt. Gelukkig kan dit ook voordelig dankzij een nieuwsbriefinschrijving bij Europcar. Je ontvangt dan namelijk 10% korting op je eerste boeking, zonder heel veel moeite te hoeven doen. Met Europcar kun je zelf kiezen in wat voor soort auto je rijdt en je kunt er door heel Europa mee rondrijden. Al eerder gebruik gemaakt van een huurauto bij Europcar? Dan kun je profiteren van de Herfst Deals waarmee je tot 25% korting krijgt op een huurauto in heel Europa.

In de auto op vakantie


Geniet van deze deals zonder dat je je huis hoeft te verlaten

Geen plannen voor de herfstvakantie en wil je ook niets plannen? Dan zijn er nog voldoende aanbiedingen en kortingscodes waar je van kan genieten de komende tijd. Hieronder vind je de beste deals:


Heb je inspiratie opgedaan na het lezen van deze blog of kun je nog wel wat meer inspiratie gebruiken? Kijk dan eens op onze “Autumn Deals”-pagina. Je vindt hier de beste deals van dit seizoen en de pagina wordt constant geüpdatet.