Met deze aanbiedingen begin je de herfst voordelig en warm

De herfst is begonnen! Dat betekent kouder weer, regen en oranje en rode blaadjes op de grond. Veel mensen vinden dit het mooiste seizoen wat er is, maar er zijn ook een hoop mensen die weer verlangen naar het warme weer van afgelopen seizoen. Om de herfst te vieren, delen we graag de beste aanbiedingen en kortingscodes van dit moment met je. Zo kun je het seizoen voordelig beginnen met bijvoorbeeld een nieuwe outfit of elektrisch apparaat.


Kleed jezelf warm aan zonder hoge kosten

Bij kouder weer horen ook warmere kledingstukken, denk aan fijne truien, jassen en laarzen. Helaas kan dat best prijzig zijn, en vooral als je vorig jaar veel items hebt verwijderd uit je kledingkast. Je hoeft je echter geen zorgen te maken, want er zijn alsnog manieren waardoor je kan besparen op je bestellingen. Zo kun je jezelf lekker warm aankleden, zonder dat je diep in de buidel hoeft te tasten. Zo scoor je bij Zalando Lounge altijd al de beste deals, maar nu kun je tot 75% besparen op kleding en schoenen voor de herfst. Denk aan regenjassen, voor alle buien die eraan zullen komen of gebreide mode voor dames. Blijf je graag thuis tijdens de herfst? Dan kun je er ook terecht voor loungekleding en comfortabele pantoffels. Door lekker thuis te blijven let je ook nog eens beter op je portemonnee en bespaar je op de kosten door gewoon lekker een film te kijken op de bank. Ook bij Large kun je terecht voor musthaves voor de herfst. Bij Large scoor je Dr. Martens laarzen, lederen jassen en stoere jeans om het weer te kunnen trotseren en dankzij deze kortingscode krijg je €10,- korting op je bestelling. Het enige waar je aan hoeft te voldoen, is dat je bestelling €40,- of meer is. Gelukkig is dat niet heel lastig bij Large, en al helemaal niet als je fan bent van bands, films en series en nog veel meer. Geen fan van bands of bepaalde films en series? Dan kun je ook kijken bij CKS. Daar scoor je dankzij deze kortingscode €20,- korting op de herfst- en wintercollectie. De collectie is lekker kleurrijk en vrolijk, zodat je goed opvalt tussen het druiligere weer. Perfect voor als je eigenlijk een zomermens bent! Zo kun je gaan voor een roze lange jas, felgroene sjaal of een donkerblauwe trui met grote pailletten. Ben je een echt schoenenmens? Kijk dan eens bij Manfield en Sacha. Bij beide webwinkels profiteer je van €15,- korting op de nieuwste collectie dankzij deze kortingscode. Je kunt bij Manfield terecht voor iets nettere schoenen, terwijl je bij Sacha juist stoerdere schoenen vindt. Waar ga jij voor?

Vrouw in bos met honden


Bespaar op de kosten in huis

Met kouder weer en regen blijven veel mensen liever thuis en dat is ook vrij logisch. Helaas gaan dan wel vaak de energiekosten en elektriciteitskosten weer flink omhoog. Dit kun je verhelpen door energiezuinige producten te kopen. Zie je dat wel zitten? Kijk dan eens bij Tink. Daar profiteer je nu van wel 50% korting tijdens de Smart Home Dagen. Bij Tink kun je terecht voor slimme verlichting, thermostaat starters met radiatorknoppen en slimme stekkers. Vaak kun je met kleine aanpassingen, al een hoop verandering maken voor de energiezuinigheid in huis. Is je huis al energiezuinig? Dan kun je ook kijken naar nieuwe elektrische apparaten, zoals een televisie, koelkast of stofzuiger. Daarvoor kun je terecht bij Samsung. Je shopt daar televisies, monitors, wasmachines, droogkasten en stofzuigers met tot €200,- inruilkorting dankzij een kortingscode. Op deze manier blijf jij niet met je oude apparaat zitten, want die nemen ze gelijk mee als je je nieuwe apparaat ontvangt. Niet zo'n groot apparaat nodig? Geen zorgen! Je kunt namelijk bij Dyson tot wel €200,- korting scoren tijdens de Dyson Deal Dagen. Tijdens deze dagen kun je een nieuwe steelstofzuiger of haardroger bestellen zonder dat het de bank breekt.

Lampje op tafel


Andere deals om de herfst te vieren

Ben je toch op zoek naar andere aanbiedingen om de herfst mee te beginnen? Die hebben we ook genoeg op de website staan. Volgend weekend is er ook weer de ELLE Smart Shopping Weekend, waarin je bij veel winkels straffe kortingen kan pakken. Mocht er een winkel meedoen, zoals Holland & Barrett, H&M en Hunkemöller, dan vind je alle aanbiedingen en kortingscodes uiteraard op onze website. Wil je je graag voorbereiden op dit speciale weekend? Dan kun je op de site van ELLE alle deelnemende winkels bekijken. Op die manier kun je alvast je winkelmandje klaarzetten zodat je gelijk kan bestellen als de deals werkende zijn. Als je liever komend weekend al gaat shoppen voor de herfst, dan kun je ook nog op onze speciale Autumn Deals-pagina kijken voor alle herfstaanbiedingen bij je favoriete winkels. Hieronder een greep uit alle aanbiedingen die je daar kunt vinden: