Zoek de buitenlucht op met deze interessante sportdeals

Met de komst van mooi weer staan ook veel evenementen op het gebied van buitensport weer op het punt van beginnen. Begin deze maand is het onder andere de beurt aan de Giro d'Italia, een grote wielerwedstrijd. Wil jij zelf ook van de bank afkomen en sportief zijn in de mooie buitenlucht? Wij geven je een aantal tips om dit te doen en natuurlijk laten we je weten waar je kortingen kunt scoren voor outfits en accessoires.


Stap op die fiets

Het is geen toeval dat de Tour de France vandaag de dag een van de meest bekende en grootste wielerwedstrijden ter wereld is. De eerste wedstrijd met de snelle fietsen vond namelijk in 1868 plaats in Parijs en werd gewonnen door een Brit. Minder dan een jaar later vond de eerste wielerwedstrijd op Belgische bodem plaats. Tegenwoordig zijn er tientallen wedstrijden om aan mee te doen, maar er zijn genoeg mensen die als amateur op de fiets stappen en genieten van de omgeving en de sport. Dit kun jij ook! Wanneer je de dunne banden wat eng vindt, heb je ook altijd nog te mogelijkheid om te gaan mountainbiken. Voor deze sport kun je nu met tot 40% korting outfits scoren bij adidas. Plutosport heeft een groot assortiment aan kleding, schoenen en accessoires om diverse fietsen te stappen. Op de actiepagina vind je nu ook meerdere kortingscodes waardoor jouw aankoop nog eens extra voordelig is. Wil je het iets minder sportief aanpakken? Stap dan op je normale (elektrische) fiets en laat je verrassen door je omgeving. Ten slotte is elke vorm van beweging goed voor je! 

Tour de France


Een balletje trappen

Een andere geliefde sport, die veelvuldig op televisie te zien is en door veel mensen gevolgd wordt: voetbal. Dit jaar worden we ook weer getrakteerd op mooie wedstrijden tijdens het WK voetbal in Qatar. We moeten hiervoor wel nog even wachten tot november, maar dat betekent niet dat je in de tussentijd stil hoeft te blijven zitten. Wanneer je op zoekt bent naar goede voetbalschoenen, is het slim om een kijkje te nemen bij adidas of Puma. Bij die laatste winkel scoor je nu 30% korting op heel veel items speciaal voor voetbal met een kortingscode. Dat betekent dat je ook meteen een fijne outfit voor bij je schoenen kunt bestellen. Ben je op zoek naar andere merken of heb je nog meer spullen nodig? Bezoek dan de webshop van Voetbalshop. Ook voor deze webshop hebben we meerdere kortingscodes beschikbaar en kun je daarmee zelfs T-shirts kopen van je favoriete club met 20% korting. Een andere grote favoriet op het gebied van voetbal is Nike en die mag dan ook zeker niet in dit rijtje ontbreken. In de sale shop je voetbalschoenen en outfits met tot 50% korting, maar je kunt ook een kortingscode gebruiken voor 10% korting op de nieuwe collectie. Wil je in de aanloop naar het WK blijven voetballen en breekt straks het najaar aan? Je kunt dan altijd met een stel vrienden een zaal huren en binnen gaan voetballen. Vergeet dan niet dat je daar andere schoenen nodig voor hebt, maar die kun je nu ook alvast met korting kopen natuurlijk. Dan kun jij ongestoord blijven voetballen! 


Hardlopen

Deze sport zie je niet heel vaak terug op televisie, maar is wel door veel mensen weer opgepakt tijdens de pandemie toen de sportscholen gesloten waren. Het is bovendien ook een perfecte manier om tijd door te brengen in de buitenlucht en daarnaast sportief bezig te zijn. Wie begint met hardlopen moet er rekening mee houden dat het erg belangrijk is om goede schoenen te dragen. Wanneer je dit niet doet, kun je snel blessures oplopen en daar ben je dan nog niet zo snel van af. Voor goede schoenen, en de juiste outfits, kun je onder andere terecht bij Under Armour. Dit sportmerk is toonaangevend op het gebied van sportkleding en specialiseert zich vooral ook op hardlopen. Het is belangrijk dat de schoenen dus de juist ondersteuning geven en kleding moet voldoende ademen. Daardoor blijft je lichaamstemperatuur op pijl en kun je meer meters maken. In de webshop bij Under Armour ontvang je nu tot 50% korting. Natuurlijk kun je voor goede hardloopschoenen ook terecht bij merken zoals adidas, Nike en winkels zoals Plutosport die al eerder genoemd werden.

Hardlopen schoenen


Tennis en padel

Je kunt prima binnen een balletje slaan, maar er is niets zo fijn als buiten in de zon tennissen. Een nieuweling op dat gebied is padel, een sport wat op een soortgelijk veld wordt gespeeld en waar ook een racket aan te pas komt. Je hebt hier wel andere schoenen voor nodig en ook het racket is niet helemaal gelijk aan een tennisracket. Wanneer je nieuw bent op het gebied van padel en dus nog veel moet aanschaffen, doe je er goed aan om te shoppen bij Tennis-Point. Je vindt hier alles op het gebied van de sport en ook nog eens van de bekende topmerken zoals Babolat en Black Crown. Met een kortingscode heb je meteen ook 10% of 15% extra korting te pakken. De naam van de webwinkel geeft al aan dat je daar ook alles op het gebied van tennis kunt kopen. Dat is mooi meegenomen wanneer je fan bent van beide sporten. Veel bekende modemerken en grote warenhuizen springen ook in op deze trend en verkopen kleding of andere accessoires om padel mee te spelen. Stradivarius, bol.com en Zalando Lounge zijn slechts een kleine greep uit de winkels waarbij je terecht kunt voor een modieuze outfit. Je kunt natuurlijk ook altijd voor een iets algemenere outfit kiezen, daarvoor kun je altijd terecht bij bijvoorbeeld Gymshark.


Ongeacht voor welke sport jij graag van de bank afkomt, is het vooral belangrijk om in beweging te blijven. Een nieuwe outfit en schoenen helpen daar vaak wel heel erg bij. Wil je meer aanbiedingen zien en weten waar je straffe kortingscodes kunt gebruiken? Check dan regelmatig onze actiepagina's zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste nieuwe deals.