Hier vind je de beste deals tijdens de sperperiode

Een nieuwe maand is weer begonnen en dat betekent dat er ook weer een hoop nieuwe deals zijn. Zo is er bij een hoop winkels ook de koppelverkoop gestart, waardoor je flink kunt besparen op jouw bestelling. Lees je mee waar je de beste deals gaat vinden in juni?


Een sperperiode vol koopjes

Wat is nou precies zo'n koppelverkoop? Veel winkels hebben deze promotie om een start te maken aan de solden. Tijdens zo'n sperperiode kun je ook vóór de solden profiteren van flinke korting. In de maand voor de solden mag een winkel geen nieuwe kortingen aanbieden, maar koppelverkoop of een verlaagde prijs is wel toegestaan. In juni kun je dus deze hele maand genieten van korting en hoef je niet per se te wachten op de zomersolden. Bij veel winkels kun je tot 50% korting krijgen bij aankoop van minimaal twee artikelen.

Sale in letters


Koppelverkoop deals

Als je dol bent op schoenen en accessoires dan kun je terecht bij Manfield. Je shopt daar namelijk met 50% korting in juni. Ga bijvoorbeeld voor een suède sandaal met hak of een leren loafer. Als je op zoek bent naar schoenen en accessoires met pit, dan ben je bij Sacha aan het goede adres. Je krijgt daar 20% korting op alles, zolang je maar twee paar schoenen bestelt. Kies bijvoorbeeld metallic cowboylaarzen voor onder een zomerjurkje of bestel leren clogs voor onder een boyfriend jeans. Voor schoenen en kleding kun je bij Bristol shoppen, en wel met tot 50% korting. Je kunt hier een volledige outfit bestellen voor het gehele gezin. Je bent dus bij een winkel klaar en dat ook nog eens hartstikke voordelig. Ook bij C&A kun je voor het hele gezin shoppen tijdens de koppelverkoop. Met deze kortingscode krijg je wel 50% korting op jouw bestelling en bij deze winkel geldt: hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting. Gelukkig is het niet heel lastig om jouw winkelmandje te vullen bij C&A. Shop je liever alleen voor jezelf? Kijk dan eens bij Women Secret. Je kunt daar lingerie, nachtmode en nog veel meer bestellen met tot 50% korting deze maand. Zo kun je jezelf makkelijk verwennen en geniet je na je bestelling nog flink na van alles wat je zo voordelig hebt kunnen kopen. Nog een winkel waar je voor jezelf terecht kunt is Sissy-Boy. Je shopt daar met wel 50% korting op kleding, schoenen en accessoires. Zo kun je goedkoop een outfit bestellen voor jouw zomervakantie en het dagelijkse leven.


Maak jouw tuin klaar voor de zomer

Nu het weer echt op de zomer begint te lijken, betekent dat ook dat jouw buitenruimte wat liefde kan gebruiken. Denk aan producten voor jouw gazon bij Moowy, die je vaak al voor €10,- shopt. Zo kun je jouw gazon helemaal klaarmaken voor het nog warmere weer en kan 'ie goed tegen de zon. Is jouw gazon al helemaal perfect? Kijk dan eens bij DEBA Meubelen. Je shopt daar nu tuinmeubelen van Kave Home met wel 50% korting. Je kunt daarmee voor een voordelige prijs designmeubelen in jouw tuin of balkon plaatsen. Op die manier wil jij nooit meer weg uit jouw buitenruimte en kun je urenlang genieten samen met familie en vrienden van de warme zon. Bij Leen Bakker vind je ook diverse aanbiedingen op tuinmeubelen. Zo shop je bijvoorbeeld veel tuinstoelen met 50% korting. Voor alle deals kun je het beste kijken op de aanbiedingen pagina op LeenBakker.be. Wil je echt lekker kunnen vertoeven in de tuin deze zomer? Dan kun je bij Fun tot 50% korting krijgen op tuin- en zwembadproducten. Zo kun jij heerlijk zwemmen tijdens hoge temperaturen en daarna uitrusten op de voordelige tuinmeubelen.

Buiten borrelen


Ook hier vind je goede deals

Als jouw tuin of balkon geen update meer nodig heeft en de bovenstaande koppelverkoop deals jouw hart niet hebben laten kloppen, dan vind je deze aanbiedingen en kortingscodes misschien wel interessant:


Als je zeker wil weten dat je geen enkele kortingscode of aanbieding mist, dan kun je je abonneren op onze nieuwsbrief. Je kunt natuurlijk ook jouw favoriete winkelpagina's soms even bekijken, zodat je gericht de deals kunt bekijken. Ga jij tijdens de sperperiode shoppen of wacht je toch liever tot de solden losbarsten?