Hier vind je de beste deals tijdens de laatste week koppelverkoop

Het is alweer bijna zo ver: de zomersolden. Kun je echt niet wachten tot de solden losbarsten? Dan kun je deze week nog profiteren van een koppelverkoop of andere promoties bij veel winkels. In deze blog vind je de beste aanbiedingen en kortingscodes om nog te genieten van straffe korting, zonder dat je hoeft te wachten tot 1 juli.


Kleed je voordelig aan met deze deals

De solden staan vaak in het teken van mode en beauty en je kunt in deze categorieën vaak ook de beste deals scoren. Zo kun je bij Bonprix mode bestellen met wel 60% korting tijdens de Summer Sale. Koop bijvoorbeeld alvast al jouw outfits voor jouw vakantie in Italië of Frankrijk, zodat je er hartstikke stijlvol bij loopt in het buitenland. Ben je meer van het sporten tijdens de vakantie, zoals in het water? Kijk dan eens bij Quiksilver. Je ontvangt daar namelijk wel 60% korting op honderden items tijdens de Privé Sale. Bij Quiksilver ben je aan het juiste adres als het gaat om watersport kleding en accessoires. Met hun items kun je heerlijk gaan waterskiën of surfen terwijl je je geen zorgen hoeft te maken over een verbrande huid. Als je dol bent op printjes voor deze zomer, dan zit je bij Desigual goed. Tijdens de Private Sales scoor je daar 30% korting op jouw bestelling. Het enige wat je hoeft te doen is jouw mandje vullen met twee items of meer, en je dient lid te zijn van Desigual CLUB. Als lid profiteer je vaker van besloten verkopen en het is dus zeker slim om je aan te melden als je geen enkele promotie wil missen van dit unieke merk. Voor het bestellen van de laatste trends ben je bij NAKD aan het juiste adres. Je krijgt daar tijdens de Summer Sale wel 50% korting op een nieuwe outfit. Je kunt bij de webshop namelijk kleding bestellen, maar ook accessoires en schoenen; zo ben je in één keer klaar. Jouw outfit is natuurlijk niet compleet als je gezicht en lichaam niet mooi verzorgd zijn. Daarvoor kun je terecht bij L'Occitane. Je scoort daar namelijk tot 50% korting tijdens de Beauty Private Sales. Op die manier kun je jouw favoriete shampoo, deodorant en beauty milk bestellen met een hele fijne korting. Voor huidverzorging kun je terecht bij Paula's Choice. Je geniet daar tijdens de Zomer Sale van tot 20% korting en je ontvangt een gratis cadeau bij jouw bestelling. Ga bijvoorbeeld voor de populaire exfoliator van het merk of een fijne gezichtsreiniging voor na een lange dag zonnen. 

Man aan het surfen


De strafste elektronica deals

Bij MediaMarkt profiteer je eigenlijk altijd al van de beste prijs, maar tijdens Red Friday Week kun je tot wel 25% voordeel krijgen op jouw favoriete producten. Denk hierbij aan een noise cancelling hoofdtelefoon, wasmachine of een QLED televisie van Samsung. De deals zijn zo goed, dat MedaMarkt hun promotie zelfs de Black Friday van de zomer kan noemen. Ben je op zoek naar een goede volautomatische espressomachine, waterkoker of een ander apparaat voor in huis? Kijk dan eens bij DeLonghi, want met deze kortingscode krijg je 15% korting op de Summer Deals. Ben je eerder op zoek naar apparaten voor buitenshuis, zoals de tuin? Kijk dan eens in de Garden Sale bij Vonroc. Je kunt daar tuinproducten bestellen met tot 50% korting, zoals een parasol voor de schaduw maar ook handig gereedschap om jouw tuin nog snel zomerklaar te maken.


Een goedkope start van de zomervakantie

De zomervakantie staat bijna voor de deur en dat betekent dat je er lekker op uit kunt gaan met de familie. Zo kun je bij Tiqets terecht voor kaartjes voor de leukste uitjes tijdens jouw vakantie, en met deze kortingscode krijg je nog eens 5% korting ook. Dat maakt zo'n uitje nog leuker! Bestel bijvoorbeeld tickets voor een bekend museum of bezoek de Sagrada Familia in Barcelona. De keuze is reuze op Tiqets.com, dus er zit gegarandeerd een uitje tussen waar jouw gezin enthousiast van zal raken. Heb je nog geen vakantie geboekt voor de zomer? Kijk dan eens bij Holiday Suites. Je kunt daar de Summer Kick-Off vieren met 15% korting. Zo boek je hartstikke voordelig een vakantie en kun je echt genieten deze zomer in Nieuwpoort, Westende of Limburg. Wil je liever verder weg van huis? Kijk dan eens bij Connections. Je pakt daar wel 5% extra korting met de Worldwide Last Minute Deals, waardoor je echt voordelig een last minute zomervakantie kunt boeken. Ga bijvoorbeeld van eiland naar eiland met de Croatian Explorer Cruise, bezoek Zuid-Afrika met een Fly & Drive promotie of boek een van de Europa Specials.

Museum hal


Heb jij al goede aanbiedingen gescoord tijdens deze sperperiode of wacht jij altijd geduldig tot de solden beginnen? Gelukkig hoef je in dat geval niet meer lang te wachten, want de zomersolden starten al op zaterdag 1 juli. Uiteraard hebben wij een speciale solden-pagina zodra deze koopjesperiode van start gaat.