Koppelverkoop: profiteer van hoge kortingen bij jouw favoriete webshops

Normaal gesproken zou je deze maand kunnen profiteren van extreem hoge kortingen tijdens de zomersolden. Door de maatregelen tegen het coronavirus is deze landelijke sale echter een maandje uitgesteld. Toch hoef je niet te wachten totdat de solden eindelijk van start gaan, want je kunt bij de meeste webshops nu al profiteren van hoge kortingen tijdens de koppelverkoop. In deze blog zetten we voor je op een rijtje waar jij je slag kunt slaan!​


Zomersolden en koppelverkoop 2020

Normaal gesproken nemen de zomersolden plaats van 1 juli tot en met 31 juli. Door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus lopen de solden dit jaar van 1 augustus tot en met 31 augustus. Één maand voordat de solden beginnen wordt er altijd een "Wachtperiode" ingelast. Deze periode wordt ook wel de sperperiode genoemd en vind dit jaar dus plaats in juli. In deze maand is het bij wet verboden om reclame te maken voor prijsverlagingen voor de sectoren kleding, schoenen en lederwaren. Toch is het wel mogelijk om te profiteren van hoge kortingen tijdens de sperperiode. Zo kun je bij veel webshops profiteren van veel korting wanneer je een product in combinatie met een ander product koopt. Dit wordt ook wel "Koppelverkoop" genoemd. Tijdens deze verkoop krijg je bijvoorbeeld tot 70% korting bij aankoop van minstens twee producten. Bij welke webshops je terecht kunt voor zo'n koppelverkoop, lees je in deze blog.


Kleding

Wil je nog een paar zomeroutfits in huis halen voor op vakantie? Dan is het wellicht verstandig om gebruik te maken van de koppelverkoop. Op deze manier haal je namelijk meerdere mode-items in huis, waarop je tot wel 70% korting kunt ontvangen. Bovendien hoef je niet te wachten totdat de solden beginnen in augustus, gezien er ook veel Belgen deze maand al op vakantie gaan. Wanneer je kleding wil shoppen tegen een voordelige prijs, dan kun je bij veel webshops terecht. Bij alle genoemde webshops geldt dat je de gegeven korting ontvangt bij aankoop van minimaal twee items. Bij Vertbaudet gaat het echter iets anders dan bij andere winkels. Hier krijg je namelijk 20% korting bij aankoop van twee items, 30% korting bij aankoop van drie items en 40% korting bij aankoop van minstens vier items. Hieronder vind je alle kledingwinkels waar je nu terecht kunt voor veel korting op fashion.

Kledingrek met kleding


Schoenen

Schoenen. We kunnen er gewoon geen genoeg van hebben. Heb je zojuist een nieuwe outfit gescoord? Dan wil je er wellicht ook leuke bijpassende schoenen voor hebben, ook al heb je al tientallen schoenen in de kast staan. Bij jij ook een grote fan van schoenen? Dan vind je het vast geen probleem dat je pas profiteert van veel korting als je twee paar schoenen koopt. Wil je liever maar één paar schoenen en heeft het geen haast? Dan kun je beter wachten tot de solden. De meeste korting kun je deze maand ontvangen bij Torfs. Hier profiteer je namelijk van tot 70% korting op schoenen! Bestel je bij vanHaren, dan kun je tot 50% korting verwachten. Bij Bristol koop je schoenen met tot 40% korting. Bovendien is het vaak ook mogelijk om schoenen te kopen bij een aantal van de genoemde kledingwinkels, waaronder H&M, Brantano en A.S.Adventure. Het valt dus ook aan te raden om deze winkels te bezoeken wanneer je wil profiteren van korting op schoenen.


Stel een budget vast voor jezelf

Het klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk om veel kleding in te slaan met zo veel korting. Omdat het zo verleidelijk is, plaatsen we vaak diverse bestellingen omdat het toch niets kost. Maar wanneer je veel bestellingen plaatst, dan kan dit in totaal toch een flink bedrag worden, wat je vooraf wellicht niet had voorzien. Om te voorkomen dat je té veel geld uitgeeft aan koopjes, is het altijd verstandig om een budget voor jezelf vast te stellen. Op deze manier hoef je achteraf niet te schrikken als je je bankrekening bekijkt én bestel je waarschijnlijk alleen de items die je ook echt leuk vindt. Soms bestellen we ook items omdat ze zo voordelig zijn, maar die vervolgens achter in de kast belanden. Dat is natuurlijk erg zonde.

Briefgeld


Wachten tot de solden

Heb je niet perse nieuwe kleding of schoenen nodig op dit moment? Dan valt het aan te raden om te wachten op de solden. Volgende maand kun je bij ontzettend veel winkels profiteren van hoge kortingen, waar vaak geen voorwaarden aan vast zitten. Zo hoef je dus geen twee items meer te bestellen om korting te ontvangen. Kom je deze maand toch al wat leuke spullen tegen bij jouw favoriete webshops? Voeg deze dan toe aan je wishlist, zodat je volgende maand al je items in één keer kunt bestellen met veel korting.