Koop jouw cadeaus voor Valentijnsdag voordelig met deze tips

Op 14 februari is het weer de meest romantische dag van het jaar, namelijk Valentijnsdag. Tijdens deze dag kun je natuurlijk jouw geliefde verrassen met een mooi cadeau maar als je geen geliefde hebt op dit moment dan kan je natuurlijk ook een cadeautje aan jezelf geven. Veel bedrijven hebben speciale categoriepagina’s voor deze romantische dag en sommigen zelfs speciale aanbiedingen. In deze blog vind je de beste deals om inkopen te doen voor Valentijnsdag.


Wat is Valentijnsdag?

De romantische feestdag heeft van origine een Christelijke oorsprong maar sinds de jaren negentig is het een commercieel succes geworden. Het is in de Verenigde Staten begonnen als een dag om anonieme liefde kenbaar te maken aan de ander door bijvoorbeeld een valentijnskaart te sturen of een romantisch cadeautje te geven. Naast cadeautjes kun je natuurlijk ook gewoon een gezellige dag beleven met de persoon die je liefhebt. De feestdag is sinds de coronacrisis en lockdown weer in populariteit gestegen en de dag is vooral onder vrouwen geliefd.


Verras jouw geliefde

Met Valentijnsdag worden veel mensen met een bosje bloemen of chocolade verwent. Gelukkig kun je bij bloomon profiteren van 15% korting op alles dankzij een kortingscode. Zo kun jij voordelig een mega groot boeket bestellen zonder dat je flink in de buidel moet tasten. Is de ontvanger van de bloemen een grotere fan van traditionele boeketten? Dan kun je 11% korting krijgen op alle bloemen met onze exclusieve kortingscode bij Euroflorist. Ga bijvoorbeeld voor een boeket rode rozen en kies zelf uit hoeveel rozen het boeket moet bestaan. Als jullie beide dol zijn op chocolade dan kun je natuurlijk ook zelf iets bakken om van te genieten. Bij KitchenAid ontvang je 15% korting met een kortingscode zodat je tijdens de date gezellig kunt bakken en nadien ook nog een traktatie hebt. Een ander populair cadeau is natuurlijk sieraden; deze shop je bij Valmano met 22% korting. Zo kun je voordelig een ketting of ring bestellen waar de ontvanger gegarandeerd blij van zal worden. Wil je jouw geliefde liever verrassen met iets spannends? Shop dan erotische kleedjes bij EasyToys met tot 50% korting. Daarnaast kun je hier ook terecht voor toys om de avond spannend af te sluiten.

Bloemen in hand


Cadeaus voor jezelf of vrienden

Misschien heb je er wel eens van gehoord: Galentine’s Day. Deze dag is in 2010 geïntroduceerd in een Amerikaanse tv-serie en sindsdien een groot begrip. De dag is eigenlijk op 13 februari, maar veel mensen vieren het gewoon op Valentijnsdag zelf. Op Galentine’s Day kun je met jouw vriendinnen vieren dat je bevriend bent; dit kan met een cadeautje aan elkaar of lekker uit eten met z’n allen. Shop bijvoorbeeld cadeaus bij de HEMA met tot 50% korting. Je kunt hier terecht voor leuke woonaccessoires maar ook creatieve cadeaus vind je op HEMA.com. Daarnaast vind je er ook leuke en goedkope versiering om het Galentine’s diner mee op te fleuren. Heb jij geen plannen voor Galentine’s Day maar wil je jezelf wel een cadeautje geven voor Valentijnsdag? Dan vind je hier de beste deals:

Be Mine slinger


Voordelig een date plannen

Valentijnsdag valt dit jaar op een dinsdag maar dat betekent niet dat je niets kunt plannen om te ondernemen. Je kunt natuurlijk ook in het weekend op een date gaan om de romantische dag voor te zijn of in te halen. Als je nog geen idee hebt wat je graag wil gaan doen met jouw geliefde dan hebben wij de tips voor jou. Je kunt bij Bongo tot 22% korting krijgen op romantische dates met een kortingscode. Zo kun je daarmee een ontbijt aan huis bestellen of pak het groots aan dit jaar en ga voor een romantische gondelvaart door Venetië. Als je toch liever iets dichterbij huis blijft dan kun je bij Tiqets terecht. Je profiteert namelijk van 5% korting op uitjes in Nederland en België met een kortingscode. Bestel bijvoorbeeld kaartjes voor het Choco-Story museum of dineer in het Hard Rock Cafe. Wil je liever niet het huis uit gaan? Dan kun je het thuis natuurlijk ook hartstikke gezellig maken met een bordspelletje en diner. Bij het Spelhuis kun je tot 60% korting krijgen op cadeautjes waarmee je een hartstikke gezellige avond tegemoet gaat. Tussen deze cadeautjes vind je leuke kaartspellen en ook een paar spelletjes waar je iets langer mee bezig bent.


Wat ga jij doen met Valentijnsdag? Als je nog op zoek bent naar andere aanbiedingen en kortingscodes voor deze romantische dag, dan kun je terecht op onze speciale Valentijnsdag pagina. Hier vind je alle deals op een rijtje en de pagina wordt constant bijgehouden zodat jij geen enkele korting kunt missen.