Beleef Vaderdag in Antwerpen voordelig met deze deals

In de rest van België is het nog lang niet, maar in regio Antwerpen is het deze zondag al: Vaderdag. Mocht je nog geen cadeautje hebben om jouw vader te vieren, dan is deze blog er voor jou. Je vindt hier voordelige cadeautjes waar jouw vader én jouw portemonnee gegarandeerd vrolijk van worden.


Een andere dag dan de officiële dag

Officieel valt Vaderdag op de tweede zondag van juni, maar in regio Antwerpen zijn ze koppig. Dit kan mogelijk komen door de sterke connectie met Spanje, door de bezetting in de zestiende en zeventiende eeuw. In Spanje vieren mensen namelijk ook Vaderdag op 19 maart.


Shop goedkope elektronica voor jouw vader

Een van de categorieën die bijna altijd wel in de smaak vallen, dat is elektronica. Gelukkig is deze categorie ook heel breed en zit er vast een deal tussen waarmee je jouw vader kunt verblijden. Zo kun je bij Bosch 10% korting op alles krijgen met deze kortingscode. Hier shop je voornamelijk producten voor in de keuken zoals keukenrobots, espressomachines en hakmolens. Als jouw vader dus gek is op in de keuken te staan, dan is deze kortingscode gegarandeerd een goede deal voor jou. Voor een divers assortiment aan elektronica kun je het beste bij Fnac terecht. Je profiteert daar momenteel van tot 65% korting tijdens de Fnac dagen. Zo kun je groots uitpakken met een nieuwe smartphone, laptop of televisie. Maar ook voor kleinere elektronicacadeautjes ben je daar aan het juiste adres. Denk hierbij aan scheerapparaten, oortjes of multimedia accessoires. De keuze is er reuze en de kans is dus ook groot dat je zal slagen bij Fnac. Op zoek naar iets specifieks? Tijdens het SmartThings Festival bij Samsung kun je profiteren van diverse voordelen zoals een gratis soundbar bij een pre-order of 15% korting op de Galaxy Buds2 Pro. Als er niets tussen zit bij het SmartThings Festival, waar jouw vader enthousiast van zou worden, dan kun je ook altijd nog Samsung Member worden en profiteren van tot 10% korting op alles. Dol op muziek en het luisteren ervan? Ga dan naar JBL.com voor jouw vader, want je profiteert met onze exclusieve kortingscode van 10% korting op alles. Op die manier is die ene bluetooth speaker of noise cancelling headphone een stuk goedkoper en dus ook hartstikke leuk om cadeau te doen. Als jouw vader dol is op koken of bakken, dan kun je terecht bij KitchenAid. Je scoort daar namelijk 7% korting op alles met onze exclusieve kortingscode. Zo kun jij een keukenrobot bestellen met gratis persoonlijke gravure of bestel klein keukenapparatuur, zoals een koffiemachine.

Speaker in hand


Verras jouw vader met gereedschap

Als jouw vader dol is op klussen en alles wat met bouwen te maken heeft, dan is Vaderdag het perfecte moment om gereedschap cadeau te doen. Je kunt daarvoor terecht bij Gereedschappelijk waar je bijvoorbeeld tot 30% korting kunt pakken op Makita gereedschap, maar ook 10% extra korting op alles van 4K5 met een kortingscode. Als je echt goedkoop uit wil zijn, dan kun je naar Groupon.be surfen. Je profiteert daar namelijk altijd al van flinke kortingen, maar met deze kortingscode krijg je nog eens 10% extra korting op jouw aankoop. Zo kun je hartstikke voordelig gereedschap voor in huis of voor de auto bestellen. Bij Conrad krijg je een gratis cadeau bij jouw order dankzij een kortingscode; zo heb jij dus een dubbel presentje voor jouw vader! Je kunt hier terecht voor computerproducten en multimedia, maar ook gereedschapsartikelen. Naast zo'n leuk extraatje kun je ook profiteren van tot 60% korting op elektro en gereedschap met de aanbiedingen van de maand.

Gereedschap op tafel


Ga er voordelig samen op uit

Materialistisch geluk duurt maar even en daarom is het ook hartstikke leuk om er samen op uit te gaan om tijd te spenderen met jouw vader. Er zijn voldoende uitjes waar je het samen gezellig kunt hebben; denk aan een avondje bioscoop of het bezoeken van een museum. Deze shop je voordelig bij Bongo. Je kunt hier geschenkboxen met €18,- korting kopen dankzij onze exclusieve kortingscode. Zo heb je een mooie box om te geven en kunnen jullie samen een dag uitkiezen om het uitje te plannen. Geef je liever de keus aan jouw vader? Dat kan natuurlijk ook, want er zijn ook algemene geschenkboxen te koop bij Bongo. Als je iets langer dan alleen een dagje weg wil, dan kun je natuurlijk ook een weekendje weg boeken. Voor het boeken van een hotelovernachting kun je bij Hotels.com 8% korting scoren op jouw boeking dankzij een kortingscode. Zo kun je lekker voordelig overnachten in bijvoorbeeld de Ardennen of ga lekker naar het buitenland om echt te genieten van jullie tijd samen.


Ga jij aankomende zondag Vaderdag vieren, of vier je het in juni zoals de rest van het land? Als je het gaat vieren, dan wensen we je natuurlijk een hele fijne dag toe! Hopelijk komt het zonnetje tevoorschijn en kunnen jullie samen genieten van de speciale dag. Mocht je het nog niet vieren deze maand, dan kun je ook gewoon een cadeautje geven om te laten zien hoe dol je bent op je vader.