De beste kortingen en deals in de maand november

In de maand november zijn er een hoop feestdagen waarop jij flink kunt besparen met aanbiedingen en kortingscodes, denk aan Singles Day en Black Friday, maar als jij niet kunt wachten op al deze bespaardagen dan hoef je niet perse te wachten. In deze blog vind je de beste deals waarmee jij in de eerste weken van november alsnog van straffe korting kunt profiteren want deze maand is de beste maand om cadeaus in te slaan.


Korting scoren op outfits en make-up

Met de feestdagen in het vooruitzicht en de kou die er toch echt aan zit te komen kan het slim zijn om nu al jouw winterkleding en mooiste outfits voor de feestdagen in te slaan. Bij veel kledingwinkels is er nu nog een Mid Season Sale waar je soms wel kortingen vindt tot 70%. Zo kun je bij adidas tot 50% korting krijgen met de Autumn Offers op hoodies en sweatshirts, sneakers en nog veel meer. Je kunt hier dus comfortabele outfits bestellen voor in huis of in de sportschool. Op zoek naar nog meer comfort? Bij Nike shop je nu heel veel items met 25% korting als je twee artikelen in jouw winkelmandje stopt en dat is niet heel moeilijk bij Nike. Het perfecte moment om die nieuwe hardloopschoenen en sportleggings te bestellen. Met zo'n aanbieding is sporten geen moet meer en zijn die feestdagenkilo's ook geen probleem meer want die vliegen er zo weer af. Als jij dol bent op luxe merken, dan is de €25,- korting voucher bij de Bijenkorf gegarandeerd iets voor jou. Met deze voucher kun jij de mooiste jurken en hakken bestellen zodat jij op je best aan het kerstdiner zit. Zo'n outfit is natuurlijk pas af, als jouw make-up ook goed zit. Bij ICI-PARIS XL shop je nu alles met 21% korting. Die dure foundation en parfum zijn nu dus best voordelig. Heb jij het snel koud? Dan kun je warme truien en vesten bestellen bij Bonprix met wel 50% korting; daar zitten dus echt mooie koopjes tussen zodat jij niet meer hoeft te bibberen. Met alle voordelige truien en vesten die je daar bestelt, hoeft die verwarming ook niet meer zo hoog en bespaar je daar ook nog eens mee. Toe aan een nieuwe herfst- of winterjas? Surf dan snel naar de website van America Today want daar bestel je nu jassen met 25% korting. Ga jij voor een pufferjas of een lange winterjas? 

Make-up op tafel


Inkopen doen voor de feestdagen

Tegenwoordig is het druk bij de postcentra en er kan dus soms flinke vertraging ontstaan bij de verzending van jouw pakketje. Dat is nog een reden waarom het slim kan zijn om jouw cadeaus nu al, voor alle kortingsdagen, te bestellen. Voor jouw kleine komt eerst Sinterklaas aan en daarna ook nog de Kerstman; twee feestdagen waarbij er met cadeaus gestrooid wordt. Een goed moment om dus alle cadeaus al op tijd te bestellen. Nog geen idee wat je wil bestellen, of zijn de verlanglijstjes nog niet helemaal klaar? Hierbij wat ideetjes waar gegarandeerd iets tussen zit waar jouw kleine vrolijk van wordt. 

Met Sinterklaas worden er altijd schoentjes gezet en bij bol.com kun jij nu alvast schoencadeautjes scoren met een 2 + 1 actie; zo heb je al voor meerdere avonden een gevulde schoen geregeld. Ook kun je films en serie boxsets bestellen met wel €25,- korting waardoor jouw kleine toch entertainment heeft thuis op een regenachtige dag. Bij HEMA kun je met een kortingscode 15% korting op alles krijgen en dus ook op kinderkleding, speelgoed en spulletjes voor een kinderfeestje. Als jouw kleine nog wat kleiner is, dan kun je nu bij Pink or Blue profiteren van tot 30% korting op boekjes, zodat jij heerlijk kunt voorlezen in de avond. Is jouw kleine dol op spelen? Dan is Playmobil altijd goed! Met een kortingscode ontvang je daar nu 15% korting op jouw bestelling. Met al deze deals ga je dus zeker een blij kind krijgen thuis.

Niet alleen jouw kleine kan profiteren van alle deals die jij kunt scoren tijdens deze maand. Ook jouw favoriete viervoeter kun je natuurlijk niet vergeten. Bij tails.com ontvang je nou een gratis pakket hondenvoer met onze exclusieve kortingscode. Het perfecte moment om te bestellen als je van plan was om te wisselen van hondenvoer en jouw hond zal gegarandeerd smikkelen. Daarnaast ontvang je deze week 5% korting op alles bij Medpets; niet alleen honden kunnen dus genieten van jouw aankopen. Scoor een nieuwe kattenmand of bestel alvast vogel- en egelvoer voor de koude maanden die eraan komen.

Speelgoed op bank


Andere deals om blij van te worden

Mochten bovenstaande aanbiedingen jouw interesse nog niet hebben gewekt, dan zijn er altijd andere aanbiedingen waar jij van kunt profiteren. Wie weet raak je van een van deze aanbiedingen wel enthousiast:


Je hoeft dus echt niet per se te wachten tot de grote kortingsdagen om alvast inkopen te doen voor de feestdagen, of gewoon zo maar voor jezelf of een ander. Wat ga jij allemaal bestellen deze maand?