Bespaar op uitjes voor Hemelvaartsdag 2023

Op 18 mei is het alweer Hemelvaartsdag en voor veel mensen is dit een religieuze dag, maar voor een hoop mensen ook een fijne extra vrije dag. Als jij het bekijkt als een extra vrije dag, dan is het misschien wel leuk om erop uit te gaan. Het weer is nog een beetje onvoorspelbaar, dus wat dat wordt met Hemelvaart is nog de vraag. Dat betekent niet dat je niet kunt genieten van de feestdag en daarom delen wij de leukste uitjes in deze blog; of het nou mooi weer wordt of niet.


De voordeligste uitjes in de zon

Als het weer het toelaat dan is het natuurlijk hartstikke leuk om erop uit te gaan. Of je dat nou met je familie, vrienden of gewoon lekker alleen doet: genieten wordt het sowieso. Zo kun je bijvoorbeeld naar een van de Plopsa parken gaan met de familie en diverse attracties uitproberen. Entree hoeft helemaal niet prijzig te zijn, want met onze exclusieve kortingscode kun je €7,- korting krijgen op tickets. Mocht het uiteindelijk toch soms even regen, dan is er ook genoeg te beleven bij de overdekte attracties. Als je een combinatie wil van attracties en dieren bekijken, dan kun je terecht bij Bellewaerde. In dit park vind je diverse dieren, zoals tijgers en capibara's, maar ook attracties en shows. Sinds begin april zijn er ook een hoop nieuwe attracties geopend, dus er is een hoop nieuws te beleven. Er zijn een aantal manieren om te kunnen besparen op tickets; zo kun je ervoor kiezen om een gedateerde ticket te bestellen, hiermee kun je tot €5,- korting krijgen. Bij Bellewaerde kun je ook een regenverzekering bestellen, mocht het echt heel hard gaan regenen dan krijg jij een gratis ticket om het park op een andere dag opnieuw te bezoeken. Als je liever een iets grotere keuze hebt uit verschillende pretparken en dierentuinen, dan kun je kijken bij ActievandeDag. Je scoort hier namelijk tot 60% korting op tickets voor pretparken en dierentuinen. Bezoek bijvoorbeeld Apenheul, Bobbejaanland of Monde Sauvage.

Tijger in dierentuin


Goedkope belevenissen voor als het regent

Mocht het toch uiteindelijk minder lekker weer zijn, dan kun je ook binnen een hartstikke leuke dag beleven. Zo kun je 20% extra korting krijgen op een activiteit of boeking met deze Groupon kortingscode. Er zijn een hoop activiteiten waar je uit kunt kiezen, dus er zit gegarandeerd een belevenis tussen waar jij en anderen enthousiast van zullen worden. Ga bijvoorbeeld bowlen of bezoek een restaurant voor een leuke avond uit. Als je nog op zoek bent naar een andere website met een hoop activiteiten, surf dan eens naar VakantieVeilingen.be. Je kunt hier zelf bepalen wat je wil bieden op een activiteit en daardoor kun je tot 50% korting krijgen op leuke dagjes weg. Denk hierbij aan tickets voor een concert, toegang tot een escaperoom of korting op een beautybehandeling. Je kunt natuurlijk ook Aqualibi bezoeken. Het waterpark is dan van 10:00 tot 20:00 uur geopend; je kunt dus de hele dag genieten. Met deze kortingscode krijg je 50% korting op een abonnement, waardoor je het hele jaar door naar het waterpark kunt gaan als het weer minder mooi is. Met deze activiteiten kun jij gemakkelijk de regen vermijden en heb je een hoop plezier tijdens de feestdag.

Concert bezoeken


Andere interessante deals

Geen zin om erop uit te gaan tijdens Hemelvaartsdag? Dan kun je natuurlijk ook gewoon genieten van een dagje thuis en andere goede deals die beschikbaar zijn. Wat dacht je van deze aanbiedingen en kortingscodes:


Naast deze leuke uitjes zijn er natuurlijk ook jaarlijkse evenementen te beleven in België voor Hemelvaartsdag. Mocht je in Brugge wonen, of er vlakbij, dan kun je ook de jaarlijkse Heilig-Bloedprocessie bijwonen en in Ieper wordt jaarlijks de 100 kilometer van Ieper gehouden. Dit is een driedaagse wandeltocht. Als je toch nog op zoek bent naar andere interessante deals, dan kun je altijd onze "Spring Deals"-pagina bekijken of jouw favoriete winkelpagina. Ga jij erop uit deze feestdag, of blijf je toch liever lekker thuis?