Back to School: met deze deals en kortingscodes begin je goed aan het nieuwe schooljaar

Het nieuwe schooljaar staat op het punt van beginnen en dat betekent dat de kinderen weer een aantal nieuwe spullen nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe schooltas, een flink aantal nieuwe pennen en schriften. Daarnaast mogen de nieuwe outfits om indruk te maken op nieuwe vriendjes en vriendinnetjes niet ontbreken. Maar ook jijzelf kunt vast een aantal nieuwe spullen gebruiken, zoals keukenapparatuur om de ontbijtstress te verminderen. Of begin je zelf misschien aan een nieuwe opleiding of staat er een nieuwe baan op je te wachten? Dan heb je wellicht een nieuwe laptop nodig en is een nieuwe outfit ook voor jou belangrijk. In deze blog lees je waar je op dit moment de beste aanbiedingen en kortingscodes kunt vinden.


Een frisse start

Wanneer je aan iets nieuws begint, is het fijn wanneer alles om je heen ook fris en nieuw is. Het nieuwe schooljaar begin je natuurlijk altijd goed met een nieuwe agenda en lege schriften. De leukste en vrolijkste designs vind je vaak bij HEMA. Daar scoor je op veel schoolspullen nu ook nog eens 30% korting. Bij Fnac en Dreamland pak je nu ook tot 30% korting op allerlei soorten schrijfwaren. Je hebt naast een flink aantal pennen vast ook nog stiften, kleurpotloden en andere schrijfwaren nodig. Om al deze spullen mee naar school te nemen, heb je natuurlijk ook een fijne (rug)tas nodig. Fun heeft op dit moment een aanbieding waarbij je €5,- korting krijgt op alles wat je nodig hebt voor een jaar op school. Ook bij Spartoo kun je nog terecht voor toffe schooltassen en etuis met tot 40% korting. Ben je op zoek naar iets wat de anderen niet zullen hebben? Dan kun je bij Tadaaz terecht voor gepersonaliseerde schoolspullen, zoals agenda's, broodtrommels, gymtassen en nog veel meer. Neem ook eens een kijkje tussen de interessante gadgets en schoolspullen bij Ditverzinjeniet en profiteer van tot 40% korting

Kleurpotloden


Altijd alles bij de hand

Tegenwoordig vindt steeds meer onderwijs plaats via een scherm, bijvoorbeeld in de vorm van een laptop of tablet. Voor kinderen zorgt dit voor interactiviteit en volwassenen kunnen daardoor veel handiger onderwijs op afstand volgen. Een smartphone komt ook goed van pas bij het volgen van online cursussen en lessen. Wanneer je apparaat al een paar jaar oud is of wanneer je aan een nieuwe opleiding begint, kan het soms een goed idee zijn om een nieuwe tablet of laptop aan te schaffen. Of wie weet wil je wel een cursus smartphonefotografie gaan volgen. Dan is de nieuwe iPhone of het nieuwste model van Samsung opeens wel erg aantrekkelijk. Hieronder vind je een lijst met de beste deals en kortingscodes op het gebied van elektronica. 

Nieuwe elektronica


De strafste outfits met extra veel korting

Je bent niet de enige die graag goed voor de dag komt bij de start van een nieuwe uitdaging, dat geldt natuurlijk ook voor de kinderen. Het is misschien nog wat vroeg om al meteen de najaarscollecties te plunderen, maar gelukkig hoeft dat ook niet. Bij veel winkels kun je namelijk ook nog terecht bij de End of Summer Sale en kun je gebruikmaken van speciale deals gericht op de aanvang van het nieuwe studiejaar. Je hoeft dus nooit teveel te betalen voor nieuwe jurkjes, broeken, schoenen en alles wat je zelf nodig hebt om zelf ook een goede start te maken bij de ouders aan het schoolplein. Bekijk hieronder de hoogste kortingen en codes zodat je voordelig je bestelling kunt plaatsen. 


Een nieuwe plek voor jezelf

Begint jouw nieuwe studiejaar in een andere stad en verlaat je het ouderlijk huis? Of ga je permanent meer thuiswerken? Dan kun je vast een aantal nieuwe meubelen gebruiken om je nieuwe (woon)ruimte in te richten. Bij Maisons du Monde krijg je daarom nu tot maar liefst 50% korting op een grote selectie uit het assortiment. Bij Emma Matras kun je terecht voor een nieuwe matras en krijg je tot 50% korting. Een van de grootste aanbieders op dit gebied is VidaXL en daar kun je nu gebruikmaken van een €10,- kortingscode om je kantoor in te richten. Heb je een stevig en groot bureau nodig? Neem dan een kijkje bij DEBA Meubelen en profiteer tot wel €100,- korting. Je hebt namelijk wel voldoende ruimte nodig om niet alleen je nieuwe laptop neer te zetten, maar ook voor al je schriften, schrijfwaren en andere handige studie accessoires. 

Vol bureau


Ben je nog niet tegengekomen waar je naar op zoek was? Dan kun je altijd een kijkje nemen op deze pagina voor meer Back to School deals, die we de komende tijd ook nog elke dag aanvullen met de nieuwste deals. Voor nu wensen je enorm veel succes met je nieuwe academische uitdaging!