Deze aanbiedingen maken jou gegarandeerd vrolijk na Blue Monday

Afgelopen maandag was het Blue Monday: misschien een begrip wat je nu pas voor het eerst ziet en misschien ken je het juist al wel. Het concept is ontstaan in 2005 en staat bekend als de zogenaamd meest deprimerende dag van het jaar. Dit zou te maken hebben met dat de voornemens niet gaan zoals mensen willen, de vakanties lijken maar niet te komen, het is hartstikke donker buiten en maandag is voor veel mensen het begin van de werkweek. Blue Monday valt meestal op de derde maandag van januari en tegenwoordig delen sommige bedrijven zelfs speciale kortingscodes of aanbiedingen voor deze dag.


Gelukkig zijn er ook na Blue Monday voldoende aanbiedingen en kortingscodes waar jij vrolijk van kunt worden. Zo kun je bijvoorbeeld gewoon al een vakantie boeken met korting of bestel een cadeautje of twee voor jezelf. Met onderstaande deals kun jij de rest van de maand januari met een glimlach trotseren.


Trakteer jezelf op iets nieuws

De makkelijkste en snelste manier om een glimlach op je gezicht te toveren is natuurlijk door jezelf een cadeautje te geven. Of je nou gek bent van mode of lezen, er zijn meer dan voldoende deals waarmee jij voordelig een cadeau kunt bestellen voor jezelf. Ga bijvoorbeeld naar ICI PARIS XL en bestel daar al jouw favoriete skincare met 20% korting dankzij een kortingscode. Naast deze deal vind je er nog een hoop andere op de website, zo is de solden nog gaande en kun je tot 70% korting scoren tijdens deze koopjesperiode. Zo kun jij een heerlijk selfcare momentje nemen voor jezelf met skincare, haarverzorging en een heerlijke parfum. Je kunt bij ASOS terecht voor een hele outfit, want hier bestel jij jouw schoenen, broeken en truien met 15% korting dankzij een kortingscode. Als je jouw bestelling de volgende werkdag al nodig hebt, dan is dat mogelijk met ASOS Premier. Zo heb je jouw geschenk aan jezelf vlot binnen en kun je er gelijk van genieten. Is mode niet helemaal jouw ding, dan kun je terecht bij Fnac want je kunt hier van alles bestellen zoals boeken en games. Daarnaast profiteer je daar nog even van de solden met wel 70% korting; zo bestel je toch stiekem iets meer voor jezelf en doet het helemaal geen pijn aan de portemonnee.

Een blauwe outfit


De beste kortingscodes van deze maand


Boek een vakantie om jezelf op te vrolijken

Zoals al eerder benoemd lijken de vakanties nog ver weg en het warme weer ook. Je hoeft eigenlijk helemaal niet tot de zomervakantie te wachten om heerlijk weg te gaan en te ontsnappen aan de kou. Zo kun je bij Belvilla 16% korting krijgen op jouw boeking met onze exclusieve kortingscode. Boek bijvoorbeeld een villa met zwembad in Italië of zoek juist de kou en sneeuw op in Oostenrijk. Wil je liever op vakantie in eigen land? Surf dan naar Ardennen-Online.com want daar profiteer je van 20% vroegboekkorting op een verblijf in het voorjaar. Je kunt hier kiezen uit een rijk aanbod van vakantieparken en vakantiehuizen; er zit dus gegarandeerd iets tussen wat bij jou in de smaak zal vallen. Je kunt natuurlijk ook al gewoon jouw zomervakantie boeken zodat je daar naar uit kunt kijken. Bij MSC Cruises kun je nu profiteren van tot 25% korting op een zomercruise; vaar bijvoorbeeld naar de Caribbean of ontdek Noord-Amerika. Als je liever gaat kamperen met de familie dan kun je dat doen bij Vacanceselect. Boek je nu al jouw zomervakantie? Dan kan jouw korting bij Vacanceselect oplopen tot 30%; zo is die vakantie een stuk goedkoper.

Op het strand liggen


Ga voordelig een dagje weg met geliefden

Je hoeft niet lang weg om een stuk vrolijker te worden, dit kun je ook doen door even een dagje weg te gaan. Daarnaast kun je jezelf omringen met vrienden en familie en dan ben je vaak al gelijk in een goede mood. Als je dan iets leuks gaat doen met z’n allen dan wordt het alleen nog maar tien keer gezelliger. Helaas is het tegenwoordig allemaal een stuk duurder en vooral met meerdere mensen, maar met deze deals ben jij gegarandeerd goedkoper uit als je er een dagje op uit wil gaan:


Januari is alweer bijna voorbij en daarna komt alweer de kortste maand van het jaar; voor je het weet begint de lente alweer en kun je genieten van het weer. Hoe ga jij jezelf opvrolijken deze maand?