Weight Watchers kortingscode

Weight Watchers kortingscodes België

Val af met korting met een actuele Weight Watchers kortingscode - oktober 2020

  • gemiddelde besparing: €35,05
€40 korting

Bespaar tot €40,- op een Weight Watcher Digital

Pak deze korting
Gratis actie

Gebruik Weight Watchers de eerste twee maanden GRATIS

13 gebruikt
Pak deze korting
35% korting

Sluit jouw Weight Watchers abonnement af met tot wel 35% korting

Pak deze korting
Gratis actie

Schrijf je nu gratis in bij Weight Watchers en start met afvallen

Pak deze korting
€45 korting

Bespaar minimaal €45,- op een Workshop + Digital lidmaatschap bij Weight Watchers

Verloopt morgen
Pak deze korting
€30 korting

Ontvang €30,- korting bij Weight Watchers

Verloopt morgen
Pak deze korting
10% korting

Ontvang iedere Weight Watchers kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
€15 korting

Krijg €15,- korting op aanmeldkosten bij een digitaal Weight Watchers plan

Pak deze korting
Gratis actie

De eerste maand Weight Watchers Workshop + Digital krijg je nu helemaal gratis

Info

Bekijk alle abonnementen en prijzen via de website.

Pak deze korting
Gratis actie

Ontvang de eerste maand GRATIS met deze Weight Watchers kortingscode

Code
Pak deze code
€29,95 korting

Je krijgt nu €29,95 korting op een 1 of 3 maanden plan | Weight Watchers kortingscode

Code
Pak deze code
30% korting

€29,95 korting met deze Weight Watchers kortingscode

Code
Info

Te gebruiken voor een 1 of 3 maanden plan.

Pak deze code

Recent verlopen Weight Watchers kortingscodes

€23 korting

Krijg €23,- korting of mer op een digitaal abonnement bij Weight Watchers

Pak deze korting
€80 korting

Ontvang tot €80,- korting op je Weight Watchers lidmaatschap

Pak deze korting
€30 korting

Scoor tot €30,- korting op aanmeldkosten bij Weight Watchers

Pak deze korting
Gratis actie

Probeer Weight Watchers de eerste twee maanden GRATIS

Pak deze korting
€16,50 korting

Tot €16,50 korting per maand bij Weight Watchers

Pak deze korting

Ontvang €29,95 korting met de voordeligste Weight Watchers kortingscode

Als je graag af wil vallen met een dieetprogramma, kun je maar beter goed beginnen door eerst iets van de prijs af te halen. Helaas komen er niet vaak kortingscodes voor bij Weight Watchers. Wel kon je met de voordeligste kortingscode tot op heden €29,95 korting ontvangen op een één- of driemaandenplan. Bovendien kun je regelmatig profiteren van korting met de vele aanbiedingen van het afvalprogramma, zoals je eerste maand gratis of aanmelden zonder aanmeldkosten.

Over Weight Watchers

Over Weight Watchers

Weight Watchers is ontstaan vanuit de huiskamer van Jean Nidetch in New York. Zij had overgewicht en vond het lastig om het afvallen vol te houden. Ze nodigde daarom vriendinnen met hetzelfde probleem uit om elkaar te steunen en kennis te delen. Dit was een groot succes en met zakenpartner Albert Lippert begon ze bijeenkomsten te organiseren in de VS. Die werden steeds beter bezocht en inmiddels zijn er wereldwijd miljoenen mensen die meedoen met Weight Watchers. Weight Watchers werkt met een puntensysteem dat op basis van BMI berekent hoeveel punten je mag eten om af te vallen. Inmiddels heeft Weight Watchers ook een webshop waarin ze o.a. boeken, etenswaren en een speciale 'Foodbox' verkopen. Alles om jou te helpen met afvallen en jou een zo gezond mogelijk leven te laten leiden! 

Ga naar weightwatchers.com

Zo verzilver je een Weight Watchers kortingscode

Weight Watchers kortingscode gebruiken

  1. Weight Watchers kan jou helpen afvallen. Daarvoor heeft de organisatie verschillende modules. Deze kun je met korting bestellen als je een Weight Watchers kortingscode hebt. Wij leggen je uit hoe je dat doet.
  2. Eerst kun je jouw Weight Watchers plan kiezen. Er zijn 3 modules: het 1+12 maanden, 1+6 maanden en 1+2 maanden plan. Selecteer het plan van jouw keuze en ga verder met bestellen.
  3. Daarna moet je je gegevens invullen om van start te kunnen gaan. Als je nog geen account hebt, kun je nu ook je gebruikersnaam en wachtwoord invullen. Daarna wordt automatisch een Weight Watchers account aangemaakt.
  4. Vervolgens kun je betaalgegevens invullen. Er zijn 3 manieren waarop je kunt betalen voor een Weight Watchers plan. Ten eerste kun je betalen door middel van domiciliëring. Ook kun je betalen met je creditcard of via PayPal.
  5. In de laatste stap kun je je aanmelding nog eens controleren. Daarnaast kun je nu ook je Weight Watchers kortingscode invullen. Daarvoor zie je een speciaal invoerveld. Vul je code in en klik daarna op “Toepassen”.
  6. Check vervolgens of de korting goed wordt verwerkt. Klopt verder alles? Dan kun je nu betalen voor je plan. Daarna kun je gelijk gebruik maken van de ongekende mogelijkheden van Weight Watchers.

Feiten over Weight Watchers

Je kunt bij Weight Watchers vaak profiteren van aanbiedingen waarmee je bijvoorbeeld de eerste maand van je programma gratis krijgt.

Weight Watchers biedt twee verschillende programma's om alleen of juist met anderen een afvalprogramma te doorlopen.

Als je een programma volgt bij Weight Watchers, kun je altijd online bij ervaringsdeskundigen terecht voor tips en motivatie.

Met de Weight Watchers-app kun je gemakkelijk de controle over je dieet behouden door barcodes van je boodschappen te scannen en recepten op te zoeken.

Op WeightWatchers.be kun je informatie vinden over je BMI en jouw eigen score berekenen om je te helpen inzicht te krijgen in je gewicht.

In de gratis nieuwsbrief ontvang je updates over aanbiedingen, elke Weight Watchers kortingscode en exclusieve evenementen.

Als je benieuwd bent en kennis wil maken met Weight Watchers, dan kun je op de website zoeken naar workshops bij jou in de buurt.

Door een vriend of vriendin uit te nodigen voor het afvalprogramma, ontvang je allebei de eerste maand gratis.

Op de social-mediakanalen kun je succesverhalen van deelnemers lezen, leuke recepten vinden en handige tips krijgen ter ondersteuning.

In de webshop op WeightWatchers.be kun je diverse etenswaren, boeken en keukenartikelen shoppen.

Nieuws

Ga op culinaire wereldreis met Weight Watchers

Met het drie-in-één kookboek van Weight Watchers ga je op een culinaire wereldreis. Zo kun je met dit boek heerlijke Aziatische, Mexicaanse en Mediterrane gerechten uitproberen. De drie receptenboekjes bestaan uit meer dan zestig recepten, waardoor je veel nieuwe gerechten kunt ontdekken en lekker gevarieerd kunt eten. Leer bijvoorbeeld hoe je zelf sushi, currry's of exotische desserts kunt maken. De collectie aan kookboeken is te koop in de Weight Watchers shop.

Terug in je ritme met Weight Watchers

Voor veel mensen betekende de lockdown helaas ook een toename in gewicht. Weight Watchers helpt je daarom om je ritme terug te vinden na de aparte zomer die we achter de rug hebben. Verschillende Weight Watchers-ambassadeurs vertellen in het Mijn Easy Start-magazine hun geheim om weer op een een gezond eet- en leefritme te geraken. In het magazine vind je naast deze tips ook beweegschema's, recepten en meer.

Nieuw: Mijn Easy Start

Weight Watchers heeft een speciaal cadeautje voor nieuwe leden. Naast dat je een programmaboekje ontvangt, zul je tijdens de eerste vijf weken elke week een "Mijn Easy Start"-boekje ontvangen. Hierin staan handige tips, recepten en dagmenu's, zodat je gemakkelijk kunt starten met Weight Watchers. Je ontvangt deze boekjes bij elk abonnement. Het maakt dus niet uit of je kiest voor Digital of Workshop and Digital.