VR Mania kortingscode

VR Mania kortingscodes België

Boek een VR-activiteit met korting dankzij een VR Mania kortingscode in september 2020

 • gemiddelde besparing: €14,90
€19,99 actie

Vanaf €19,99 speel je al VR spellen bij VR Mania

Pak deze korting
20% korting

VR Mania kortingscode voor 20% korting op je boeking

Code
Pak deze code
20% korting

Ontvang 20% korting op je boeking met deze VR Mania kortingscode

Code
Pak deze code
15% korting

15% korting op je boeking via de VR Mania kortingscode

Code
Pak deze code
€40 actie

Boek een snack and play arrangement voor slechts €40,- bij VR Mania

Pak deze korting
€34,99 actie

Speel twee VR games voor slechts €34,99 bij VR Mania

Pak deze korting
€20 actie

Speel een uur lang bij VR Mania voor nog geen €20,-

Pak deze korting
Gratis actie

Maak GRATIS gebruik van de pooltafel bij VR Mania

Pak deze korting
€25 actie

Organiseer een groepsactiviteit voor minder dan €25,- bij VR Mania

Pak deze korting
€20 actie

Boek een VR-activiteit al vanaf €20,- per persoon bij VR Mania

Pak deze korting
50% korting

Bekijk hier alle VR Mania promoties van september

Pak deze korting
25% korting

VR Mania kortingscode voor 25% korting

Code
Verloopt vandaag
Pak deze code
30% korting

VR Mania kortingscode voor 30% korting op ALLE games

Code
Verloopt vandaag
Pak deze code

Recent verlopen VR Mania kortingscodes

Probeer de codes gerust eens uit, soms werken ze nog!
€35 actie

Speel diverse spellen voor minder dan €35,- bij VR Mania

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€40 actie

Boek een activiteit met hapjes en drankjes vanaf €40,- per persoon bij VR Mania

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€65 actie

Boek een arrangement inclusief eten en drinken vanaf €65,- bij VR Mania

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€20 actie

Deze VR Mania teamspellen boek je al vanaf €20,-

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Bespaar 30% op alle games met de beste VR Mania kortingscode

Een kortingscode maakt het al een stuk leuker om een dagje uit te boeken. Zo bespaar je met de beste VR Mania kortingscode maar liefst 30% korting op alle games die er te boeken zijn! Ook zijn er kortingscodes actief geweest waarmee je bijvoorbeeld 20% korting of 25% korting ontving op je complete boeking. Het loont dus de moeite om te kijken of er een VR Mania kortingscode te vinden is, want het kan je gemakkelijk tientallen euro's besparen op je groepsactiviteit.

Over VR Mania

Over VR Mania

Met VR Mania word je een uur lang ondergedompeld in een digitale omgeving dankzij virtual reality-technieken. Je gaat een avontuur aan in een nieuwe wereld en werkt samen met je medespelers; dankzij full-body-tracking kunnen jij en je team vrij rondlopen in een VR-wereld van ruim tweehonderd vierkante meter. In deze virtuele omgeving ga je samen de strijd aan met zombies, aliens en meer. VR Mania is daarom de perfecte groepsactiviteit om te organiseren met verjaardagen, vrijgezellenfeesten of als bedrijfsuitje. Bekijk alle mogelijkheden en arrangementen die te boeken zijn op VRMania.be en kies welk avontuur jullie willen beleven. De activiteiten zijn geschikt voor zowel ervaren gamers als beginnende spelers vanaf twaalf jaar.

Ga naar vrmania.be

Zo verzilver je een VR Mania kortingscode

VR Mania kortingscode gebruiken

 1. Om een VR-activiteit met korting te boeken, kun je een VR Mania kortingscode gebruiken. Bekijk op VRMania.be welke game jij wil spelen met je familie en vrienden en kies voor ''Boek nu''.
 2. Op de gamepagina kun je de moeilijkheidsgraad van de verschillende spellen zien, net als het maximaal aantal spelers per ronde, en de geschatte tijdsduur. Wanneer de game bevalt, kies je in de kalender op welke datum jij wil boeken.
 3. Voor elke datum zie je de mogelijke timeslots, en hoeveel plaatsen per tijd nog beschikbaar zijn. Kies voor ''Reserveren'' als je een geschikte tijd gevonden hebt.
 4. In het pop-upscherm vul je jouw persoonlijke gegevens in, zoals je naam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer. Onderaan kun je het aantal spelers opgeven waarmee jij de game wil spelen. Voor hoe meer spelers je boekt, des te meer korting je per persoon ontvangt. Kies daarna voor ''Reserveren''.
 5. In het volgende scherm zie je bovenaan de tekst ''Klik hier om je code in te vullen''. Door hierop te klikken verschijnt een scherm waar je jouw kortingscode kunt invoeren. Klik hierna op ''Kortingsbon toepassen'', anders wordt je korting niet verrekend.
 6. Controleer onderaan jouw gegevens, en kies de betaalmethode waarmee je wil betalen. Je hebt de keuze uit verschillende opties, waaronder creditcard, Belfius en Bancontact. Vink aan dat je de algemene voorwaarden accepteert en kies voor ''Boek nu!''. Je kunt hierna betalen, waarna je boeking definitief gemaakt wordt.

Feiten over VR Mania

 1. Naarmate je meer spelers toevoegt aan je boeking, kun je profiteren van tot wel 40% groepskorting per persoon.
 2. In samenwerking met hun cateringpartners biedt VR Mania diverse arrangementen aan inclusief eten en drinken.
 3. Een sessie bij VR Mania is bij uitstek geschikt als teambuilding, aangezien er bij alle spellen samengewerkt moet worden.
 4. Op VRMania.be vind je uitgebreide informatie over de bereikbaarheid van het VR-bedrijf via openbaar vervoer of met de auto.
 5. De activiteiten van VR Mania zijn geschikt voor zowel ervaren gamers als mensen die hier minder bekend mee zijn.
 6. Dankzij verschillende VR-technieken waaronder full-body-tracking kunnen alle medespelers elkaar zien in de virtuele omgevingen van VR Mania.
 7. VR Mania is geschikt voor vrijwel alle doelgroepen; het virtual reality-bedrijf hanteert een minimumleeftijd van twaalf jaar.
 8. Tijdens een sessie kan de rest van jouw gezelschap meekijken vanuit de loungeruimte, onder genot van een hapje en drankje.
 9. Door het bedrijf op Facebook en Instagram te volgen, mis je geen enkele VR Mania kortingscode om met korting een activiteit te boeken.
 10. Je hebt bij VR Mania de keuze uit drie verschillende spellen en speelarena’s om uit te kiezen voor jouw VR-activiteit.

Nieuws

Diverse arrangementen bij VR Mania

Wanneer je jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of verjaardag wil vieren in virtual reality, waarom zou je deze dan niet uitbreiden tot een volledig middagvullende activiteit? Bij VR Mania zijn er verschillende arrangementen beschikbaar waarmee je geniet van hapjes, drankjes of zelfs een heus streetfood buffet, verzorgd door een van de cateringpartners van het virtual-realitybedrijf. Zo geniet je al vanaf €40,- per persoon van hapjes en drankjes tijdens de gehele duur van je arrangement, en speel je een VR-spel naar keuze.