Scarlet promo codes voor België

Iedere Scarlet promotie en promo code voor korting op je abonnement – juni 2023

  • gemiddelde besparing: €39,-
Gratis actie

Krijg GRATIS activatie van jouw abonnement met deze Scarlet promo

Info

Bij Trio Packs en het Loco internetabonnement.

Pak deze korting
€20 actie

Scoor een mobiel abonnement voor minder dan €20,- bij Scarlet

Pak deze korting
€50 korting

€50,- korting of meer op een internetabonnement bij Scarlet

Pak deze korting
€40 actie

Sluit een TV-abonnement af voor slechts €40,- bij Scarlet

Pak deze korting
€120 korting

€120,- korting of meer op Trio-packs bij Scarlet

Pak deze korting
Gratis actie

Ontvang je modem en decoder gratis bij Scarlet

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€10 actie

Sluit een mobiel abonnement af voor minder dan €10,- bij Scarlet

Pak deze korting
Gratis actie

Onbeperkt internet bij Scarlet

Info

Bij een Loco internetabonnement of een van de Trio packs.

Pak deze korting
€40 actie

Ontdek de volledige packs vanaf slechts €40,- per maand bij Scarlet

Pak deze korting
€20 actie

Sluit tijdelijk een internetabonnement af voor maar €20,- bij Scarlet

Pak deze korting
€40 actie

Scarlet promotie: sluit een volledig abonnement af al voor €40,-

Pak deze korting
Gratis actie

Scoor GRATIS installatie met deze Scarlet promo

Info

Je ontvangt gratis installatie bij het afsluiten van een Scarlet Trio pack.

Pak deze korting

Recent verlopen Scarlet kortingscodes

€150 korting

Krijg tot €150,- korting op een internetabonnement bij Scarlet

Info

Je ontvangt gratis installatiekosten en activatiekosten.

Pak deze korting
€5 actie

Bestel een mobiel abonnement voor slechts €5,- bij Scarlet

Pak deze korting
€50 actie

Bestel een pack voor minder dan €50,- bij Scarlet

Pak deze korting
€10 actie

Krijg EXTRA TV-opties voor nog geen €10,- bij Scarlet

Pak deze korting
€150 korting

Krijg tot €150,- korting op een Trio Pack bij Scarlet

Pak deze korting

Bespaar €50,- op je pakket met de hoogste Scarlet promo code

Een promotie of kortingscode van Scarlet zou je zomaar kunnen helpen om extra voordeel te pakken op je nieuwe telefoonabonnement. Helaas zijn we nog niet vaak een kortingscode tegenkomen van deze provider. Dat wil echter niet zeggen dat er geen korting te behalen valt. Scarlet heeft regelmatig een interessante promotie waarmee je bijvoorbeeld €50,- korting krijgt op je pakket door de activatiekosten te laten vervallen. Om geen enkele promotie of code te missen, kun je Scarlet volgen op social media.

Altijd een Scarlet abonnement dat bij jou past

Blijf op de hoogte van iedere promotie via social media

Om geen kans op korting mis te lopen, kun je Scarlet volgen op social media. De telecomaanbieder is actief op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Naast promo's en acties worden er ook grappige filmpjes en memes gedeeld. Op YouTube vind je onder andere praktische how-to filmpjes die je stap voor stap begeleiden bij de configuratie van jouw telefoon.

Alles binnen handbereik met de gratis My Scarlet app

Als je een mobiel abonnement afsluit, dan wil je natuurlijk niet over je abonnement heen gaan. Gelukkig zijn de mobiele abonnementen van Scarlet zeer flexibel en kun je deze verhogen of verlagen als dat nodig blijkt te zijn. Met de MyScarlet-app hou je jouw verbruik in de gaten, waardoor je bij kunt sturen op het moment dat je hier bijna overheen gaat. Hierdoor kom je niet voor onverwachte kosten te staan, omdat je per ongeluk aan het internetten bent buiten je bundel.

Je vindt altijd een passend internetabonnement

Op de website van Scarlet kun je jouw surfgedrag invoeren om er achter te komen welk abonnement het beste aansluit bij jouw verbruik. Zo weet je zeker dat je niet betaalt voor internet waar je helemaal geen gebruik van maakt. Je kunt direct je adres invoeren om te kijken hoe snel de Scarlet internetverbinding is op jouw postcode. Heb je een besluit genomen? Dan kun je online een abonnement afsluiten. Scarlet maakt gebruik van het 4G-netwerk van Proximus, dus over de snelheid hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken.

Personaliseer je abonnement en betaal alleen voor wat je verbruikt

Welk Scarlet abonnement je ook kiest, je hebt altijd de mogelijkheid om deze volledig te personaliseren naar jouw wensen. Hierdoor betaal je alleen voor wat jij nodig hebt en daadwerkelijk gebruikt. Wil jij bijvoorbeeld meer bellen? Voor slechts een paar euro per maand kun je onbeperkt bellen naar vaste lijnen binnen België of naar mobiele nummers.

Over Scarlet

Over Scarlet

Scarlet is een aanbieder van internet, televisie en vaste en mobiele telefonie. Het bedrijf werd in 1992 opgericht in Nederland, maar biedt sinds 1997 zijn diensten ook aan voor consumenten en zakelijke klanten in België. Daar kocht het in de loop der jaren verschillende Belgische aanbieders op, waaronder het toenmalige KPN België. Het telecombedrijf werd met name bekend om het dual-play voordeelpakket, dat internet en digitale telefonie combineerde. Nog altijd wordt de telecomaanbieder gezien als een uitdager op de markt, vanwege de combinatie van lage prijzen en hoge kwaliteit van het Proximus-netwerk. Ook was Scarlet de eerste die roamingkosten binnen de Europese Unie afschafte. Op Scarlet.be vind je het complete aanbod, waaronder (mobiel) internet voor een kleine prijs of voordelige bundels.

Ga naar scarlet.be

Alle voordelen voor jou als klant bij Scarlet

Overstappen naar Scarlet is moeiteloos

Kies je ervoor om je telefoonnummer te behouden? Dan regelt Scarlet de overdracht ervan. Dit wil zeggen dat je geen omkijken hebt naar het opzeggen van jouw abonnement bij je huidige provider. Indien je voor een nieuw nummer kiest, dan moet je zelf je huidige abonnement opzeggen.

Een persoonlijk account heeft veel voordelen

Als je de app van Scarlet hebt gedownload, dan dien je je in te loggen voordat je verder kunt gaan. Heb je nog geen account? Dan kun je deze direct aanmaken. Dit kun je uiteraard ook doen op Scarlet.be. In jouw persoonlijke omgeving vind je alle informatie omtrent jouw abonnementen. Zo kun je gemakkelijk jouw abonnementen beheren en deze bijvoorbeeld uitbreiden, stopzetten of verlengen. Daarnaast vind je hier een overzicht van je facturen die je kunt downloaden.

Gemakkelijk betalen op de manier waarop jij wil

Je kan je factuur betalen via overschrijving of via domiciliëring. In je persoonlijke account kan je de betalingswijze aanpassen onder het tabje "Facturen en betalingen". In het geval van domiciliëring zal het bedrag altijd tien dagen na het opmaken van je factuur in mindering worden gebracht. Heb je hulp nodig bij het instellen van de domiciliëring? Op de website van de provider vind je de benodigde informatie.

Je kunt altijd rekenen op hulp van de klantenservice

Heb je vragen over je abonnement of wil je bijvoorbeeld weten hoe je jouw modem moet resetten? Op Scarlet.be vind je een uitgebreide sectie met antwoorden op veelgestelde vragen. Wanneer je het antwoord op jouw vraag hier niet tussen kunt vinden, dan is het altijd mogelijk om contact op te nemen met een medewerker van de klantenservice.

10 redenen om voor Scarlet te kiezen

Volg Scarlet op social media voor de laatste nieuwtjes en scoor af en toe een Scarlet promo code.

Via Scarlet.be kun je toestelhulp krijgen, waarmee je je telefoon eenvoudig kunt configureren middels interactieve instructies.

Vul je gegevens in op Scarlet.be, test de verbinding op jouw adres en zie direct hoeveel jij moet betalen voor de beschikbare pakketten.

Wanneer je gaat verhuizen, kun je via je account een verhuisformulier invullen waarna een technieker gratis de installatie verricht.

Op de website van Scarlet vind je diverse productinformatiebladen, waarmee je verschillende abonnementsformules kunt vergelijken.

Voor technische problemen kun je op de "Eerste hulp"-pagina kijken om te zien of jouw probleem en de bijbehorende oplossing ertussen staat.

Scarlet biedt diverse internet-, televisie- en mobiele abonnementen aan, waardoor er altijd wel wat bij zit voor jouw surfgedrag.

Na het afsluiten van een internetabonnement ontvang je een gratis modem, die gratis bij je thuis wordt geïnstalleerd.

Door je surfgedrag in te voeren op de website, kun je ontdekken welk Scarlet pakket het beste bij jou past zodat je niet te veel betaalt.

De missie van Scarlet is om telecomdiensten toegankelijk te maken voor iedereen in ons land tegen een voordelige prijs.