OVH kortingscodes

Scoor OVH korting op diverse webdiensten met een kortingscode voor oktober 2020

  • gemiddelde besparing: €3,99
€0,01 actie

Regel je cloud opslag al vanaf €0,01 per GB bij OVH

Pak deze korting
Gratis actie

Probeer Microsoft 365 een maand GRATIS met deze OVH kortingscode

Code
Info

Geldig op het Apps for business-pakket.

Pak deze code
8% korting

Ontvang 8% korting op virtual private servers bij OVH

Pak deze korting
€8 actie

Gebruik Microsoft Office 365 vanaf €8,- per maand via OVH

Pak deze korting
40% korting

Profiteer van 40% korting op jouw .be domeinnaam bij OVH

Verloopt morgen
Pak deze korting
10% korting

Krijg elke OVH kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
30% korting

Scoor tot 30% korting op veel diensten bij OVH

Pak deze korting
20% korting

Pak 20% korting op webhosting bij OVH

Pak deze korting
€30 korting

Ontvang €30,- korting op Public Cloud services met deze OVH kortingscode

Code
Info

Geldig op je eerste Public Cloud project.

Pak deze code
Gratis actie

Ontvang diverse GRATIS services bij je nieuwe domeinnaam via OVH

Pak deze korting
€50 actie

Huur dedicated servers al vanaf €50,- per maand bij OVH

Pak deze korting

Recent verlopen OVH kortingscodes

€3 actie

Kies een OVH virtual private server vanaf €3,- per maand

Pak deze korting
€12 actie

Huur Backup Storage vanaf €12,- per maand bij OVH

Pak deze korting
€1,50 actie

Bestel E-mail Pro al vanaf €1,50 per maand bij OVH

Pak deze korting
30% korting

Bespaar tot 30% op een nieuwe domeinnaam bij OVH

Pak deze korting
€2 actie

Bestel personal hosting vanaf €2,- per maand bij OVH

Pak deze korting

Ontvang €30,- korting met de hoogste OVH kortingscode

Een OVH kortingscode geeft je korting op de vele online producten en diensten op OVH.com. De beste kortingscode tot nu toe gaf maar liefst €30,- korting. Deze korting was geldig op de Public Cloud-services van het ICT-bedrijf. Met de promoties van OVH kun je gelukkig ook zonder kortingscode vaak korting pakken op zaken zoals domeinnamen of private servers. Door je in te schrijven voor de mailinglijsten van OVH loop je geen enkele kortingscode mis.

Over OVH

Over OVH

OVH is een internationaal technologiebedrijf voor ontwikkelaars, ondernemers en bedrijven. Als Europa's vooraanstaande alternatieve cloudprovider biedt OVH een innovatief assortiment cloud- en bare-metalproducten aan. Het technologiebedrijf beschikt over dedicated servers, software en bouwstenen voor infrastructuur om gegevens te beheren, beveiligen en opschalen. Wereldwijd heeft de cloudprovider meer dan 1,5 miljoen klanten. Al meer dan twintig jaar worden eigen servers en datacenters ontworpen en gebouwd met behulp van de nieuwste, meest innovatieve componenten. Ook exploiteert het bedrijf een eigen glasvezelnetwerk. Op OVH.nl vind je een ruim assortiment producten en diensten, zoals webhosting, public cloud, private cloud, VPS, dedicated servers en enterprise-oplossingen.

Ga naar ovh.com

Zo verzilver je een OVH kortingscode

OVH kortingscode gebruiken

  1. Met een OVH kortingscode kun je extra voordelig gebruikmaken van de diverse producten en diensten die OVH aanbiedt. Hier lees je hoe je een kortingscode gebruikt wanneer je software of clouddiensten aanvraagt op OVH.com. Uiteraard begin je bij het uitzoeken van de producten of diensten die jij nodig hebt.
  2. Afhankelijk van de cloud service die je kiest, zal je allereerst gevraagd worden de nodige details door te geven. Bij een server zal je bijvoorbeeld gevraagd worden waar deze zich bevinden; bij het creëren van een nieuwe domeinnaam zal je een specifiek hostingpakket kunnen kiezen. Op die manier ontvang je altijd een product of dienst op maat, passend bij jouw bedrijf of onderneming.
  3. Wanneer je alle opties en aanvullende extra’s gekozen hebt, heb je mogelijk de kans om een contractduur te kiezen. Je krijgt vervolgens een totaalbedrag te zien. Onder dit bedrag staat ''Voer een promotiecode in''. In dit veld kun je jouw OVH kortingscode invullen. Klik op ''Bevestigen'' om de korting te verrekenen.
  4. Indien je nog niet ingelogd bent met je OVH-account, kun je dit nu doen. Ben je een nieuwe klant bij OVH? Dan kun je nu direct een account aanmaken.
  5. Controleer of je bestelling helemaal correct is, en de korting van je kortingscode juist verrekend wordt. Als dit het geval is, kun je direct de betaling voldoen.

Feiten over OVH

In het Help Centre van OVH kun je terecht voor een uitgebreid hulpcentrum met handleidingen, tutorials en antwoorden op diverse vragen.

OVH hanteert verschillende supportniveaus voor hun klanten, waarbij de service oploopt in de mogelijkheden en bereikbaarheid.

In de blog van OVH verschijnen regelmatig nieuwe artikelen met nieuws en updates op het gebied van IT en cloud services.

Je kunt op OVH.com regelmatig korting ontvangen op de services en diensten; zo kun je ook zonder kortingscode ruim 80% besparen.

De klantenservice van het IT-bedrijf is standaard bereikbaar via telefoon op maandag tot en met vrijdag, van 09:00 uur tot 18:00 uur.

Met een account houd je een overzicht van de producten en diensten waarvan je gebruik hebt gemaakt, en mis je geen enkele OVH kortingscode.

Je kunt altijd op OVH.com terecht om in te loggen op de webmail die je bij jouw domein hebt gekregen.

Om informatie en updates te ontvangen over specifieke onderwerpen, kun je je inschrijven voor een van de mailinglijsten.

Wanneer je vragen hebt over mogelijkheden of problemen die je tegenkomt, kun je deze stellen aan anderen op het OVH-forum.

Op Twitter en LinkedIn kun je op de hoogte blijven van belangrijk nieuws en diensten of activiteiten van OVH.

Nieuws

Nieuw aanbod van dedicated gameservers

OVH heeft twee nieuwe gameservers aan zijn assortiment toegevoegd. Het aantal verschillende gameservers staat hiermee nu op vier. Deze servers zijn ontworpen om de gebruikers te laten profiteren van een ongelooflijke gamingervaring. Zo kunnen gamers genieten van hun favoriete spellen zonder enige beperkingen wanneer het op prestaties en stabiliteit neerkomt. Wil je weten welke server het beste bij jou past? Check dan OVH.com.