OVH kortingscode

OVH kortingscodes

Scoor OVH korting op diverse webdiensten met een kortingscode voor augustus 2020

 • gemiddelde besparing: €3,99
€3 actie

Bestel een private server vanaf €3,- per maand bij OVH

Pak deze korting
30% korting

Bespaar tot 30% op je domein bij OVH

Pak deze korting
€10 actie

Regel online opslag vanaf €10,- per maand bij OVH

Pak deze korting
€2 actie

Reserveer een domeinnaam vanaf €2,- per jaar bij OVH

Pak deze korting
% korting

Krijg elke OVH kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
30% korting

Scoor tot 30% korting op veel diensten bij OVH

Pak deze korting
20% korting

Pak 20% korting op webhosting bij OVH

Pak deze korting
30% korting

Ontvang tot 30% korting met de OVH Summer Deals

 • Verloopt vandaag
Pak deze korting

Zo verzilver je een OVH kortingscode

OVH kortingscode gebruiken

 1. Met een OVH kortingscode kun je extra voordelig gebruikmaken van de diverse producten en diensten die OVH aanbiedt. Hier lees je hoe je een kortingscode gebruikt wanneer je software of clouddiensten aanvraagt op OVH.com. Uiteraard begin je bij het uitzoeken van de producten of diensten die jij nodig hebt.
 2. Afhankelijk van de cloud service die je kiest, zal je allereerst gevraagd worden de nodige details door te geven. Bij een server zal je bijvoorbeeld gevraagd worden waar deze zich bevinden; bij het creëren van een nieuwe domeinnaam zal je een specifiek hostingpakket kunnen kiezen. Op die manier ontvang je altijd een product of dienst op maat, passend bij jouw bedrijf of onderneming.
 3. Wanneer je alle opties en aanvullende extra’s gekozen hebt, heb je mogelijk de kans om een contractduur te kiezen. Je krijgt vervolgens een totaalbedrag te zien. Onder dit bedrag staat ''Voer een promotiecode in''. In dit veld kun je jouw OVH kortingscode invullen. Klik op ''Bevestigen'' om de korting te verrekenen.
 4. Indien je nog niet ingelogd bent met je OVH-account, kun je dit nu doen. Ben je een nieuwe klant bij OVH? Dan kun je nu direct een account aanmaken.
 5. Controleer of je bestelling helemaal correct is, en de korting van je kortingscode juist verrekend wordt. Als dit het geval is, kun je direct de betaling voldoen.

Feiten over OVH

 1. In het Help Centre van OVH kun je terecht voor een uitgebreid hulpcentrum met handleidingen, tutorials en antwoorden op diverse vragen.
 2. OVH hanteert verschillende supportniveaus voor hun klanten, waarbij de service oploopt in de mogelijkheden en bereikbaarheid.
 3. In de blog van OVH verschijnen regelmatig nieuwe artikelen met nieuws en updates op het gebied van IT en cloud services.
 4. Je kunt op OVH.com regelmatig korting ontvangen op de services en diensten; zo kun je ook zonder kortingscode ruim 80% besparen.
 5. De klantenservice van het IT-bedrijf is standaard bereikbaar via telefoon op maandag tot en met vrijdag, van 09:00 uur tot 18:00 uur.
 6. Met een account houd je een overzicht van de producten en diensten waarvan je gebruik hebt gemaakt, en mis je geen enkele OVH kortingscode.
 7. Je kunt altijd op OVH.com terecht om in te loggen op de webmail die je bij jouw domein hebt gekregen.
 8. Om informatie en updates te ontvangen over specifieke onderwerpen, kun je je inschrijven voor een van de mailinglijsten.
 9. Wanneer je vragen hebt over mogelijkheden of problemen die je tegenkomt, kun je deze stellen aan anderen op het OVH-forum.
 10. Op Twitter en LinkedIn kun je op de hoogte blijven van belangrijk nieuws en diensten of activiteiten van OVH.