OUI.sncf kortingscode

OUI.sncf kortingscodes België

Boek je treinreis met korting met een OUI.sncf kortingscode in oktober 2020

 • gemiddelde besparing: €8,99
30% korting

Pak 30% korting met ALLE kortingskaarten bij OUI.sncf

Pak deze korting
€5 korting

Krijg €5,- korting of meer op je treinreis rond de feestdagen bij OUI.sncf

Info

Je ontvangt deze korting door een goedkoper reismoment te kiezen.

Pak deze korting
50% korting

Bespaar tot 50% via de beste prijs van de dag bij OUI.sncf

Pak deze korting
15% korting

Krijg 15% korting op de OUI.sncf services

Verloopt morgen
Info

Geldt alleen wanneer je een kortingskaart hebt.

Pak deze korting
15% korting

15% korting op hotels via OUI.sncf

Pak deze korting
25% korting

Boek een groepsreis en ontvang 25% korting bij OUI.sncf

Info
 1. Je kunt gebruik maken van het OUI.sncf groepstarief als je reist met een groep van vier tot zeven personen.
 2. Deze actie is geldig op treinreizen van geselecteerde transporteurs.
Pak deze korting
60% korting

Profiteer van tot wel 60% korting op een treinreis met het gezin via OUI.sncf

Info

Met de Carte Avantage Famille van OUI.sncf reis je met 30% door Europa, en ontvang je 60% korting voor maximaal drie meereizende kinderen.

Pak deze korting
10% korting

Ontvang iedere OUI.sncf kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
60% korting

Scoor 60% meereiskorting bij OUI.sncf

Info
 1. Deze korting geldt voor maximaal drie meereizende kinderen.
 2. Alleen geldig wanneer je een kortingskaart hebt.
Pak deze korting
30% korting

Profiteer van 30% korting op reizen in Europa bij OUI.sncf

Pak deze korting
€100 korting

OUI.sncf aanbieding: krijg €100,- korting op een Carte Liberté

Pak deze korting

Recent verlopen OUI.sncf kortingscodes

30% korting

Ontvang 30% korting met ALLE kortingskaarten bij OUI.sncf

Pak deze korting
60% korting

Krijg 60% korting op tweede klas reizen bij OUI.sncf

Info

Geldig met een Carte Libérte.

Pak deze korting
25% korting

Scoor 25% groepskorting bij OUI.sncf

Info

Geldig op groepen van vier tot zeven personen.

Pak deze korting
15% korting

Boek een hotel via OUI.sncf en profiteer van 15% korting

Info

Geldig op verblijven vanaf nu tot en met 4 januari 2021.

Pak deze korting
50% korting

OUI.sncf actie: profiteer van 50% korting op ALLE kortingskaarten

Pak deze korting

Pak tot 50% korting op je reis met de beste OUI.sncf kortingscode

Er komt zelden een OUI.sncf kortingscode voorbij, maar gelukkig biedt de treinmaatschappij je voldoende mogelijkheden om met korting te kunnen reizen. De beste aanbieding tot nu toe bood je maar liefst 50% vroegboekkorting op treintickets naar Parijs. Ook via last-minuteaanbiedingen kun je regelmatig tot 40% korting scoren. Daarnaast biedt een abonnement van OUI.sncf je veel voordelen, zoals tot 30% korting op je treinreis, 20% korting op een huurauto of 15% korting op een hotelboeking.

Over OUI.sncf

Over OUI.sncf

Het van oorsprong Franse bedrijf OUI.sncf, voorheen Voyages SNCF, bestaat sinds 2000. Het vervoerbedrijf heeft veertien websites in zes verschillende talen. Iedereen in Europa kan dan ook gebruikmaken van de services van OUI.sncf, waarvan het hoofdkantoor zich in Frankrijk bevindt. Via OUI.sncf kun je eenvoudig treinreizen boeken door heel Europa. Het is dan ook niet nodig afzonderlijk tickets te boeken bij verschillende aanbieders op een traject dat door verschillende landen reist. Via be.OUI.sncf/nl plan je een reis bij Europese spoorwegbedrijven als Thalys, Eurostar en TGV in één keer, ook als de reisdata nog niet precies vastliggen. Op deze manier biedt de site dus een one-stop-shop voor treinreizen door heel Europa.

Ga naar be.oui.sncf

Zo verzilver je een OUI.sncf kortingscode

OUI.sncf kortingscode gebruiken

 1. Op treinreizen via OUI.sncf kun je korting pakken door middel van een kortingscode. Je kunt deze code gebruiken op de gelijknamige website. Hoe je dat precies doet, laten we je hier zien.
 2. Kies op OUI.sncf de reis die je wil maken en of je een loyaliteitskaart hebt. Klik rechts op ''Voordeelcode of Tegoedbon'' om een OUI.sncf kortingscode in te vullen. Klik daarna op ''Zoeken'': je krijgt nu alle reizen te zien die overeenkomen met de informatie die jij hebt ingevuld.
 3. Klik op een reis die je bevalt om extra opties te kiezen, afhankelijk van de trein waarmee je reist. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een plaats in een stiltecoupé, of een zitplaats met stopcontact. Maak een keuze en klik op ''Ik kies deze heenreis''.
 4. In het volgende scherm volg je dezelfde stappen als in stap vier, maar nu voor de terugreis. Maak een keuze en klik op ''Ik kies deze terugreis''.
 5. Kies, afhankelijk van de treinmaatschappij, voor extra opties zoals extra bagage, en kies voor ''Doorgaan met uw bestelling''. Je kunt hierna nog kiezen voor een annuleringsverzekering, een hotelboeking of een huurauto.
 6. Je kunt nu inloggen met een OUI.sncf-account, een account aanmaken, of boeken zonder account. Vul daarna de gegevens van de passagier(s) in en controleer deze goed. Klik daarna op ''Bevestigen en betalen'' om je boeking te betalen en daarmee definitief te maken. Je zult hierna je digitale ticket ontvangen via de e-mail.

Feiten over OUI.sncf

Op be.OUI.sncf vind je een prijskalender waarop je kunt zien wanneer jouw gewenste reis het voordeligst geprijsd is.

Met één van de vier OUI.sncf kortingskaarten reis je altijd met korting voor slechts €49,- per persoon per jaar.

Er zijn online diverse betaalmogelijkheden om je treinticket te betalen, zoals PayPal, Maestro, creditcard en American Express.

Je vindt regelmatig deals op be.OUI.sncf waarmee je profiteert van korting op je reis of het boeken van een verblijf op je bestemming.

Met de OUI.sncf-app kun je versneld treintickets boeken, je reizen beheren en tickets annuleren of veranderen, waar je ook bent.

De OUI.sncf nieuwsbrief houdt je op de hoogte van nieuwe acties en elke OUI.sncf kortingscode waar je gebruik van kunt maken.

Door een boekingalert in te stellen op be.OUI.sncf, word je direct per e-mail op de hoogte gesteld wanneer er treintickets te reserveren zijn voor je gewenste reis.

Je kunt je geboekte treintickets zelf aan het loket ophalen, maar ook zelf uitprinten of gratis bij je thuis laten bezorgen.

Een e-ticket van OUI.sncf kun je zowel geprint als op je smartphone tonen gedurende je reis.

Het is mogelijk om een gratis optie te nemen op je treinticket; het treinticket en de vastgestelde ticketprijs worden dan voor een beperkte tijd gereserveerd.

Nieuws

Altijd de voordeligste tickets met de OUI.sncf prijskalender

Ben je van plan ergens dit jaar nog een last-minute treinreis te boeken en wil je dit zo voordelig mogelijk doen? Raadpleeg dan de prijskalender van OUI.sncf. In deze kalender krijg je voor iedere reis in een oogopslag te zien op welke data je voor de laagste prijs reist. Erg handig wanneer je vrijheid hebt over het moment van reizen. In de prijskalender zie je de prijzen van ruim vierduizend mogelijk trajecten.

Voordelig naar Frankrijk met OUIGO

Goed nieuws, want het is weer mogelijk om treinreizen te boeken naar de mooiste steden in Frankrijk. Zo kun je tot en met 12 augustus extra voordelig een treinreis boeken met OUIGO, de low-cost TGV. Zo kom je met OUIGO tot in het centrum van Parijs, met een prijs die al begint bij €10,- voor een volwassenenticket! Neem een kijkje op OUI.sncf voor alle interessante aanbiedingen.

OUI.sncf vergoed tickets voor reizen tot en met april

In verband met de beperkte reismogelijkheden door de coronacrisis, heeft OUI.sncf een bericht op de website geplaatst om het restitutiebeleid toe te lichten. De treinmaatschappij laat weten dat alle reizen tot en met 30 april vergoed dan wel geruild kunnen worden. Dit geldt voor reizen met TGV INOUI, Intercités, OUIGO en TER. Voor reizen met OUIGO kunnen de tickets tot anderhalf uur voorafgaand aan het geplande vertrek geannuleerd worden. Kijk voor meer informatie op OUI.sncf.