A.S.Adventure kortingscode

A.S.Adventure kortingscodes België

Ontvang korting op outdoor artikelen met een A.S.Adventure kortingscode van mei 2020

 • gemiddelde besparing: €33,27
15% korting

A.S.Adventure actie: 15% korting op ALLE wandelsokken

 • 16 keer gebruikt
Pak korting

Populaire A.S.Adventure kortingscodes en promoties

Korting Omschrijving Verloopt
15% korting Profiteer van 15% korting op wandelschoenen en -sandalen bij A.S.Adventure 31/05/2020
15% korting A.S.Adventure actie: 15% korting op ALLE wandelsokken 31/05/2020

Feiten over A.S.Adventure

 1. De klantenservice van A.S.Adventure is iedere dag van de week via telefoon, e-mail en chat bereikbaar van 10:00 uur tot 22:00 uur.
 2. Je hebt veertien dagen na ontvangst de tijd om je bestelling eventueel te retourneren; voor Explore More-leden geldt een termijn van dertig dagen.
 3. Het retourneren van je bestelling kan gratis in één van de A.S.Adventure-winkels, of op eigen kosten via de post.
 4. De sport- of outdoorartikelen die je bij A.S.Adventure besteld hebt worden gratis geleverd bij een totaalbedrag van €30,- of meer.
 5. Op ASAdventure.com zijn er veel artikelen te lezen waarin je tips leest en inspiratie opdoet over verschillende sporten en outdooractiviteiten.
 6. Om geen enkel nieuwtje van A.S.Adventure te missen, kun je het sportmerk volgen op social media zoals Instagram en Facebook.
 7. Wanneer je aangemeld bent voor de nieuwsbrief, blijf je up-to-date over alle aanbiedingen, acties en iedere nieuwe A.S.Adventure kortingscode.
 8. Het assortiment op ASAdventure.com omslaat artikelen van veel bekende sportmerken zoals The North Face, Eastpak, Jack Wolfskin en meer.
 9. Met het Explore More-loyaltyprogramma profiteer je van diverse voordelen, zoals 10% korting op loop- en fashionschoenen en dertig dagen retourrecht.
 10. Als lid van Natuurpunt kun je jouw lidkaart laten koppelen aan het Explore More-account van A.S.Adventure voor diverse voordelen in de webshop.