Zomertrends 2020: vul voordelig je kledingkast aan

Het is weer bijna zomer, wat betekent dat de lange broeken en truien achter in de kast belandden en we onze topjes en shorts steeds vaker aantrekken. Wil je je kledingkast echter aanvullen met een paar nieuwe zomerse outfits, die ook nog eens helemaal trendy zijn? Lees in deze blog dan de meest voorkomende zomertrends, zodat je er dit seizoen stralend bijloopt.


Tropische prints

Voor velen is de zomer het favoriete seizoen van het jaar. De natte, koude maanden lijken nog ver weg, de zon schijnt, het is lekker warm en in dit seizoen gaan we vaak op vakantie! Mode-items met een tropisch printje kunnen ons dan ook dat ultieme zomerse gevoel geven. Je hoeft hiervoor dus niet eens op een tropisch eiland te zijn! Daarnaast stralen items met een tropisch printje vaak vrolijkheid en een warm gevoel uit. Wil jij graag een paar leuke zomerse blouses, zwembroeken of T-shirts met een tropische print in huis halen? Bestel deze dan extra voordelig bij C&A, H&M of Bonprix.

Tropische print op kledingstuk


Felle kleuren

Wanneer je aan de zomer denkt, denk je wellicht ook aan felle en vrolijke kleuren. Deze zul je aankomend seizoen dan ook veel tegenkomen. Kies voor een felgekleurde jurk, broek of T-shirt of fleur een neutrale outfit op met diverse felle accessoires. De mogelijkheden zijn eindeloos! Neem eens een kijkje bij ZEB, Zalando of C&A. Bij deze kledingwinkels kun je namelijk neon mode en accessoires kopen tegen een voordelig prijsje. Zo scoor je bij deze winkels tot wel 80% korting op diverse felle mode-items. Bij C&A kun je bovendien ook neon badmode shoppen, waardoor je ook kunt shinen in het water!


Hotpants

Uiteraard mogen de hotpants niet aan het lijstje ontbreken. Misschien ben je wel erg blij met deze modetrend, gezien het vaak erg warm en benauwd kan worden in ons land. Ondanks dat deze broeken uiteraard vaak in de zomerperiode worden gedragen, kun je ze ook prima dragen in de koudere maanden. Zo adviseert Glamour om in deze periode een panty te dragen onder je shorts tegen de kou. Wil je alvast een aantal extra korte broeken in huis halen voor de zomerperiode? Shop ze dan bij Zalando, Bonprix of H&M. Bij deze modezaken profiteer je namelijk van tot 50% korting op heel veel zomerse broeken.

Vrouw met shorts


Bermuda-pak

Een andere modetrend die deze zomer veel te zien zal zijn is het bermuda-pak. Een bermuda is een broek die vaak tot net boven je knieën valt. Veel mensen vinden dit een afgrijselijk kledingstuk, maar het kan er erg trendy uitzien, wanneer je het combineert met de juiste items. Momenteel is een bermuda-pak helemaal in, waarbij de korte broek wordt gecombineerd met een blazer of jasje in dezelfde kleur. Zo ben je dus stijlvol en zakelijk gekleed, maar is het toch net wat luchter voor de warme dagen. Shop je bermuda broeken met bijpassende blazers nu bij Zalando met tot 30% korting of bij Bonprix met tot 40% korting.


Quarantaine modetrends

Je had dit wellicht al wel zien aankomen, maar door het coronavirus zijn er ook een aantal quarantainetrends ontstaan op het gebied van mode. Zo bieden veel webshops momenteel sportmode met korting aan waarmee je work-outs kunt doen in je huiskamer. Bij JD Sports, Myprotein, Plutosport en Teamswear scoor je bijvoorbeeld tot maar liefst 50% korting op sportkleding.
Daarnaast worden er ook diverse zakelijke kledingstukken aangeboden voor je videoconferenties. Met deze Spartoo kortingscode kun je jouw nieuwe business outfit bovendien met maar liefst 10% korting in huis halen. Ook bij Bonprix kun je terecht voor een ruime selectie aan business mode, waarop je tot 50% korting kunt krijgen.
Tenslotte is de grootste trend momenteel wel het dragen van een lekker comfortabel huispak. Je hoeft niet naar buiten, dus niemand heeft het in de gaten als je stiekem in je pyjama of comfortabele joggingbroek achter je computer zit. Gezien het nog wel even zal duren voordat alles weer normaal is, kun je nu extra voordelig je vrijetijdskleding inslaan bij Meyer Mode en MONA Mode.

Vrouw werkt in pyjama op bed


Kortingscodes en acties voor extra veel korting bij modezaken

Uiteraard zijn er nog veel meer webshops waar je op nu terecht kunt voor aantrekkelijke kortingen op mode. Daarom hebben we hieronder de beste acties en kortingscodes van het moment voor je op een rijtje gezet.