Zo vier je Pasen voordelig!

Aankomend weekend is het weer Pasen. Wil jij dit graag op een gezellige manier vieren met je familie, bijvoorbeeld met een Paasbrunch, een zoektocht naar paaseitjes of een weekendje weg in eigen land? Dat is allemaal in een handomdraai geregeld. Wij geven je wat leuke tips voor een geslaagde Pasen met je geliefden. En we vertellen je meteen waar je allemaal op kunt besparen.


Uitgebreide paasbrunch voor de hele familie

Niets is gezelliger om de dag mee te beginnen dan een gezellige paasbrunch. Dek de tafel met de vrolijke tafeldecoratie van HEMA, geheel in paasthema. Van bordjes en bekers in pasteltinten tot tafellakens en servetten met kuikens en konijntjes erop. Je kunt ook kiezen voor servies met een persoonlijke touch. Zo bestel je bij YourSurprise nu heel voordelig een mok, dienblad of onderzetter met iemand naam of foto.

 

Pasen


Knutselen met de kids

Voor kinderen zijn er tal van mogelijkheden om te knutselen met Pasen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een eigen paashaas in elkaar knutselen of eieren versieren. De leukste knutselartikelen koop je nu heel voordelig bij HEMA.


Op zoek naar paaseieren

Als je kinderen hebt, is Pasen niet compleet zonder op zoek te gaan naar paaseieren. Verstop ze goed voor je kids en zie ze vervolgens enthousiast zoeken naar deze lekkernijen. Er is voor ieder wat wils bij HEMA. Daar kan je paaseieren in heel veel smaken bestellen, waaronder eitjes met kokos, hazelnoot en koffie-crisp. Ook bij YourSurprise koop je lekkere paaseitjes. Je kunt zelfs een chocolade paashaas of paasei met een foto erop bestellen.


Weekendje weg in eigen land

Wil jij met Pasen echt uitpakken? Dan kan je ook een weekendje weg gaan met het gezin. Ook in eigen land kan je heel leuk op vakantie. Vier Pasen bijvoorbeeld extra voordelig op een van de Roompot vakantieparken. Als je toch ietsje verder weg wilt, kan je ook kiezen voor een verblijf in Nederland of Duitsland. Een verblijf bij Roompot is met Pasen is nu extra voordelig.

 

Pasen


Op vakantie in de paasvakantie

Is België, Nederland of Duitsland jou nog niet ver genoeg? Of geef je niets om Pasen en wil je gewoon lekker op reis dit weekend? Dan zijn er nu verschillende paasaanbiedingen bij meerdere reisorganisaties. Zo heeft Expedia een aantal leuke acties speciaal voor Pasen. Ook als je boekt bij Corendon kan je heel voordelig op vakantie in de paasvakantie.


Rustig relaxdagje op de bank

Houd jij echt helemaal niet van Pasen? Dan kan je er natuurlijk ook gewoon een lekker relaxdagje van maken. Trek je huispak aan, zet een Netflix serie of film op en kruip lekker op de bank. ’s Avonds kan je extra voordelig een lekkere maaltijd van HelloFresh klaarmaken. Je krijgt met Pasen namelijk €25,- korting op je box. Geen zin om te koken? Met een Pizza Hut kortingscode bestel je ook heel voordelig pizza’s met Pasen. Zo maak je van Pasen een heel fijn relaxdagje.


Hoe ga jij Pasen vieren? Vertel het ons in de reacties!