Wintersolden 2022: scoor hoge kortingen bij je favoriete winkels

Na de drukte van de feestdagen en de koppelverkoop zijn deze week de wintersolden weer begonnen. Je kunt nu extra voordelig shoppen bij al je favoriete webshops en tientallen nieuwe winkels ontdekken. In deze blog kun je inspiratie opdoen over waar je de hoogste kortingen kunt scoren. 


Wintersolden januari 2022

Afgelopen maandag zijn de welbekende wintersolden weer van start gegaan en de kortingen vliegen nu al als een dolle rond. Vorige jaren gingen de zomer- en wintersolden door het coronavirus iets later van start, daar is dit jaar gelukkig geen sprake van. Op 3 januari stipt om 00:00 uur 's nachts stopte de sperperiode en kon je naar hartenlust in de wintersolden shoppen. 


Pak tot wel 80% korting op mode

Iedereen weet dat je tijdens de solden vooral goede deals kunt scoren op het gebied van mode. Veel bekende modehuizen zoals Tommy Hilfiger en H&M hebben tot wel 50% of 60% korting op heel veel geselecteerde items zoals kleedjes, broeken en truien. Daarnaast kun je bij veel andere webshops zelfs nog meer korting scoren zoals maar liefst 80% korting bij ASOS. Check regelmatig onze website om te zien welke shops nog meer deze waanzinnige deals aanbieden. Bovendien delen veel winkels tijdens deze maand ook met grote regelmaat kortingscodes waarmee je extra korting krijgt bovenop de soldenkortingen.

Meisje bij kledingrek


Hou jezelf aan je goede voornemens

Januari is niet alleen de maand van hoge kortingen, maar ook de maand waarin mensen weer massaal naar de sportschool trekken. De goede voornemens zitten nog vers in het geheugen en met nog een vol gevoel van de feestdagen is de motivatie nog sterk. Om dat gevoel vast te houden is het slim om jezelf te trakteren op een nieuwe sportoutfit. Bij JD Sports scoor je die outfit van grote topmerken met tot 50% korting. Natuurlijk vind je in de webshops van Nike en adidas ook genoeg outfits en accessoires om uit te kiezen. Als je op zoek bent naar specifieke hulpmiddelen en accessoires kun je ook altijd een kijkje nemen bij Decathlon. De kortingen lopen daar op tot wel 60%.


Vul je garderobe aan met hoge kortingen

We noemden net al een paar favoriete webshops om je nieuwe outfits te scoren, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Tijdens deze winterse uitverkoop scoor je niet alleen nog een extra aanvulling op truien en jassen, maar kun je ook alvast je eerste zomerse setjes in huis halen. Om je een zetje in de goede richting te geven, hebben we een aantal mooie deals voor je op een rijtje gezet. 


Meer dan alleen kleding en schoenen

Het is heel aantrekkelijk om je kledingkast nog verder te vullen met al die hoge kortingen, maar vergeet niet dat je ook bij andere winkels goed kunt shoppen deze maand. Je vindt bijvoorbeeld ook goede deals bij elektronicawinkels. Deze maand scoor je bij MediaMarkt tot 50% korting via verschillende elektronica deals. Daarnaast kun je ook bij Fnac terecht voor hoge kortingen op bijvoorbeeld smartphones en laptops. De kortingen beginnen bij 20% en als je goed zoekt kun je zelfs aanbiedingen vinden met tot 70% korting. 

Diverse elektronica


Kies dit jaar voor een nieuw interieur

Tegenwoordig weten ook de woonwinkels goed gebruik te maken van de solden. Vooral na alle sluitingen tijdens de pandemie zijn veel winkels met grote voorraden blijven zitten. Je ziet daarom bij veel winkels dat er nu een grote magazijnopruiming plaatsvindt. VidaXL biedt tot 15% stapelkorting om het magazijn weer leeg te krijgen. Door nieuwe lampen te kopen, kun je heel makkelijk een ruimte een hele nieuwe uitstraling geven. Bij Lampen24 scoor je in januari tot 60% korting op lampen van topmerken. Klik hier voor een volledig overzicht van alle woondeals.


Nog een paar extra soldentips

Buiten de eerder genoemde branches waar je deze maand je slag kunt slaan, hebben we hieronder nog een paar extra tips voor je op een rijtje gezet. Hierdoor kun je nu nog meer besparen en genieten van extra veel shop plezier.

Pot met spaargeld


Steeds meer korting

De meeste winkels doen de eerste paar weken rustig aan met het uitdelen van korting. Het kan dus zomaar zijn dat je al een tijdje iets op het hoog had en dit nu nog niet zoveel korting heeft als je had verwacht. Maar dit hoeft niet zo te blijven! Pas na enige tijd zul je zien dat je bij de meeste webshops opeens veel meer korting krijgt. Kon je eerst op niet meer dan 30% korting rekenen, zul je zien dat dit nu opeens 50% of nog meer is. Soms is het verstandig om je niet meteen te laten verleiden door de korting en kan geduld hebben juist heel erg worden beloond. Wil je zeker weten dat je geen enkele korting of update mist? Hou dan onze wintersoldenpagina extra goed in de gaten! 


Je hebt nog tot en met 31 januari om gebruik te maken van al deze en meer soldendeals. Daardoor heb je nog even de tijd om op de juiste korting te wachten. De volgende solden is er pas weer van 1 juli tot en met 31 juli, ook wel de zomersolden genoemd.