De vakanties komen eraan: profiteer van vroegboekkorting!

Januari loopt eindelijk op zijn einde en dat betekent dat de vrije dagen en vakanties weer in zicht komen. De krokusvakantie, paasvakantie, Hemelvaartsdag en natuurlijk de zomervakantie komen eraan. De perfecte momenten om er even lekker tussenuit te gaan! Je vakantie last-minute boeken is altijd een optie, maar ook met vroeg plannen kun je veel voordeel op je reis behalen. In deze blog lees je hoe en waar je nu al kunt profiteren van veel vroegboekkorting!


Op vakantie in eigen land

Bewaar je de zomervakantie om echt ver weg op vakantie of op reis te gaan, dan zijn vrije dagen als Hemelvaartsdag en Pinksteren heerlijk om er even kort tussenuit te knijpen. Stedentripjes in eigen land of buurland zijn hiervoor de perfecte oplossing. Denk bijvoorbeeld aan een romantisch verblijf in het Venetië van België: Brugge. Met al haar grachten, steegjes, oude straten en gebouwen valt er een hoop te ontdekken in deze stad. Ook Gent is erg leuk voor een paar dagen weg. Van oorsprong een levendige studentenstad die misschien wel wat rustiger is ten tijde van vakantie. Op beide bestemmingen en naar meer steden in de buurt geraak je gemakkelijk met Flixbus. Met deze discount busmaatschappij kom je terecht op meer dan 2.000 bestemmingen in Europa en vertrek je al vanaf €5,-. Ben je bijvoorbeeld van plan om vanuit Antwerpen naar Brugge te reizen, dan kost dat je slechts €6,99 voor de meeste vertrekdata!

Hotels boek je voor jouw citytrip voordelig via Hotels.com, waar je tot 40% korting krijgt op hotelovernachtingen in de Benelux. Of denk aan Travelbird, waar je de meest bijzondere verblijven boekt tegen de laagste prijzen. Door een of twee nachtjes weg te plakken aan jouw citytrip haal je nog meer uit die heerlijke vrije dagen!

Brugge


Voordelig op wintersport in de paasvakantie

De paasvakantie in België valt dit jaar van maandag 8 april tot en met maandag 22 april. Twee heerlijke weken die zich perfect lenen voor een vakantie! Veel mensen gaan in deze periode nog op wintersport. Lees hier onze tips waarmee je ervoor kunt zorgen dat jouw wintersportvakantie dit jaar niet zo duur uitvalt.

Wintersport is alles bij elkaar altijd een vrij duur grapje. Je moet ski- of snowboardspullen bij elkaar zoeken, een skipas hebben zodat je de berg af mag en de vlucht of autorit naar het wintersportgebied toe is ook niet zo goedkoop. Toch zijn er manieren waarmee je op jouw wintersportvakantie kunt besparen. Veel webshops bieden in deze laatste week van de solden hoge kortingen op sportkleding en -accessoires, waardoor je ook al jouw attributen voordelig kunt scoren. Denk aan de skishop van bol.com, waarin je tot wel 50% korting krijgt op wintersportkleding van topmerken als Quiksilver, O’Neill, Brunotti, Burton en Protest. Ook bij iBOOD ben je nu op de juiste plek voor alles wat je nodig hebt voor op wintersport. Zo vind je hier skibrillen, -stokken, helmen en thermo-ondergoed met kortingen tot wel -75%.

Zodra je in de bergen zit is het natuurlijk ook wel fijn als je ergens kunt slapen. De mooiste chalets in wintersportgebieden boek je via Interhome. Bij Interhome vind je vakantiehuizen in onder andere Oostenrijk, Zwitersland, Kroatië en Italië tegen voordelige prijzen. Daarnaast krijg je hier 33% korting op last-minute boekingen. Handig voor als je pas later wil vastleggen waar je naartoe gaat!

Wintersport


Vroegboekkorting voor de zomervakantie

Geld sparen voor de zomervakantie door de wintersport over te slaan? Ook dat is natuurlijk een mogelijkheid, en voor al het geld dat niet uitgeeft aan wintersport scoor je misschien wel dubbel zo veel zomervakantiepret! Dit helemaal met onze exclusieve Expedia kortingscode, waarmee je €25,- korting krijgt op pakketreizen. Door jouw vlucht en hotel samen te boeken kun je veel geld op je complete reis besparen. Daarnaast ontvang je momenteel bij Belvilla vroegboekkorting op vakantieverblijven in veel bestemmingen. Ook bij Connections ben je aan het juiste adres voor vakanties die van begin tot eind geregeld zijn. Denk aan een complete reis naar Bali vanaf slechts €999,- of 5% korting op reizen naar de US en Canada.

Wintersport


We hopen je met deze tips wat zonnige inspiratie te hebben gegeven om jouw vakanties en vrije dagen mee in te vullen. Heb jij nog meer bespaartips voor de vakantie? Laat het ons weten in een reactie!