Hier shop je het voordeligst de nieuwe herfstcollecties!

Helaas is de zomer weer bijna afgelopen. Er is echter een lichtpuntje. Dat betekent namelijk ook dat het weer tijd is voor de nieuwe herfstcollecties. Wil jij graag nieuwe kleding, schoenen of tassen shoppen? Dat kan bij de volgende winkels nu extra voordelig.


AliExpress

Er is geen winkel ter wereld waar je goedkoper shopt dan bij AliExpress. En ook de nieuwste collecties bestel je nu met korting. AliExpress geeft tot wel 40% korting op de nieuwe herfstcollecties.


Brantano

Ook bij Brantano is er weer een nieuwe collectie. Shop nu de nieuwste kleding en schoenen heel voordelig bij de webwinkel.


Etam

Wil je extra voordelig de nieuwste collectie van Etam kopen? Dat kan nu met deze speciale Etam kortingscode. Daarmee krijg je de hele maand augustus 20% korting op je bestelling.

 

Mode


ZEB

Bij ZEB kun je nu ook de nieuwe collectie kopen. En dat kan extra voordelig. Er is nu namelijk een ZEB kortingscode waarmee je maar liefst €20,- korting krijgt als je items uit de nieuwe collectie koopt. Wees er snel bij en shop extra voordelig! 

H&M

Extra voordelig bestellen bij H&M? Dat kan met de H&M kortingscode. Met deze code pak je €3,99 korting op je bestelling, omdat je geen verzendkosten hoeft te betalen. Dit geldt ook wanneer je de nieuwe collectie bestelt.


Hunkemöller

Bij Hunkemöller is de nieuwe collectie ook verkrijgbaar. Als Member krijg je op geselecteerde items uit het nieuwe assortiment nu 20% korting. Maar dat is niet alles! Ook als je geen Member profiteer je nu van veel voordeel bij de lingeriewinkel. Wij hebben namelijk een speciale exclusieve kortingscode voor je geregeld waarmee je 11% korting krijgt op alles. 


La Redoute

Bij La Redoute shop je altijd voordelig. Dat geldt ook voor de nieuwe collectie. Er zijn op dit moment meerdere kortingscodes actief waarmee je korting krijgt op items van La Redoute, ook op artikelen uit de nieuwe collectie. Verzilver snel een van deze codes om korting te pakken.


Torfs

Bij Torfs zijn er weer heel veel nieuwe artikelen aan het assortiment toegevoegd. En het mooie is dat je op sommige van deze nieuwe schoenen en tassen korting krijgt. Zo geeft Torfs tot wel 20% korting op nieuwe items.

 

Mode


Van Haren

Van Haren geeft jou vroegkoopvoordeel. Je krijgt nu 20% korting op geselecteerde artikelen uit de nieuwe collectie voor dames. Wees er snel bij!


About You

Bij About You vind je nu gloednieuwe collecties van diverse topmerken. Je kunt deze extra voordelig kopen als je de About You kortingscode gebruikt. Je krijgt dan 15% korting op je bestelling.


HEMA

Bij HEMA is er nu een kortingscode waarmee je 5% korting op vrijwel alles krijgt. Je krijgt dus ook korting op de nieuwe collectie kleding en schoenen.


Staat jouw favoriete winkel er niet tussen? Check dan snel bij Mode & Accessoires of Schoenen of er een goede aanbieding bij je lievelingsshop is!