Hier boek je nu extra voordelig een wintersportvakantie!

Het is weer de hoogste tijd om je wintersportvakantie te boeken. Wij hebben voor jou een aantal heel goede aanbiedingen gevonden. Zo ga je extra voordelig skiën of snowboarden. Boek nu snel!


Belvilla

Bij Belvilla kun je nu heel voordelig een wintersport chalet boeken. Dat kan onder andere in Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Tsjechië, Zwitserland en Duitsland. Je vindt er groepshuizen voor jou en je vrienden, maar ook chalets voor het hele gezin. Niet zo van het skiën? Dan zijner ook tal van Belvilla vakantiehuizen met wellness mogelijkheden. Zo vermaak jij je ook bij de piste!


Connections

Heb jij helemaal genoeg van standaard wintersportbestemmingen als Oostenrijk en Frankrijk? Dan is een skivakantie in Canada wellicht iets voor jou. Vanaf slechts €899,- vlieg je naar de Rocky Mountains in Canada. Daar verblijf je in een hotel nabij skistation Marmot Basin in het hart van de Rocky Mountains. Je bent er zeker van sneeuw en het skiseizoen duurt maar liefst 6 maanden. Boek snel bij Connections!


FlixBus

Je kunt eenvoudig besparen op je skivakantie. Dat doe je door te kiezen voor de bus in plaats van het vliegtuig. Met de bussen van FlixBus kun je naar zeer veel Europese bestemmingen voor een klein bedrag. Ook vele wintersportgebieden zijn bereikbaar met de FlixBus. Boek nu snel je ticket!


Interhome

Bij Interhome kun je heel voordelig een verblijf voor je wintersportvakantie boeken. Zo krijg je op een aantal verblijven nu al 33% last minute korting. Daarnaast kun je ook op andere onderdelen van de wintersport besparen via Interhome. Zo krijg je 10% korting op skipassen in de populairste skigebieden in Zwitserland als vaste Interhome klant. Daarnaast kun je ook voordeel pakken op je wintersportuitrusting. Klanten van Interhome krijgen bij Skiset namelijk altijd korting!

 

Wintersport


Neckermann Reizen

Het voordeel houdt bij Neckermann Reizen niet op. Ten eerste krijg je bij de reisorganisaties nu tot wel 40% korting op diverse skivakanties. Als je je skimateriaal, skipas en skiles dan ook gelijk boekt, zijn deze ook nog eens goedkoper. Ga je met kinderen tot 12 jaar? Deze mogen helemaal gratis mee. Hun hotelverblijf is gratis!


Outspot

Bij Outspot verschijnen elke dag weer nieuwe deals. Nu de wintersportperiode weer aanbreekt, zijn er ook regelmatig Outspot aanbiedingen waarbij je korting krijgt op een skivakantie. Zo krijg je momenteel maar liefst 43% korting op een all-inclusive verblijf in Zuid-Tirol. Je wintersport wordt zo heel voordelig. De deals wisselen elkaar snel af. Er kan dus best binnenkort weer een nieuwe wintersportaanbieding online komen bij Outspot. Houd de website goed in de gaten!


TravelBird

Ook bij TravelBird boek je nu heel voordelig wintersportvakanties. Zo kun je bijvoorbeeld heel voordelig naar Italië, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland of Zwitserland. Je krijgt tot wel 47% korting op skivakanties. Boek nu snel!


HEMA

Nog even thuis oefenen voor je echt de piste opgaat? Ga nu dan extra voordelig naar SnowWorld dankzij HEMA. Daar krijg je het 2e ticket voor de indoor piste nu gratis. Je kunt de tickets nog gebruiken tot en met 31 maart 2019. Bestel ze snel bij HEMA!


Waar ga jij dit jaar op wintersportvakantie? Laat het ons weten!