Voordelige uitstapjes voor tijdens de herfstvakantie

Aanstaande maandag begint de herfstvakantie in ons land. Heb jij ook een weekje of een paar dagen vrij genomen van werk, zodat je samen met de kinderen op pad kunt? Lees deze blog dan aandachtig door, want hier vertellen we je waar je aankomende week voordelig naartoe kunt gaan. Zo beleef je dus een leuke dag buiten de deur, zonder dat het veel hoeft te kosten! 


Herfstdip-deals bij ActievandeDag

Bij ActievandeDag kun je nu tot wel 60% korting ontvangen via de herfstdip-deals. In deze categorie vind je reisjes voor een midweek of weekend weg en tickets voor pretparken en dierentuinen. Boek bijvoorbeeld een stedentrip naar Wenen met 40% korting, tickets voor Apenheul met 35% korting of tickets voor Walibi met 25% korting. Natuurlijk kun je van nog veel meer acties profiteren bij ActievandeDag. Ben je op zoek naar specifieke dagjes uit of een overnachting in een bepaald hotel? Neem dan een kijkje in de categorieën "Dagjes uit" en "Overnachten".


Herfstvakantie veilingen bij VakantieVeilingen

Ook bij VakantieVeilingen kun je terecht voor speciale deals voor de herfstvakantie. De categorie staat bomvol met leuke uitjes, zoals een dagje Slagharen, een wijnproeverij of een bezoekje aan een spa. Ook vind je er veel restaurant arrangement en overnachtingen. Ben je bijvoorbeeld van plan om een paar dagen naar Brussel te gaan? Boek dan via VakantieVeilingen een goedkope overnachting en check meteen of je een 3-gangen diner aan de haak kunt slaan voor een paar euro. In de Herfstvakantie-categorie vind je bovendien ook nog een aantal producten, waarmee jij of je kind zich urenlang kan vermaken. Denk aan een compacte voetbaltafel, elektrische drumpads of een opblaasbare kinderboksbal. Op al deze uitjes en producten bied je al vanaf €1,-.

Diner


Bezoek een museum

Heb je zin om deze week een museum te bezoeken? Dat kan al vanaf €1,- via VakantieVeilingen. Hier kun je terecht voor tickets voor Body Worlds, Museum Ripley's Believe It or Not, Madame Tussauds en The Amsterdam Dungeon. Ook bij ActievandeDag kun je goedkope tickets voor musea scoren. Hier profiteer je van tot maar liefst 50% korting via de musea deals. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Gorinchem tijdens de Nationale kunstdagen op zaterdag 6 of zondag 7 november en profiteer van 40% korting. Ook profiteer je van hoge kortingen op Youseum in Amsterdam, Body Worlds en nog veel meer andere musea. 


Voordelig naar je favoriete pretpark

Zijn je kinderen dol op Disneyland Parijs, Walibi, Toverland, Bobbejaanland of de Efteling? Dan kun je ze natuurlijk met niets blijer maken dan een dagje uit naar een pretpark. Bovendien lopen er bij diverse pretparken allerlei acties, waardoor je ook nog eens wat voordeliger uit bent. Dit is wel zo prettig als je bijvoorbeeld met het hele gezin weggaat. Zo ontvang je 50% korting op entree voor Walibi, 20% korting op tickets voor Toverland en er is een Bobbejaanland kortingscode actief voor 50% korting op toegangskaarten. Ook is er een Efteling kortingscode actief voor 40% korting en kun je een verblijf boeken bij Disneyland Parijs met tot 50% korting! Dat klinkt toch als muziek in je oren? Maak snel gebruik van de acties of kortingscodes en bespaar op de leukste dagjes uit voor het hele gezin! 

Achtbaan


Beestachtig veel plezier in de dierentuin

Naast pretparken zijn ook dierentuinen populair om te bezoeken tijdens de vakantie. Wil je genieten van een wandeling tussen de dieren, waarna je ook de mogelijkheid heb om in een achtbaan te gaan? Breng dan een bezoekje aan Bellewaerde. Dit kan nu extra voordelig, want er is een Bellewaerde kortingscode actief voor €4,- korting op entreetickets. Ook via ActievandeDag kun je flink besparen op tickets voor de dierentuin. Zo ontvang je 35% korting op een dagje Apenheul, 30% korting voor DierenPark Amersfoort, 44% korting op een dagje Dolfinarium, 26% korting op entree voor Mondo Verde, 26% korting voor Pakawi Park en nog veel meer. Je kunt ook bieden op entree voor dierenparken bij VakantieVeilingen. Je biedt al vanaf €1,- waardoor je zelf je korting kunt bepalen. Als je een beetje geluk hebt, dan kan je korting dus al snel oplopen! 


Knutselen met de kinderen

Heb je jonge kinderen? Ga dan met ze aan tafel zitten om samen leuke knutselwerkjes te maken. Dit hoeft bovendien niet veel geld te kosten. Zo kun je bijvoorbeeld eerst met het gezin een heerlijke wandeling maken door het bos. Nu het volop herfst is, kun je hier veel dennenappels, kastanjes, eikels, bladeren en takken vinden. Hiermee kun je veel leuke kunstwerkjes maken. Denk aan kastanje poppetjes, tekeningen met herfstbladeren, egeltjes van dennenappels en beschilderde eikeltjes. Op Pinterest kun je talloze voorbeelden en ideeën vinden van leuke knutselwerkjes met van alles dat het bos ons te bieden heeft. Je kunt natuurlijk ook gewoon een hobbywinkel in de buurt bezoeken om een paar knutselspullen in huis te halen.

Kind tekent op karton