Shop nu voordelig een trendy outfit voor de herfst

Het weer wordt er de komende dagen niet beter op. De temperaturen dalen en het regent pijpenstelen. En daar wordt niemand vrolijk van. Gelukkig weten wij hoe we je kunnen opvrolijken! Er verschijnen immers weer volop nieuwe collecties in de winkels. Het is dan ook de hoogste tijd om je garderobe aan te vullen met trendy herfst items. Wij brengen je op de hoogte van de aantrekkelijkste aanbiedingen van dit moment!

Coolcat – 2e jeans voor de helft van de prijs

Een jeans mag absoluut niet ontbreken in je garderobe voor de herfst. Bij Coolcat bestel je nu niet 1, maar zelfs 2 jeans zeer voordelig. Je betaalt namelijk slechts de halve prijs voor je tweede jeans.

America Today – 25% korting op jeans

Ook bij America Today koop je nu jeans met korting. Je krijgt op alle spijkerbroeken maar liefst 25% korting.

Inno – 20% korting op jassen en mantels

Met de dalende temperaturen en hevige regenbuien van de herfst heb je natuurlijk een nieuwe jas of mantel nodig. Bij Inno krijg je nu 20% korting op heel veel mantels en jassen.

 

herfst outfit

Sissy Boy – 2e broek of rok voor de helft van de prijs

 Ga jij voor een klassieke look? Je bestelt nu de mooiste broeken en rokken bij Sissy Boy. En je krijgt de 2e broek of rok voor de helft van de prijs. Wacht niet langer met bestellen!

MONA Mode – scherp geprijsde herfstjurkjes

Ben jij op zoek naar een trendy jurkje voor de herfst? Bij MONA Mode vind je nu een grote collectie met veel modieuze herfstjurkjes tegen scherpe prijzen.

De Bijenkorf – de nieuwe wintercollecties van topmerken

Als je niet genoeg kunt krijgen van al die leuke nieuwe kleding voor het komende modeseizoen, kan je ook een kijkje nemen in de webshop van De Bijenkorf. Hier vind je de nieuwste wintercollecties van heel veel topmerken.

 

herfst outfit

Desigual – de nieuwste collectie is online

Ook Desigual heeft heel veel trendy nieuwe items in de webshop. Wees er snel bij en bekijk de herfstcollectie van het kleurrijke merk.

De nieuwste kortingscodes

Naast deze leuke acties, zijn er ook nog een aantal aantrekkelijke kortingscodes waarmee jij veel korting kunt krijgen op kleding en accessoires voor de herfst. Wij zetten ze even voor je op een rijtje!

Esprit – 10% korting op je hele bestelling.

Spartoo – 10% korting op je hele bestelling.

La Redoute – 30% korting op jurkjes.

Nog meer acties die handig zijn bij het kopen van een nieuwe outfit voor de herfst vind je hier