Stralende en voordelige outfits voor de jaarwisseling

Het is vandaag kerstavond! Ben je druk in de weer geweest om alles te regelen voor de kerstdagen, en ben je daardoor vergeten om een leuke outfit te shoppen voor de jaarwisseling? Maak je geen zorgen, wij zetten in deze blog voor je op een rijtje waar je voordelig een stijlvolle outfit en bijhorende accessoires kunt scoren.


Een stralende outfit om het nieuwe jaar goed mee te beginnen

Als je aan een outfit denkt voor de jaarwisseling, denk je vast aan zwart, goud en glitter. Vooral heel veel glitter of glinsterende details. Bij veel webshops kun je momenteel terecht voor schitterende outfits voor oud en nieuw. Bestel je je outfit deze week nog? Dan weet je zeker dat je deze voor de jaarwisseling in huis hebt. Daarnaast hoeft een mooie of chique outfit ook helemaal niet duur te zijn. Zo vind je op Klingel.be een categorie met voordelige feestoutfits. Daarnaast zijn er ook een aantal Klingel kortingscodes actief, waarmee je flink kunt besparen op je aankoop. Zo is er een kortingscode actief voor €20,- korting op alles en gratis verzending. Maak hier dus zeker gebruik van! Ook Vero Moda heeft een party collectie met voornamelijk leuke kleedjes! Heb je iets leuks gevonden? Gebruik dan deze Vero Moda kortingscode om 20% korting te krijgen op je bestelling. Ben je lid van Vero Moda? Dan profiteer je al van gratis verzending bij een besteding vanaf €25,-. Bij ZEB ben je wellicht het voordeligst uit. Hier zijn de solden namelijk al begonnen, waardoor je tot 50% korting ontvangt op heel veel fashion. Daarnaast ontvang je met deze ZEB kortingscodes 10% of €20,- korting op je bestelling. Je korting kan dus heel hoog oplopen.

Proostende vrouwen


Bijpassende schoenen

Heb je al een outfit in huis, maar heb je eigenlijk geen schoenen die hier goed onder passen? Wil je bovendien niet veel geld uitgeven aan schoenen die je misschien alleen draagt met bijzondere gelegenheden? Shop dan bij Berca! Hier profiteer je nu namelijk van tot 50% korting op schoenen tijdens de koppelverkoop. Dit houdt in dat je 50% korting ontvangt bij aankoop van twee paar schoenen. Ken je iemand die ook nog een paar schoenen nodig heeft of wil je naast schoenen voor oud en nieuw ook nog een paar pantoffels of sneakers bestellen? Dan kun je dus als snel tientallen euro's besparen. Daarnaast kun je ook bij Manfield, Sacha en Sarenza terecht voor speciale feestcollecties. Hierin vind je bijvoorbeeld laarsjes met glitter, lakleren schoenen, pumps en nog veel meer feestelijke schoenen! Bovendien zijn er ook een Sarenza kortingscodes actief voor 10% extra korting of €20,- korting op alles. Doe hier dus je voordeel mee.


Accessoires om je feestlook mee af te maken

Met een paar leuke accessoires maak je jouw look helemaal compleet! Vier je oud en nieuw bij vrienden of familie en heb je dus nog een leuke tas nodig die bij jouw outfit past? Of vind je de sieraden in je sieradendoos niet helemaal passen bij jouw look? Dan kun je het beste terecht bij Zalando Lounge. Hier lopen namelijk acties waarmee je tot 75% korting krijgt op premium accessoires en tassen. Daarnaast is er een Zalando Lounge kortingscode actief voor €3,90 korting op je order. Je kunt ook eens een kijkje nemen bij H&M, waar je tot 50% korting ontvangt op accessoires in de sale. Ook is er een H&M kortingscode actief, waarmee je maar liefst 15% korting ontvang op je aankoop. Natuurlijk zijn er nog veel meer modewinkels waar je korting scoort op accessoires, zoals bij TopVintage, C&A, Stradivarius, De Bijenkorf en meer.

Proosten


Creëer de perfecte make-up look

Oké, je hebt inmiddels alles in huis, maar weet je ook al voor welke make-up look je dit jaar gaat? Houd je het simpel of wil je juist letterlijk kunnen schitteren op oudejaarsavond? Diverse beautywinkels delen gelukkig een aantal stappenplannen voor het creëren van feestelijke make-up looks, waardoor er altijd wel iets tussen zit wat past bij jouw outfit en stijl. Neem bijvoorbeeld een kijkje op ICIPARISXL.be of Douglas.be voor eenvoudige tutorials.


Een warme outfit of jas om het vuurwerk te bewonderen

Zodra het 00:00 uur is en we onze naasten een fijne jaarwisseling hebben gewenst, gaan we natuurlijk direct naar buiten om de buren een goed nieuwjaar te wensen en om toe te kijken hoe al het vuurwerk de hemel verlicht. Gezien de temperaturen flink zijn gedaald de laatste tijd, is het uiteraard verstandig om je lekker warm aan te kleden. Trek bijvoorbeeld een warme trui aan over je kleedje of overhemd voordat je je jas aantrekt. Of bestel een lekkere warme sjaal en een goed paar handschoenen. Dit kan met tot €30,- korting bij Desigual, tot 50% korting bij About You en 25% korting bij C&A.

Vuurwerk