Verlicht deze donkere dagen met de mooiste en voordeligste (kerst)verlichting!

In veel huishoudens gaat het vertrek van de Sint gepaard met het in huis halen van de kerstboom. Kerstversieringen worden van zolder gehaald en afgestoft, de ballen worden gecheckt op beschadigingen en het meest gezellige klusje van allemaal: de kerstverlichting moet uit de knoop worden gehaald! Heb jij hier dit jaar helemaal geen zin in? Dan koop je toch lekker voordelig nieuwe lampjes voor de boom. Wij vertellen je precies bij welke shops je terecht kunt voor korting op (kerst)verlichting.


Het feest begint buiten

Het is voor de Kerstman moeilijk om jouw huis te vinden in deze donkere maand wanneer er helemaal geen lampje brandt. Het feest begint daarom ook buiten, met bijvoorbeeld een mooie wandlamp bij de voordeur. Bij DMLights vind je de mooiste design wandlampen voor buiten. Veel buitenverlichting bestel je in de sale met tot wel 70% korting. Kies bijvoorbeeld voor een lamp met bewegingssensor, die vanzelf aanspringt wanneer er iemand voor de deur staat. Dan weet je zeker dat de Kerstman jouw huis niet voorbij vliegt in zijn slee.

Sfeerverlichting voor binnen

Binnenshuis kun je heel gemakkelijk de sfeer bepalen én veranderen door overal verlichting aan te brengen. Een grote spot aan het plafond geeft bijvoorbeeld een ander effect dan een staande lamp in een knusse hoek. Vooral in december en rond de feestdagen is het gezellig om binnen overal kleine lampjes aan te hebben. Bij VidaXL vinden ze dit gelukkig ook, want hier vind je nu hoge kortingen op vele soorten binnenverlichting. Van kroonluchters tot tafellampen, voor elk donker hoekje heeft VidaXL een oplossing. En heb je wel eens gedacht aan een ander kleurtje dan geel of wit voor je lamp? Kleurverlichting heeft niet alleen een groot effect op de sfeer, maar ook op je gevoel! Bij 50five weten ze hier alles van. De energiespecialist vertelt dat blauwe verlichting rust, kalmte en vertrouwen uitstraalt. Voor een feestje kun je daarentegen beter oranje verlichting gebruiken, omdat oranje plezier uitstraalt en een oppeppend gevoel opwekt! Bij 50five krijg je nu korting op bepaalde startpakketten van de kleurrijke Philips Hue-lijn. Mocht de Kerstman dan ’s nachts jouw huis aandoen en je lamp staat opeens op oranje, dan weet je dat hij plezier heeft gehad!

Kerstdorp met sneeuw


Lampjes voor de boom

Is je binnen- en buitenverlichting op orde, dan is het tijd om je te richten op de belangrijkste taak van allemaal! Een kerstboom is natuurlijk geen kerstboom zonder de lampjes. Maar zoals we al zeiden, het ieder jaar opnieuw uit elkaar halen van die snoeren is geen feest. Bij HEMA zijn ze het daar ook mee eens, en daarom krijg je 20% korting op heel veel soorten kerstverlichting. Witte en gekleurde lampjes voor in de boom, guirlandes met verlichting ter decoratie en lichtsnoeren die je bijvoorbeeld in een mooie vaas kunt doen voor wat extra shine! Ook bij Conrad zijn ze gek op kerstboomverlichting. In de webshop vind je een zeer uitgebreid gamma aan allerlei soorten verlichting aan voordelige prijzen.

Kerstboomverlichting


Licht en warmte met overal kaarsjes

De donker en kou van december kun je ook goed te lijf gaan met kaarsen. Kaarsen in huis geven een warme, gezellige en knusse uitstraling en ze zorgen natuurlijk voor mooie sfeerverlichting. Een avondje relaxen op de bank maak je nóg gezelliger met waxinelichtjes verspreid door de woonkamer. En de feestelijke kersttafel geef je een extra chique uitstraling door kandelaars in verschillende hoogtes te plaatsen! Het is ook altijd leuk om bij ieder bord een eigen kaarsje te plaatsen, bijvoorbeeld in de vorm van een kerstboom of kerstmannetje. Bij De Bijenkorf krijg je nu 3 + 1 gratis op de luxe, rustieke kaarsen van Broste Copenhagen. Daarnaast vind je in het brede kaarsengamma van De Bijenkorf een exclusieve geurkaarsencollectie die je alleen online kunt bestellen. Met geurkaarsen breng je niet alleen licht en warmte aan in huis, maar ook een lekkere geur! Denk aan een kaars met dennenappelgeur, dan lijkt het net alsof je ergens in een mooie chalet op een besneeuwde bergtop verblijft. Ook bij de HEMA zijn alle rustieke kaarsen momenteel 3 + 1 gratis, dus dat je veel voordeel kunt scoren op kaarsen is in ieder geval zeker.

Kerstkaarsjes


Met behulp van deze bespaartips hopen we dat je een stralende Kerstmis zult beleven! Hoe tuig jij jouw kerstboom het liefst op? Vertel het ons in een reactie.