Wat te doen met je vakantiefoto’s: 5 originele en voordelige ideeën

Ben jij net terug van je vakantie? Dan staat jouw smartphone of camera waarschijnlijk bomvol met leuke vakantiefoto’s. Maar wat ga je met al die honderden foto’s doen? Je kunt natuurlijk al je foto’s of Facebook of Instagram zetten. Hoeveel leuker is het echter om ze te laten afdrukken en er iets origineels van te maken. Wij geven je een paar voordelige tips.

Zelf ontworpen fotoboek

Wat is er nu leuker dan al je vakantiefoto’s verzamelen in één boek. Als je weer terug verlangt naar die fijne tijd, kan je het boek van de plank halen en er eventjes doorheen bladeren. Een fotoboek hoeft zeker niet saai te zijn. Zo heb je tegenwoordig heel veel ontwerpmogelijkheden. Bij Albelli kan je bijvoorbeeld kiezen voor verschillende themaboeken. Met de Albelli kortingscode krijg je bovendien maar liefst 15% korting op fotoboeken.

Druk de foto’s af en lijst ze in

Je kunt foto’s natuurlijk ook gebruiken als decoratie in je huis. Plaats wat foto’s in hippe fotolijstjes of hang ze op een magneet- of prikbord aan de muur. Het afdrukken van al je vakantiefoto’s doe je heel voordelig bij Kruidvat.

Je vakantiefoto op canvas

Vind jij een fotolijstje maar saai? Je kunt ook kiezen voor canvas. Steeds vaker kiest men ervoor een foto te laten afdrukken op canvas en deze aan de muur te hangen. Je foto laten afdrukken doe je bij CanvasCompany. Je kunt in deze webshop ook voor andere materialen kiezen, zoals hout, plexiglas, aluminium of forex. Je krijgt op al je aankopen nu 10% korting met de exclusieve CanvasCompany kortingscode.

Gebruik je foto’s voor een origineel cadeau

Tegenwoordig kan je je vakantiefoto’s praktisch overal op laten afdrukken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kussen, T-shirt, tas, kaart, agenda, mok, sleutelhanger of zelfs een puzzel. Het is allemaal mogelijk bij webshops als Pixum en Foto.com. Leuk voor jezelf, maar ook als cadeau (bijvoorbeeld om je reisgenootje te bedanken voor de gezellige vakantie). Bij Foto.com kan je nu een van de vele kortingscodes gebruiken voor kortingen tot wel 60%.

Je favoriete vakantiefoto altijd bij je

Tegenwoordig heeft iedereen altijd zijn of haar mobiele telefoon op zak. Als jij echt geen genoeg van je vakantiefoto’s kunt krijgen, kan je er ook voor kiezen je mooiste foto op je telefoonhoesje te laten plaatsen. Dit kan bij Pixum. Je kiest een type hoesje voor je gsm, selecteert de mooiste vakantiefoto en laat deze op het telefoonhoesje afdrukken. Niemand zal zo een uniek telefoonhoesje hebben als jij! Als je ook nog eens je foto’s laat afdrukken bij Pixum, krijg je met de speciale kortingscode tot wel 30% korting op je bestelling.

Weet jij waar je nog meer voordelig je vakantiefoto’s kunt laten afdrukken? Of heb je nog een origineel idee? Laat het ons weten!