Doe jouw sinterklaasinkopen extra voordelig met deze tips

Slimme (en voordelige) sintinkopen

De Sint en zijn Pieten komen eraan en dat betekent dat er een dure maand aanbreekt. Na Sinterklaas is het zo alweer Kerstmis en het eindejaarsfeest: niet de beste tijd voor je portemonnee. Toch kun je ook in december flink besparen op je inkopen voor Sinterklaas. In deze blog geven wij je de beste tips voor slimme én voordelige sintinkopen.


Tip 1. Goedkope cadeautjes bij HEMA

Een van de favoriete winkels van Sinterklaas is de HEMA. En wij begrijpen wel waarom, want HEMA heeft nu een aantal acties speciaal voor Sinterklaas, zoals 2 + 1 gratis op schoencadeautjes. In de online shop van HEMA kun je alles vinden wat je nodig hebt voor een zalig avondje. Van chocoladeletters tot speelgoed, in de Sinterklaasshop van HEMA vind je het!


Tip 2. Scoor kidskleding in de sale van Brantano

Hebben je kids nieuwe schoenen of kleertjes nodig? Ook die zijn leuk om te geven als sinterklaascadeau. Bij Brantano is de sale nog altijd gaande, zodat je ook aan nieuwe kidskleding niet al te veel geld kwijt hoeft te zijn. Daarnaast kun je bij deze winkel nu ook van een andere leuke actie profiteren. Het zijn namelijk de Cinema Days bij Brantano, wat betekent dat je voor maar €5,- naar de film kunt met je aankoop. Hoe dat werkt? We hebben het hier voor je op een rijtje gezet:

  • Stel online je nieuwe outfit (of die voor de kids) samen in de webshop van Brantano.
  • Voeg per aankoopschijf van €25,- één Kinepolis België ticket toe aan je bestelling. Per bestelling kun je maximaal vijf tickets kopen. Dat wil zeggen dat je bij een aankoopschijf van €50,- twee tickets voor €5,- kunt toevoegen, bij €75,- drie tickets en zo verder.
  • De tickets voor Kinepolis België worden samen met je online bestelling bij je thuis geleverd.

Met deze actie van Brantano kun je na het Sinterklaasfeest bijvoorbeeld met de kinderen voordelig naar de film in de aankomende kerstvakantie!

 

Kinderkleding


Tip 3. Houd de dagelijkse deals bij bol.com en Collishop in de gaten

Onze derde tip is er een om met koeienletters in het Grote Boek van Sinterklaas te schrijven. Wij raden je namelijk aan om alle acties omtrent Sinterklaas van bol.com en Collishop goed in de gaten te houden. Deze shops hebben vaak speelgoed als LEGO of spelletjes in de aanbieding of als dagelijkse deal. Als je tijdig bestelt ben je verzekerd van levering voor 6 december! Op onze speciale Sinterklaas-pagina vind je alle goede acties bij elkaar op één plek.

 

Vergrootglas geld


Tip 4. Bepaal van tevoren wat je nodig hebt of cadeau wilt geven

Je kent het wel: je bent het internet aan het afstruinen voor wat voordelige koopjes hier en daar en uiteindelijk vind je zo veel leuke producten aan korting in de solden dat je toch nog best veel geld kwijt bent. Dit risico wordt alleen maar groter als je op zoek bent naar sinterklaascadeautjes, want eigenlijk is alles gewoon leuk! Dit probleem kun je het beste voorkomen door van tevoren te bepalen wat je nodig hebt aan cadeautjes, of wat je iemand wil geven. Je kinderen of neefjes, nichtjes of andere kindjes waar je gezellig Sinterklaas mee viert hebben ongetwijfeld hun verlanglijstje al lang klaar. Richt je vooral op dit lijstje, zodat je geen aankopen doet die eigenlijk niet nodig zijn. 


Tip 5. Het meeste voordeel scoor je tijdens Black Friday!

Net als de intrede van Sinterklaas is Black Friday een dag die je niet zomaar aan je voorbij kunt laten gaan. Black Friday wordt gevierd op vrijdag 23 november, ongeveer een week nadat Sinterklaas aankomt in het land. Een betere timing is er niet, want Black Friday is dé dag waarop je aan hele hoge kortingen de beste cadeaus kunt inkopen. Deze dag volgt traditioneel gezien na het Amerikaanse feest Thanksgiving. Dit is een feest dat wij in Belgie niet vieren, maar waarvoor in de Verenigde Staten alle toeters en bellen uit de kast worden gehaald door de meeste Amerikanen. 

Thanksgiving wordt gevierd met veel eten, drinken en gezelligheid. Het einde van dit feest betekent eigenlijk de opening van het kerstseizoen. Vanaf dit moment beginnen veel mensen met het inkopen van hun kerstcadeaus. Hier spelen winkels op in door producten aan te bieden aan hoge kortingen of bodemprijzen. In tegenstelling tot Thanksgiving is deze dag wel naar ons overgewaaid. En hier is eerst nog Sinterklaas aan de beurt voordat de Kerstman weer zijn opwachting maakt. Tijdens Black Friday kun je dus al je sinterklaascadeaus heel voordelig inslaan.

Tip: kijk eens op de Plopsa-pagina voor korting op kaartjes en abonnementen voor de Plopsa parken. Misschien kun je dan met Sinterklaas een ticket cadeau geven voor een leuk dagje uit in de kerstvakantie!

Winkelcentrum

Wij van Deals.be wensen je alvast veel Sinterklaas shopplezier! Heb jij nog meer tips voor een voordelige Sinterklaas? Laat het ons weten in een reactie.