Vier Pasen dit jaar extra voordelig

Volgende week is het alweer Pasen. Breng je deze dagen normaal gesproken door met je familie of bezoek je de mis in de lokale kerk? Helaas is dat dit jaar niet mogelijk in verband met het coronavirus. Dit is erg jammer, maar dit betekent niet dat het paasfeest helemaal niet door kan gaan! In deze blog geven we een aantal tips hoe je er toch een gezellig en voordelig feest van kan maken.


Toch naar de mis met Pasen

Door de lockdown kunnen de gelovigen in België helaas de kerk tot en met 19 april niet bezoeken. Dit betekent dat ook de mis met Pasen niet door zal gaan. Dit is erg vervelend gezien het paasfeest voor Katholieken het belangrijkste feest van het jaar is, zelfs belangrijker dan Kerstmis. Toch bestaat er een mogelijkheid om de mis bij te wonen. De diensten zullen namelijk in diverse streken in België worden uitgezonden via de radio, TV of via een livestream. Alleen de medewerkers die bijdragen aan het maken van deze opnames, kunnen de kerk bezoeken. Hierbij worden uiteraard de social distancing regels in acht genomen.


Knutselen met je kinderen

Naast dat je leuke paasversieringen in de winkels kunt kopen, kun je ze ook gewoon zelf maken. Dit is vooral leuk om te doen samen met je kinderen, waardoor je al snel een middagje hebt gevuld met het maken van diverse knutselwerkjes. In deze lastige tijden delen bovendien diverse webshop leuke knutseltips voor rond de paasdagen. Zo deelt Pink or Blue wekelijks leuke knutseltips met producten die je gewoon in huis kunt vinden. Maak bijvoorbeeld van een paar oude sokken, touwtjes en rijst een paar grappige "Sok-konijntjes" of knutsel kleurrijke vlinders van WC-rollen. Hoe je deze creaties maakt, lees je op de Facebookpagina van Pink or Blue. Ook Tadaaz komt met leuke ideetjes. Zo lees je in hun blog hoe je samen paaseitjes kunt versieren. Naast het maken van sok-konijntjes en versierde paaseitjes kun je bijvoorbeeld ook wat takken verzamelen om er vervolgens je eigen paastak van te maken die je vol kunt hangen met kleine decoraties, die je uiteraard ook zelf kunt maken. Kijk op Pinterest voor veel inspiratie voor leuke knutselwerkjes die je deze week zou kunnen maken.

Kinderen decoreren paaseieren


Goedkope paasontbijtjes

Wil je graag een paasontbijt maken voor het hele gezin, maar heb je niet zoveel inspiratie? Bekijk dan het paasassortiment bij Albert Heijn. De supermarkt heeft namelijk een compleet assortiment met alles dat je nodig hebt voor een lekker ontbijtje. Denk hierbij aan feeststollen, gekleurde scharreleieren, verse sapjes, kaasplakken in de vorm van een paashaas, paashagelslag en nog veel meer. Bovendien heb je ook genoeg keuze uit diverse chocolade paaseitjes. Ook bij Lidl kun je nu terecht voor een speciaal paasassortiment, bestaande uit vierhonderd luxe producten. Bovendien ontvang je bij Lidl tot wel 50% korting!

Wil je liever een maaltijdbox bestellen vol met lekkernijen voor tijdens de feestdagen? Bij HelloFresh kon je voorgaande jaren regelmatig een speciale paasbox bestellen. Zo kon je kiezen uit een brunchbox of een gourmetbox speciaal voor deze feestdagen. Wil je volgende week een bestelling plaatsen voor Pasen? Houd de website dan goed in de gaten voor deze speciale boxen. Heb je een ideale box gevonden? Gebruik dan deze HelloFresh kortingscode voor €40,- korting. Ook bij Marley spoon kun je terecht voor diverse paasrecepten op de website. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de benodigde ingrediënten bestellen. Bovendien haal je je boodschappen extra voordelig in huis met deze Marley Spoon kortingscode waarmee je €10,- korting krijgt.


Bespaar met de beste paasdeals

Rond Pasen kun je bij diverse webshop profiteren van hoge kortingen via speciale paasdeals. De beste kortingscodes een acties hebben we voor je op een rijtje gezet. Hou er wel rekening mee dat de meeste codes en acties geldig zijn tot en met eerste of tweede paasdag. Wees er dus snel bij wanneer je van deze hoge kortingen gebruik wil maken.

 

De beste kortingscodes:

 

De beste paasacties:

Happy Easter kaart