Shop voordelig de nieuwste lentemode met deze promoties

Het is eindelijk tijd om die donkere kleuren en dikke vesten in een doos te stoppen en ruimte te maken voor frisse kleuren en dunne stofjes. De lentekriebels zorgen ervoor dat je zin hebt om een nieuwe garderobe te kopen. Maar waar scoor je nu de beste deals en wat zijn de laatste nieuwe trends op het gebied van de lentemode? Je leest het allemaal in deze blog.


Lente

Over een dikke week, op 20 maart, klinkt officieel het startschot van de lente en de natuur geeft ons nu alvast een voorproefje. De temperaturen zijn nog niet optimaal, maar de eerste fleurige jurkjes en rokjes zijn al uit de kast getrokken. De weersvoorspellingen kunnen in de lente extreem wisselend zijn, het is daarom slim om je te kleden in verschillende laagjes. Combineer een gaaf T-shirt met een warm vest en draag een toffe panty onder een kleedje of rokje. 


De kleuren van de lente

De winter staat vaak in het teken van donkere en diepe kleuren zoals natuurlijk zwart, bruin, diep rood en donkergroen. Een ding valt op wanneer je kijkt naar de kleuren in de winkels: het zijn alle kleuren van de regenboog. Normaal gesproken zijn een aantal kleuren volop aanwezig, maar het lijkt erop dat dit aankomende seizoen je werkelijk alles kan en vooral ook mag combineren. Na de sombere winter vol beperkende maatregelen is iedereen toe aan vrijheid en vooral veel vrolijkheid. Dit kun jij nu zelf toepassen in je outfits! Een andere reden dat je nu veel verschillende kleuren zit, is omdat denim helemaal terug is van weggeweest. Je kunt op een goede spijkerbroek in principe elke kleur dragen en dat is nu dus ook heel makkelijk. Wanneer je niet graag opvalt en de kleuren wel heel leuk vindt, kun je er altijd nog voor kiezen om dit toe te passen in je keuze voor accessoires. Ook deze zijn nu in alle kleuren te krijgen en zijn nu ook iets groter dan normaal. Dit is allemaal om ervoor te zorgen dat je opvalt en iedereen kan meegenieten van je vrolijke uitstraling. 

Regenboog garen


Slim je outfit bij elkaar shoppen

Juist omdat de temperaturen en de hoeveelheid zon in de lente erg onzeker zijn, draag je dus laagjes. Die laagjes bestaan vaak uit een vest, trui of een jasje, items die je ook in de mid season sale of in de outlet kunt scoren. Je wil deze laagjes vaak ook in een basic kleur kopen zodat je het makkelijk kunt combineren en je er niet teveel van in je garderobe hoeft te hebben. Dit geldt overigens niet alleen voor kleding, maar ook voor schoenen! Bij een flink aantal winkels in deze tussentijdse uitverkoop al van start gegaan en we hebben een aantal van deze winkels voor je op een rijtje gezet. 


De beste lentedeals

Natuurlijk wil je niet alleen maar oude collecties shoppen en wil je juist je garderobe nieuw leven inblazen. Je wil nieuwe broeken die lekker zitten, nieuwe overhemden met kleur en elke dag een nieuw T-shirt aan. Daarom hebben we speciaal voor jou een grote selectie gemaakt uit de beste lentedeals van dit moment. Ga er goed voor zitten en laat je inspireren door de enorme mogelijkheden. 


Maak je outfit compleet

Natuurlijk hoort bij een kleurrijke garderobe ook een nieuwe look in je gezicht. Net zoals dat je eindeloos kleuren kunt combineren in je outfit, kun je dit ook heel goed doen met make-up. Neem eens een kijkje bij LookFantastic, waar je veel make-up en pallets met een kortingscode kunt scoren. Ook bij Douglas en ICI Paris XL vind altijd goede deals wanneer het aankomt op de nieuwste oogschaduw en lipsticks. Daarnaast wil je ook een fris luchtje opspuiten als je de deur uitgaat en die winterse geur past daar helemaal niet bij. De lekkerste geuren van topmerken shop je natuurlijk bij Notino. Wil je een keer echt iets bijzonders? Neem dan een kijkje bij L'Occitane en laat je verrassen door alle mooie verpakkingen en bijzondere parfums.

Make-up spring


Alle deals die we voor je op een rijtje hebben gezet, zijn natuurlijk slechts een kleine selectie van wat er allemaal te vinden is. Ben jij benieuwd welke kortingscodes en acties er nog meer zijn? Neem dan gerust een kijkje op onze speciale Spring Deals pagina om geen enkele aanbieding te hoeven missen. Geniet van de lente!