Bereid je voordelig voor op de winter

Veel mensen hebben er moeite mee dat de dagen weer korter en kouder worden. Helaas is de winter onvermijdelijk. Wij geven je wat tips, zodat je je extra goed kunt voorbereiden op dit koude en donkere seizoen. Zo kan jij toch nog een beetje genieten en blijf je gezond!


Koop een wake up light

Een van de moeilijkste dingen in de winter is vroege opstaan in de ochtend. Het is donker en koud en je blijft dan ook het liefst onder je warme deken liggen. Je baas zal dat echter niet kunnen waarderen en dus zal jij toch echt je bed uit moeten komen. Een wake up light maakt dat vele malen gemakkelijker. Veel winkels bieden ze nu extra voordelig aan. Koop bijvoorbeeld een Beurer wake up light bij iBOOD.


Koop winter essentials voor in je huis

Tijdens koude nachten wil jij natuurlijk niet liggen rillen in je bed. Koop daarom voor de winter een warme 4-seizoenendekbed. Zo krijg je het zeker niet goed en kan je de nacht goed doorslapen. Je koopt een nieuwe dekbed heel voordelig bij bijvoorbeeld Bonprix of Beter Bed. Verder zorg je dat je het warm hebt met een fleece plaid of dikke sloffen. Als je nu iets bij Klingel bestelt, krijg je een fleece plaid helemaal gratis.

 

Winter


Verzorg je huid goed

De koud zorgt ervoor dat je huid sneller droog zal worden. Als jij dit wilt voorkomen, is het belangrijk om de huid goed te hydrateren. Je koopt bij diverse webshops producten die je huid beschermen tegen de winterse kou en ervoor zorgen dat deze mooi en stralend blijft. Bij ICI PARIS XL is er op dit moment een kortingscode actief waarmee je 25% korting op je bestelling krijg. Daarnaast bestel je bij Yves Rocher een groot aantal producten vanaf slechts €1,-.


Voorkom een vitamine D tekort

Doordat het in de winter een groot deel van de dag donker is, en vele mensen tijdens de uurtjes dat het licht is aan het werk zijn, komt men vaak snel vitamine D tekort tijdens deze maanden. Als je een vitamine D tekort hebt, kan je van vele symptomen last krijgen. Deze kunnen variëren van pijn in de gewrichten en spieren tot een tekort aan energie. Om een dergelijk tekort te voorkomen, kan je vitamine D supplementen slikken. Deze koop je nu voordelig bij Farmaline met de actuele kortingscode voor €5,-. Ook bij Drogisterij.net bestel je met korting vitaminen en supplementen. De korting kan oplopen tot wel 60%.


Zorg voor warme outfits

Ook al lig je nog zo graag de hele dag onder een warm dekentje op je bank, je zult toch af en toe naar buiten moeten. Zorg dat je je op deze momenten goed aankleedt. Bestel een aantal warme en comfortabele truien en vesten, zodat je het niet snel koud krijgt. Dat kan heel voordelig. Zo krijg je bij Blancheporte nu maar liefst 70% korting op truien. Ook C&A geeft korting op truien en vesten. Deze bedraagt 20%. Heb je ook nog een nieuwe winterjas nodig? Die bestel je nu met 25% korting bij New Look. Ook bij About You kan je voordelig winterjassen kopen. Je bespaart al snel tot wel 32%. De finishing touch van je outfit is een goed paar laarzen. Koop ze nu bij Zalando met wel 35% korting.

 

Winter


Bereid je auto voor op de winter

Op koude dagen en na sneeuwbuien zijn de wegen glad. Het is wel zo veilig als jij dan winterbanden onder je auto hebt liggen. Deze koop je nu extra voordelig bij Autobandenmarkt. Daarnaast kan je bij deze autobandenspecialist ook terecht voor sneeuwkettingen. Zo ga je goed voorbereid de weg op tijdens de koude winterdagen.


Geniet van al het moois van de winter

Natuurlijk moeten we niet vergeten dat de winter ook veel moois met zich mee brengt. Zo duurt het niet lang meer voor je kunt genieten van veel lekkers en leuke cadeaus tijdens Sinterklaas en kerst. Daarnaast zijn er tal van leuke activiteiten te beleven. Ga bijvoorbeeld schaatsen of bezoek een van de vele kerstmarkten. Blijf je toch liever binnen? Kruip dan in je foute kersttrui onder een dekentje en trakteer jezelf op een winterse snack. Bestel bijvoorbeeld met korting de overheerlijke chocolademelk van Martins Chocolatier bij Groupon of geniet van een warme wafel of glaasje glühwein. Stiekem is de winter toch best wel fijn!


Heb jij ook nog tips voor een goede voorbereiding op de winter? Deel ze hier dan met ons!