Bereid je voordelig voor op de feestdagen

Sinterklaas is inmiddels weer terug in Spanje, wat betekent dat het tijd is om iemand anders te verwelkomen: de kerstman! Zet samen met het gezin de kerstboom op, decoreer het huis en hang sfeervolle kerstverlichting op, terwijl je staat te swingen op de allerbeste kersthits. Het in huis halen van kerstdecoratie hoeft bovendien niet prijzig te zijn. In deze blog ontdek je namelijk hoe je jouw huis voordelig aan kunt kleden voor de feestdagen.  


Zo goedkoop mogelijk de boom opzetten

Vind je het leuk om elk jaar een kerstboom op te zetten, maar vind je het eigenlijk ook wel duur om elk jaar een boom te kopen voor die ene maand dat hij in huis staat? Koop dan een kunstboom! Als je een goede kunstboom koopt ben je misschien net iets meer kwijt dan aan een echte boom, maar dan kun je er wel veel langer plezier van hebben! Bovendien kun je bij Fun ontzettend voordelige kunstbomen kopen. Je ontvangt hier namelijk tot wel 50% korting op kerstbomen! Ook bij bol.com kun je een categorie met scherp geprijsde bomen vinden. In deze categorie vind je zowel echte als neppe bomen. Wil je toch graag een echte kerstboom in huis hebben, dan valt het dus aan te raden om een kijkje te nemen bij bol.com. Ook bespaar je op veel bomen tot 20% als je meerdere exemplaren koopt. Ken je nog iemand die ook op zoek is naar een boom? Dan doe je er dus goed aan om samen een bestelling te plaatsen, zodat jullie allebei een stuk voordelig uit zijn. 

Met alleen een boom ben je er natuurlijk nog niet. Kerstboomversiering kan soms alleen vrij prijzig zijn. Gelukkig hoef je niet elk jaar opnieuw te investeren in kerstballen en lichtjes. Bovendien kun je door slim te shoppen al snel tientallen euro's besparen. Haal je kerstversiering daarom in huis via Multi Bazar. Hier shop je al kerstballen vanaf €0,50, pieken vanaf €2,25 en boomhangers voor nog geen €1,-. Ook bij Maisons du Monde kun je veel kerstversiering shoppen voor minder dan €5,-. Het meeste voordeel pak je waarschijnlijk bij Sissy-Boy. Hier ontvang je tot maar liefst 70% korting op heel veel kerstboomversiering


Vrolijke kerstverlichting tegen een voordelige prijs

Wil je het in huis ook gezellig maken met sfeervolle kerstverlichting? Of wil je juist je voortuin en de voorkant van je huis versieren met lichtgevende poppen en lichtslingers, zodat ook je buurt kan meegenieten? Shop dan bij Lampen24. Op de website van de lampenwinkel vind je een speciale kerstcategorie vol met kerstverlichting. Van lichtkettingen en LED-kransen tot kerstachtige tafellampen en LED-raamversieringen. Bovendien scoor je al deze lampen met lekker veel korting. Je ontvangt namelijk tot maar liefst 60% korting in deze categorie! Ook bij Conrad kun je flink besparen op kerstverlichting. In de webshop vind je lichtslangen, kerstboomverlichting, lichtkettingen en lichtnetten, die je met tot 50% korting kunt inslaan!

Kerstlichtjes


Ontvang korting op overige kerstdecoraties

Wil je naast een kerstboom en kerstverlichting ook de rest van je woning aankleden met kerstdecoratie? Denk aan kaarsjes, notenkrakers, kerststerren, slingers, theelichthouders, en meer. Shop dan bij HEMA! Hier ontvang je namelijk tot 40% korting op heel veel kerstversiering. Ook bij AVA kun je erg voordelig decoratie shoppen. Hier bestel je al versieringen vanaf €0,50. Wil je extra voordelig uit zijn? Bied dan mee op de kerstdeals bij VakantieVeilingen. Je kunt al vanaf €1,- meebieden, wat betekent dat je zelf de hoeveelheid korting kunt bepalen. Bij VakantieVeilingen kun je onder andere bieden op kerstverlichting, decoratieve cadeaus met verlichting, een LED-lichtgordijn, kerststallen, een treinset en meer. 


Voordelig tafelen met de hele familie

Heb jij regelmatig het geluk aan je zijde? Doe dan mee aan de winactie van vtwonen. Bij vtwonen kun je nu namelijk kans maken op een feestbox waarin je een complete tafelstyling kunt vinden voor vier personen ter waarde van €310,-! Het enige wat je hoeft te doen is alles op tafel zetten en je bent klaar! In de box zit onder andere een tafelkleed, zestiendelige serviesset, twee kandelaren, goudkleurige slingers en een achttiendelige bestekset. Bovendien maak je niet alleen kans voor jezelf, maar ook voor iemand anders. Geef aan wie een magische kerst verdient én waarom, en laat het adres van je dierbare en jezelf achter. op 16 december neemt de webshop contact op met de winnaars. Wie weet zit jij daar ook wel tussen! 

Heb je helaas niet gewonnen? Wees dan niet getreurd, want er zijn nog andere manieren om te besparen op tafeldecoratie. Zo vind je op Klingel.be een categorie met alles dat je nodig hebt om je tafel gezellig aan te kleden voor het kerstdiner. Zo vind je er tafelkleden, placemats, servies, bestek, etagères en nog veel meer. En dat allemaal voor een schappelijke prijs! Ook bij Bonprix kun je terecht voor tafeldecoratie, waarop je tot maar liefst 60% korting ontvangt. 

Tafeldecoratie kerst