Verlies snel en voordelig je vakantiekilo's

Ben je deze zomer op vakantie geweest en heb je veel van het lokale eten genoten? Of ben je, sinds dat de coronamaatregelen zijn versoepeld, lekker vaak uit eten geweest? Dan kan het zo maar zijn dat je een paar kilo zwaarder bent geworden. Dit is uiteraard geen ramp, maar de kans is aanwezig dat je er ook net zo snel weer vanaf wil. Hoe je dat doet, lees je in deze blog.


Stel een realistisch doel voor jezelf

Als eerste is het de bedoeling om een duidelijk en haalbaar doel te stellen voor jezelf. Met alleen "Afvallen" ben je er nog niet, wat dit is niet concreet. Ga voor jezelf na hoeveel je af wil vallen en in hoeveel tijd. En bedenk je wat je motivatie is om af te vallen, want dan is het makkelijker om door te zetten in moeilijkere tijden. Wees wel realistisch. Wanneer een hardloper net begint met hardlopen, stelt hij of zij zich niet het doel om aan het einde van het jaar een marathon te kunnen lopen. Dit is niet realistisch, waardoor je jezelf wellicht overtraind en je er misschien wel helemaal mee stopt omdat het niet lukt. Je kent jezelf uiteraard het beste, dus bedenk wat voor doelen haalbaar en vol te houden zijn voor jou.


Beginnen met sporten

Sport je weinig of helemaal niet? Probeer het dan eens! Er bestaan zo veel sporten, dat het haast onmogelijk is om niets leuk te vinden. Wanneer je echter krap bij kas zit, maar toch wil sporten, dan is hardlopen een goede optie! Hiervoor heb je geen abonnement nodig op de sportschool of een bepaalde sportvereniging. Het enige dat je echt nodig hebt, zijn goede hardloopschoenen. Wel moet je er zeker van zijn dat de schoenen goed bij je passen, anders loop je minder lekker en kan je last krijgen van blessures. Toch hoeven goede hardloopschoenen helemaal niet duur te zijn. Zo shop je hardloopschoenen bij Foot Locker met tot 60% korting. Wil je toch liever naar de sportschool of wil je een compleet andere sport uitproberen? Neem dan eens een kijkje op VakantieVeilingen. Hier vind je een categorie genaamd "Sport en spel". In deze categorie vind je diverse sporten, die je tegen een spotprijsje kunt uitproberen. Zo kun je al vanaf €1,- mee bieden op een 10-beurtenkaart bij een van de deelnemende sportclubs en fitnesscentra in België. Zoek je nog wat nieuwe sportkleding, zodat je een geschikte outfit hebt voor de sport die je gaat uitproberen? Kijk dan bij JD Sports of Plutosport. Bij JD sports scoor je namelijk tot 50% korting op sportkleding. Bij Plutosport profiteer je van 10% korting met deze kortingscodes.

Hardlopen door het park


Veel bewegen

Naast sporten is het over het algemeen belangrijk om meer te bewegen. Daarnaast hoeft dit je helemaal niets te kosten! Neem bijvoorbeeld eens de lift in plaats van de trap, de fiets in plaats van de bus of auto, of ga eens een stukje wandelen. Naast dat het goed is voor je, kan het ook erg ontspannend zijn.


Gezond eten

Sporten is niet de enige oplossing om af te vallen. Gezond eten is namelijk net zo belangrijk! Je kunt natuurlijk wel naar de sportschool gaan, maar als je daarna lekker bij de McDonalds gaat eten, haalt dat niet veel uit. Het is dus belangrijk dat je een goed en gebalanceerd eetpatroon hebt. Je hoeft hierbij dan ook niet meteen op dieet te gaan. Van dat woord alleen al, beginnen sommige mensen al te zuchten. Je mag best weleens wat lekkers pakken, maar zorg er ook voor dat je regelmatig gezonde maaltijden eet. Vind je het lastig om nieuwe recepten uit te proberen? Neem dan eens een kijkje op de website van HelloFresh of Foodbag. Hier kun je gezonde maaltijdboxen bestellen voor het hele gezin. Bovendien zijn de maaltijden ook nog eens heel erg lekker! Gebruik nu deze HelloFresh kortingscodes en ontvang €40,- korting op je maaltijdboxen. Bij Foodbag kun je nu profiteren van €15,- of €20,- korting middels deze kortingscodes. Lekker en voordelig dus! Overweeg je toch om een dieet te volgen? Bestel dan een van de vele dieetboeken bij BookSpot met tot 60% korting.

Cracker met avocado


Afslanksupplementen om sneller gewicht te verliezen

Wellicht ben je er geen voorstander van, maar je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van afslanksupplementen. Houd er wel rekening mee dat alleen het gebruik van supplementen niet genoeg is om af te vallen. Sporten en een gezond dieet zijn essentieel als het gaat om vetverlies of gewichtsbeheersing. Wanneer je dit doet, zou je ervoor kunnen kiezen om daarnaast ook supplementen zoals vetverbranders te gebruiken, die een actieve levensstijl ondersteunen en helpen om jouw doelen te bereiken. Bij Myprotein kun je onder andere terecht voor vetverbranders en afslankshakes. Momenteel profiteer je met deze Myprotein kortingscode bovendien van tot 85% korting! Ook bij Body & Fitshop vind je dieetvoeding, shakes, supplementen en meer. Hier profiteer je van 20% korting op alles met deze Body & Fitshop kortingscode. Ook bij diverse online apotheken kun je terecht voor afslanksupplementen, zoals 24pharma en Farmaline.