Vaderdag inspiratie: voordelig super toffe cadeaus scoren!

Aankomende zondag 11 juni 2017 is het alweer Vaderdag: de dag dat je jouw papa mag verwennen en in het zonnetje kunt zetten! Verras je vader met een cadeau dat bij hem past. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder!


Mode & Mooi

Iedere vader houdt wel van een lekkere geur of een mooie nieuwe trui. Dit zijn dan ook perfecte cadeaus om met Vaderdag te geven! Koop een showergel van zijn favoriete parfum, dat ene fijne T-shirt in een andere kleur of die tas die hij al even op het oog had. Of ga voor een compleet nieuwe geur of look!

Man


Gepersonaliseerde producten

Tegenwoordig is bijna alles mogelijk met het personaliseren van producten. Er zijn heel wat online shops die mokken, ballonnen, flessen wijn & veel meer producten aanbieden die je allemaal kunt personaliseren met bijvoorbeeld tekst of een foto. Wat zou iets zijn wat echt past bij je vader? Maak dát product nu nog persoonlijker met onderstaande acties!


Tech

Mannen blijven mannen. En dus behoren laptops, camera’s en andere technische gadgets toch ook vaak tot de favorieten van onze vaders! Vanzelfsprekend behoren deze cadeaus tot de duurdere categorie, maar met onderstaande kortingen (en wellicht wat hulp van broers en zussen!) kun je je vader zeker verrassen.

Bos


Dagje weg/vakantie

Wat is er nu leuker dan een dagje doorbrengen met je vader als Vaderdagcadeau? Er zijn online ontzettend veel dagactiviteiten te vinden die je erg voordelig kunt kopen of boeken. Deze activiteiten zijn uiteenlopend van avontuurlijk tot heerlijk ontspannen: wat dacht je van indoor skydiven of een heerlijke wijnproeverij? Er is van alles mogelijk!


Heb jij nog leuke Vaderdag cadeau ideeën? Deel ze met ons in de comments!