Tips voor een griezelig gezellige Halloween

Het is weer bijna Halloween! Hoe ga jij de griezeligste feestdag van het jaar doorbrengen? Wij hebben een aantal tips voor je. En uiteraard hebben we daarbij ook weer een aantal handige bespaartips, zodat je Halloween zo voordelig mogelijk kunt vieren.


Een Halloweenfeestje organiseren

Wil jij zelf graag een Halloweenfeestje organiseren? Dan is het natuurlijk wel zo leuk om flink uit te pakken. Zo kun je bijvoorbeeld wat enge accessoires aanschaffen om je huis mee te versieren. Dat kan heel voordelig bij Large. Met de Large kortingscode krijg je maar liefst 20% korting op alle Halloweenartikelen. Ook moet je er op je eigen feestje uiteraard lekker griezelig uitzien. Jij wilt indruk maken op je gasten met de ultieme Halloweenoutfit. Shop nu voor de engste outfits bij Large, maar ook bij bol.com kun je ze extra voordelig kopen. Maak je look af met de juiste make-up van ICI PARIS XL.


Naar het pretpark

Er zijn heel veel pretparken geopend met Halloween. Vaak zijn ze de hele nacht geopend. Let wel op, dit is niet geschikt voor angsthazen. Zo zijn er bij Plopsaland De Panne de Halloween Scare Nights op 29, 30 en 31 oktober en 1 en 2 november. Laat je de stuipen op het lijf jagen in de spookhuizen Freak Circus en Camping ’t Zonnetje. Deze zijn alleen toegankelijk vanaf 16 jaar. Voor de jongere kids is er de Nachtwacht Halloween Show. Lekker griezelen met Wilko, Vladimir en Keelin bij Plopsa. Ook bij Bellewaerde kan er gegriezeld worden met Halloween. Van 13 oktober tot en met 4 november is het daar Fiësta Mortal met enge spookhuizen, maar ook shows en speciale attracties voor de allerkleinste griezelaars. Bestel nu voordelig je ticket online!

 

Halloween


Horrorfilms kijken

Blijf jij liever thuis met Halloween? Dat kan natuurlijk ook. Maak een lijstje met horrorfilms die je graag wilt zien en organiseer een filmavondje. Nodig zoveel mogelijk vrienden en vriendinnen uit of kruip met je liefje op de bank. Dan is het toch weer net ietsje minder eng dan wanneer je alleen kijkt. Goede horrorfilms bestel je nu extra voordelig bij BookSpot. Je kunt natuurlijk ook naar de bioscoop gaan. Vaak worden met Halloween speciale marathons georganiseerd met de beste horrorfilms. Dat wordt genieten!


Trick or treat

Wil jij iets leuks gaan doen met je kids met Halloween? Ga dan met ze langs de deuren voor snoep: trick or treat! Nog geen leuk Halloweenkostuum voor je zoon of dochter? Je shopt ze nu heel voordelig bij webshops als bol.com. Ook bij Fun bestel je goedkoop kostuums. Daar krijg je nu maar liefst 50% korting.


Heb jij nog leuke tips voor een griezelig gezellige Halloween die je graag met ons wilt delen? Laat het dan weten in de reacties!