De solden starten weer! Hier scoor je de meeste korting

Bij veel winkels zijn de solden weer gestart. Wil jij shoppen met veel korting? Dan is dit hét moment om dat te doen. Wij hebben alle winkels waar de solden zijn begonnen voor je op een rijtje hebt. Zo weet jij waar je de komende tijd voordelig kunt bestellen.


MediaMarkt

Bij MediaMarkt zijn er nu gigantische solden met minuscule prijzen. Zo ontvang je met de fantastische deals onder andere korting op laptops, TV’s, smartphones, wasmachines, koelkasten, vaatwassers en nog veel meer. Daarnaast zijn er nog vele andere leuke acties. Zo ontvang je de hele maand juli €20,- korting op alle tablet- en smartphone-schermherstellingen. Daarnaast profiteren MediaMarkt Clubleden nu elke week van 10 exclusieve topdeals. Er is dus onbeperkt voordeel.


ICI PARIS XL

Bij ICI PARIS XL is het de hele maand juli feest. Zo krijg je op heel veel producten nu tot wel 70% korting. Daarnaast zijn er nog een aantal andere leuke aanbiedingen. Zo krijg je 20% korting op geselecteerde verzorgingsproducten en bij aankoop van ICI PARIS XL skincare, het ONLY YOU badgamma en Qiriness maskers krijg je één product gratis.


Brantano

Bij Brantano pakken ze flink uit deze maand. Je krijgt in de solden tot wel 60% korting op heel veel artikelen, waaronder kleding en schoenen voor jong en oud.


Meubis

Bij Meubis is de super solden gestart met kortingen tot 50%. Maar er is meer! Er is nu ook een exclusieve Meubis kortingscode waarmee je €10,- korting krijgt op je bestelling. Dit geldt ook wanneer je artikelen uit de solden koopt.


De Bijenkorf

Bij De Bijenkorf zijn de solden al weer een tijdje aan de gang. Je moet dan ook snel zijn als je nog van de hoge kortingen wilt profiteren. Tot 15 juli krijg je nog tot maar liefst 50% korting op duizenden artikelen.


Omoda

Gek op schoenen en tassen? Dan ben je bij Omoda aan het juiste adres. Daar krijg je in de sale nu tot wel 50% korting op heel veel artikelen.


Bax-shop

Bij Bax-shop krijg je nu zeer hoge korting op muziekinstrumenten, geluidsapparatuur en nog veel meer. Het voordeel in de solden is enorm. Daarnaast krijg je tijdelijk ook nog eens extra korting op alles in de sale. De hele maand juli ontvang je namelijk 15% extra korting op een bestelling met sale-artikelen. Daarvoor kan je de Bax-shop kortingscode gebruiken.


Torfs

Bij Torfs zijn ze gek op korting, net zoals wij. In de solden krijg je bij de webwinkel nu dan ook tot maar liefst 70% korting op schoenen, tassen en accessoires. De actie geldt de hele maand juli.

 

Online shoppen


Collishop

De super solden zijn gestart bij Collishop. Dat houdt in dat je nu tot wel 50% korting krijgt op meer dan 2.000 topartikelen. Zo ontvang je bijvoorbeeld 45% korting op elektro, 45% korting op reiskoffers en maar liefst 50% korting op alles voor in de slaapkamer, zoals dekbedovertreksets en hoeslakens. Bekijk bij Collishop het gehele aanbod afgeprijsde artikelen.


About You

Bij About You krijg je heel vaak korting, maar nu pak je wel heel veel voordeel bij deze webwinkel. In de sale van About You ontvang je nu namelijk tot wel 70% korting.


Sacha

Alle schoenenliefhebbers worden heel gelukkig van de solden bij Sacha. Je krijgt bij de online schoenenwinkel nu tot wel 50% korting op heel veel schoenen. En dat is niet het enige! Ook tassen en accessoires zijn tot wel 50% afgeprijsd bij Sacha.


ZEB

De kortingen bij ZEB zijn ongekend hoog nu de solden weer zijn gestart. Bij de winkel krijg je tot maar liefst 70% korting op kleding en schoenen. Bij sommige items geldt wel dat je deze korting alleen ontvangt wanneer je 2 of meer artikelen bestelt.


Coolblue

Ook bij Coolblue zijn de solden begonnen. Je krijgt nu hoge korting op heel veel producten, waaronder laptops, smartphones, koelkasten, wasmachines, tablets en nog heel veel meer.


YourSurprise

Het zijn ook weer solden bij YourSurprise. Daarom krijg je nu tot wel 40% korting op heel veel leuke cadeaus.


Farmaline

Heb je nieuwe verzorgingsproducten of geneesmiddelen nodig? Bij Farmaline bestel je ze nu extra voordelig. Je krijgt in de solden namelijk tot wel 60% korting.


Conrad

Bij Conrad was het al een tijdje magazijnopruiming. Dit was een enorm succes en daarom is de actie verlengd. Je profiteert nu dus nog langer van de hoge kortingen in de opruiming bij Conrad. Je krijgt tot wel 30% korting.


Large

Ook bij Large is de opruiming gestart. Bij de winkel scoor je tot maar liefst 50% korting in de solden. Daarbovenop kan je alleen dit weekend ook nog eens 10% extra korting krijgen op de sale. Deze krijg je als je bij het bestellen de Large kortingscode invult.

Solden


Neckermann Reizen

Bij solden denken mensen vaak aan kleding-, schoenen- en elektronicawinkels. Ook reisorganisaties doen tegenwoordig mee met de solden. Zo boek je nu tijdelijk bij Neckermann Reizen extra voordelig een vakantie. Je reist nu gerust met tot wel 60% korting.


Lampenlicht

Er zijn geen enkele solden met net zulke hoge kortingen als bij Lampenlicht. Bij de online lampenwinkel ontvang je nu tot wel 80% korting op heel veel soorten verlichting. De solden duren bij Lampenlicht ook nog eens langer dan bij veel andere winkels. Tot maar liefst 13 augustus geniet je hier van heel veel voordeel.


La Redoute

Ook bij La Redoute krijg je tot maar liefst 70% korting op kleding, schoenen en interieurartikelen in de solden. Profiteer nu de hele maand juli van deze hoge korting.


Adidas

Voor een sportieve outfit of nieuwe sneakers ben je bij adidas aan het juiste adres. Je krijgt nu ook nog eens heel veel korting, want de sale is er gestart. De kortingen lopen op tot wel 50%. Je krijgt nu tijdelijk ook nog eens 20% extra korting met de speciale adidas kortingscode. 


Krefel

Bij Krefel betaal je in de solden straffe prijzen. Veel producten, waaronder laptops, wasmachines en koelkasten, zijn flink afgeprijsd. En dat is niet het enige. Gedurende de solden-periode profiteer je ook nog van een gratis verzending.


Bristol

Bij Bristol vind je altijd artikelen aan mooie prijzen. Maar nu koop je er nog voordeliger! De solden zijn namelijk begonnen. Je krijgt bij de webwinkel tot maar liefst 70% korting op heel veel items, waaronder kleding en schoenen.


HEMA

De solden bij de HEMA is weer begonnen, ook wel de HEMARKT genoemd. Er zijn heel veel verschillende aanbiedingen. Zo geldt op veel artikelen “2 + 1 gratis” aanbiedingen. Zo krijg je bijvoorbeeld 2 + 1 gratis op ondergoed voor het hele gezin. Daarnaast krijg je 20% korting op speelgoed en 50% korting op bedtextiel. De kortingen kunnen oplopen tot wel 70%.


3Suisses

Bij 3Suisses geven ze je nu extra veel voordeel. Je krijgt tot wel 80% korting op artikelen in de solden. En dat is niet alles. Je krijgt nu tijdelijk ook nog eens 10% extra korting met de 3Suisses kortingscode. Ook profiteer je tijdelijk van gratis verzending. 

 

Shoppen

Krijg je geen genoeg van al deze mooie aanbiedingen. Kijk op de Solden-pagina voor nog meer fantastische deals!