Sluit de zomer voordelig af met deze aanbiedingen!

Sluit de zomer voordelig af met deze kortingscodes!

We hebben ons weer massaal gestort in de studie of werk, en de verplichtingen vliegen ons om de oren. Ook de herfst komt langzaam om de hoek kijken, en staat op het punt om ons te verrassen met een regenbui die ons weer met beide benen op de grond zet. Toch merk je daar nog niet zoveel van, want de laatste tijd zijn er opvallend veel zonnestralen te pakken wanneer je buiten stapt. Bovendien is het op 2 september Wereld Kokosnootdag (ja, dat bestaat) en dat klinkt nog best tropisch, toch?

Voor je het weet lopen we weer met sjaals om en mutsen op, dus hoog tijd om nog even goed te genieten van die zonnestralen. Doe een laatste zomerschoonmaak, pak het sporten nog even op of kook de heerlijkste zomerse maaltijden nu het nog kan! We zullen een paar aanbiedingen en kortingscodes voor je op een rijtje zetten waarmee je optimaal geniet van het mooie weer.


Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel

Wanneer het weer veranderlijk is, zul je daar ook je kleding op aan moeten passen. Gelukkig is er altijd wel mooie korting te behalen op kleding. En zeg nou zelf, wat is er nou eigenlijk leuker dan je kledingkast vullen met gloednieuwe items? Of je nu nog een laatste zomerse outfit shopt of alvast aan het oriënteren bent voor nieuwe herfst- of misschien zelfs winterkleding, er zit altijd wel iets tussen. Kijk bijvoorbeeld eens tussen de meer dan zeshonderd topmerken van About You: met een kortingscode pak je daar nu 15% korting op je aankoop. Ook bij Boohoo is er veel te vinden. Je kunt er shoppen voor kleding, schoenen, accessoires, make-up en nog veel meer. En met een kortingscode kun je dat doen terwijl je profiteert van wel 50% korting op alles! Wil je echt uitgebreid kijken naar nieuwe items voor de komende maanden? Gebruik dan een Blancheporte kortingscode om 40% korting te ontvangen op elk tweede en derde artikel dat je shopt uit de nieuwe herfst- en wintercollectie.

Herfst in de stad


Shoppen is ook een sport

Nu je de mogelijkheid nog hebt, moet je natuurlijk elke kans pakken om in beweging te komen. Om naast een runner's high ook aan een buyer's high te komen, kun je een kortingscode gebruiken om extra te besparen op sportkleding of -accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van Reebok? Dit sportmerk is al jaren toonaangevend op sportgebied, en met een kortingscode scoor je daar nu maar liefst 20% korting op alles! Ook bij adidas kun je voordelig aan je sportattributen komen, want ook daar kun je 20% korting pakken met een kortingscode. Heb je iets tofs gezien in de outlet van adidas? Gebruik dan de kortingscode voor 25% extra korting op outletproducten om nog voordeliger uit te zijn. Over outlet gesproken, Decathlon heeft ook al geruime tijd diverse artikelen met een hoge korting in de uitverkoop staan. Zo kun je daar tot wel 75% besparen op fitnessitems!

Sportveld in bos


Korting om je tanden in te zetten

Het weer heeft eigenlijk altijd invloed op wat je wil eten. Een stamppot in de zomer of lichte salade in de winter is toch nét geen fijne combinatie. Toch is koken een van de dingen waarbij men het vaakst behoefte heeft aan inspiratie. Geen enkel probleem voor Foodbag, want die houden je wekelijks op de hoogte van nieuwe gerechten en recepten. Zo kun je wekelijks kiezen uit maar liefst veertien gerechten uit vier verschillende stijlen om jouw weekmenu vorm te geven. En met een kortingscode doe je dat nu met 15% korting wanneer het je eerste bestelling is. Ook HelloFresh denkt met je mee: met een kortingscode profiteer je daar van drie keer €15,- korting op thuisgestuurde recepten en ingrediënten waar het water je van in de mond loopt. Geen zin om in de keuken de handen uit de mouwen te steken? Trakteer jezelf dan gewoon op een heerlijke avondje uit, want ook dat hoeft tegenwoordig niet veel te kosten. Kijk bijvoorbeeld even bij Groupon. Daar vind je allerlei restaurantarrangementen door heel België. Met een kortingscode kan het je al gauw 30% schelen wanneer je een deal bij jou in de buurt gevonden hebt. Sommige arrangementen komen zelfs met een hotelovernachting: zo maak je er nog eens een leuk weekend van!

Biefstuk


Wat ga jij doen? Klaarmaken voor de herfst, of nog even uitgebreid elk zonnestraaltje meepakken? Laat het ons weten!