Trakteer jezelf met deze deals op Singles Day

Er komen de laatste maanden van dit jaar nog flink wat winkeldagen aan, en laten we vooral Singles Day niet vergeten! Op maandag 11 november mogen we namelijk weer ons vrijgezelle bestaan, of juist de liefde, vieren met veel korting. Veel winkels doen hieraan mee met speciale Singles Day-aanbiedingen. Dat is mooi, want wat helpt er nu beter tegen eenzaamheid dan ongegeneerd shoppen met korting? In deze blog lees je over de aanbiedingen en kortingscodes die je absoluut niet mag missen op Singles Day.


Oorsprong Singles Day

Singles Day is ontstaan in China. De shoppinglegende gaat dat vier studenten aan de Universiteit van Nanjing in 1993 met het idee kwamen om te vieren dat zij nog vrijgezel waren. Het getal 1 staat voor een (eenzaam) individu, en met vier personen ontstaat dan al gauw 11-11, oftewel 11 november. Op deze datum vieren Chinese jongeren nog altijd trots dat zij nog single zijn. Ook de liefde wordt er overigens uitgebreid gevierd: duizenden Chinese koppels geven elkaar jaarlijks het jawoord op 11 november.

Naast het vieren van je burgerlijke staat, wat dat dan ook moge zijn, is Singles Day ook een populaire dag om flink te shoppen. Niet alleen is het een nationale winkeldag in China, het is vandaag de dag de allergrootste winkeldag ter wereld! Naar verwachting zal er door een indrukwekkende half miljard mensen een online bestelling geplaatst worden in slechts 24 uur tijd.

Ook in België is Singles Day inmiddels behoorlijk ingeburgerd. Een groot aantal winkels en webshops heeft speciale aanbiedingen lopen, al dan niet met een kortingscode, die soms al het weekend van tevoren ingaan. Om je een handje te helpen, zetten we hier alvast een paar mooie aanbiedingen voor je op een rij.

Vrouw op schommel


Korting voor je bachelor pad of liefdesnest

Woonwinkels zijn een enorme fan van Singles Day. Of je nu een fantastische vrijgezellenwoning hebt waar je al je creativiteit in kwijt kunt, of samen met je geliefde jullie absolute droomwoning samen wil stellen: Singles Day is de perfecte gelegenheid. Neem bijvoorbeeld Lampenlicht: daar profiteer je al het hele weekend tot en met maandag van minstens 22% korting (twee maal elf, snap je hem?) op het totale assortiment!

Ook VidaXL heeft flink uitgepakt. Met hun speciale Singles Day kortingscode ontvang je vanaf vrijdag 8 november tot en met maandag 11 november iedere dag 10% korting op meubels en accessoires uit een bepaalde categorie. Zo heb je de kans om tuinproducten, tafels, decoratie en tenslotte op maandag banken en stoelen met extra korting te shoppen. Wil jij je interieur helemaal compleet maken? Zorg dan ook dat je bij Leen Bakker gekeken hebt. Bij deze woongigant ontvang je namelijk tot en met de hele week na Singles Day 21% korting op bijna alles!

Man op bank


Versier jezelf en een ander

Er goed uitzien heeft alleen maar voordelen, of je nu single bent of in een gelukkige relatie zit. Kledingwinkels weten dit, en leggen je graag in de watten met hoge korting op kleding, schoenen en accessoires waarmee je fantastisch voor de dag komt. Met een Peter Hahn kortingscode shop je bijvoorbeeld met 15% korting op alles, en heb je zo extra voordelig complete outfits bij elkaar gevonden. Mocht je op zoek zijn naar iets sportiefs, dan is het wellicht ook leuk om bij adidas te shoppen. Daar wordt namelijk tot en met Singles Day een flash sale gehouden, en kun je tot 50% korting pakken op kleding, schoenen en accessoires.

Dat is natuurlijk al spannend, maar het kan altijd spannender. Daarom viert Hunkemöller Singles Day met maar liefst 20% korting op alles! Dat lees je goed: BH's, lingeriesets, badmode en nog veel meer, allemaal met 20% korting. Ook Marlies Dekkers helpt alle single dames een handje. Deze lingeriewinkel geeft namelijk 40% korting op diverse collecties!

Koppel aan het water


Verras iemand met een tof cadeau

Singles Day is natuurlijk ook de uitgelezen kans om een ander te verrassen met een leuk cadeau—misschien vier je de volgende Singles Day dan wel met z'n tweeën! Bovendien komen de feestdagen er binnenkort aan en kan het nooit kwaad om goed voorbereid te zijn. Kijk bijvoorbeeld bij Fnac: daar ontvang je nu 10% korting op alle spellen, speelgoedartikelen en DVD's van Disney! Ook HEMA heeft diverse cadeaus voor je in de aanbieding. Sterker nog, bij het Hollandse warenhuis profiteer je nu van 2 + 1 gratis op diverse cadeaus en kleinigheden. Op zoek naar een iets groter cadeau (of is er gewoon iets aan vervanging toe)? Dan kun je ook bij bol.com terecht. In de aanloop naar Singles Day kun je daar iedere dag van nieuwe aanbiedingen profiteren, zoals tassen, parfum of huishoudelijke apparatuur! De korting kan bij deze Singles Day deals oplopen tot wel 70%, dus sla je slag!

Meisje met cupcake


Meer is altijd beter

Uiteraard stopt het lijstje niet bij de bovenstaande winkels. Hieronder vind je nog een aantal winkels die groots uitpakken voor Singles Day. Wat dacht je van een dagje weg, of hoge korting op persoonlijke verzorging? Er is voor ieder wat wils op deze feestdag.

  • ICI PARIS XL heeft diverse aanbiedingen met ronde prijzen vanaf €10,-
  • Profiteer van tot €100,- korting met de Singles Day aanbiedingen van Krefel
  • Met deze Plopsa kortingscode bestel je tickets voor Plopsaland De Panne voor slechts €12,50
  • Krijg tot 25% korting + een giftcard ter waarde van €100,- cadeau bij Disneyland Parijs
  • Douglas aanbieding: profiteer van tot 50% korting op topmerken
  • Shop meubelen voor de eetkamer met tot €100,- korting bij Made
  • Scoor tot 50% korting op de leukste deals voor hem en haar bij EasyToys
  • Pak tot 50% korting op duizenden artikelen tijdens de Original Days van Tape à l'oeil

Er zullen op Singles Day zelf, en het voorafgaande weekend, nog veel meer aanbiedingen en kortingscodes verschijnen. Kijk daarom regelmatig op onze Singles Day-pagina, waar we de beste aanbiedingen en kortingscodes voor je verzamelen.


Weet jij al hoe jij jezelf gaat verwennen? Fijne Singles Day!