Profiteer nu al van aantrekkelijke kortingen tijdens pre-Black Friday

Volgende week vrijdag is het Black Friday, ook wel de grootste actiedag van het jaar. Op deze dag profiteer je van torenhoge kortingen bij talloze webshops. Ondanks dat deze actiedag op 26 november valt, kun je vaak al veel eerder profiteren van hoge kortingen. Wil je weten waar jij nu al flink kunt besparen? Lees dan snel verder.


Pre-Black Friday

Vroeger kon je tijdens Black Week voor de beste aanbiedingen terecht bij je favoriete webwinkels, maar tegenwoordig beginnen de Black Friday aanbiedingen al veel eerder. Zo is het bij sommige winkels de hele maand feest en ontvang je hoge kortingen tijdens Black November. De meeste winkels beginnen echter vlak na Singles Day met het communiceren van Black Friday acties en sales. Hierdoor kun je nu al profiteren van aantrekkelijke kortingen! Houd er wel rekening mee dat je doorgaans tijdens Black Week en het Cyber Weekend de allerbeste kortingen scoort. Het loont in de meeste gevallen dus om nog heel eventjes geduld te hebben. Kun je echter niet wachten of heb je gewoon zin om alvast het een en het ander in huis te halen voor de feestdagen? Lees dan vooral verder, want we delen graag alle aantrekkelijke deals en kortingscodes met je.


Shop woonartikelen met korting tijdens Black Friday


Krijg extra veel korting op cosmetica tijdens pre-Black Friday

Online shoppen tijdens Black Friday


Scoor nu al Black Friday korting bij diverse modewinkels 


Ontvang Black Friday korting op sportartikelen


Overige Black Friday deals

Black Friday sale


Blijf op de hoogte van de beste Black Friday aanbiedingen

Wil je op de hoogte blijven van de beste Black Friday aanbiedingen? Neem dan regelmatig een kijkje op onze Black Friday-pagina. Deze pagina wordt regelmatig geüpdatet, zodat je altijd van de beste aanbiedingen kunt profiteren. Weet je nu al dat je het gaat vergeten om deze pagina te checken? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Ook via deze weg word je op de hoogte gehouden van de beste Black Friday aanbiedingen en kortingscodes. Daarnaast kun je volgende week natuurlijk ook onze Black Friday blog lezen, om overzichtelijk te bekijken bij welke winkels je de beste kortingen kunt scoren. 


Korting tijdens Cyber Weekend

Na Black Friday houdt het feest nog niet meteen op! Op maandag 29 november is het namelijk Cyber Monday. Hierdoor worden de Black Friday acties en kortingscodes vaak doorgetrokken over het weekend, waardoor je lekker lang kunt profiteren van extra veel voordeel. Heb je op Black Friday zelf geen tijd om te shoppen? Dan kun je altijd nog in het weekend of op Cyber Monday je slag slaan. Ook op deze dag kun je op Deals.be een blog en speciale actiepagina vinden met de beste aanbiedingen en kortingscodes. Vul nu dus alvast je verlanglijstjes aan, zodat je direct in de startblokken kunt staan wanneer Black Friday en Cyber Monday aanbreken!