Een lang Pinksterweekend vier je zo

Yes, er staat weer een extra lang weekend voor de deur! Vanmiddag nog even bikkelen op kantoor, zodat je daarna het hele weekend kunt relaxen en bijkomen. Wat ga jij doen dit Pinksterweekend? Lees onze blog voor wat extra tips voor uitjes, shoppen, eten en drinken en nog veel meer leuke ideeën om te doen.


Waarom zijn we vrij

Een paar weken geleden kon je in onze Paasblog al lezen wat we tijdens al die opeenvolgende vrije dagen als Hemelvaart en Pinksteren nu eigenlijk vieren. Na Pasen vieren we tijdens Pinksteren dat de Heilige Geest op zondag, Eerste Pinksterdag, neerdaalt op aarde. Heb je nu niet zo veel met dit religieuze gedachtegoed, dan kun je de maandag van Tweede Pinksterdag gewoon zien als een extra vrije dag die je helemaal zelf kunt invullen! Weet jij al wat je met al die vrije tijd gaat doen? Lees verder voor extra shopping tips, waar je dit weekend lekker veel korting kunt scoren en met welke kortingscodes je je helemaal te buiten kunt gaan.


Vaderdag

Buiten dat het Pinksterweekend is, is het op zondag 9 juni natuurlijk ook nog eens Vaderdag in België! Behalve in de regio Antwerpen, waar Vaderdag al in maart wordt gevierd, worden in de rest van België alle papa's eens extra in het zonnetje gezet. Lees onze vorige Vaderdag blog voor cadeautips waar je jouw vader blij mee kunt maken. Met een Greetz kortingscode krijg je bijvoorbeeld het hele weekend nog een gratis kaart bij alle verrassingen. Of profiteer van onze exclusieve YourSurprise kortingscode, waarmee je maar liefst 10% korting op je complete bestelling ontvangt. Ook als je een late beslisser bent, want de codes zijn het hele weekend geldig. Je cadeau is dan misschien niet precies op tijd voor Vaderdag, maar hé, het gaat om de gedachte nietwaar? Bekijk ook onze Vaderdag themapagina voor nog meer aanbiedingen.


Activiteiten om te doen

Dan wordt het nu tijd om te bedenken wat je dit weekend gaat doen. De weersvoorspellingen zijn niet al te best, dus buiten barbecueën met vrienden zit er waarschijnlijk niet in. Toch alvast een barbecue bestellen voor als het weer het wel toelaat? Bij Collishop krijg je nu bij aankoop van een barbecue een bak Jupiler gratis! Barbecue en bier is toch wel een van de beste combi's die er zijn, dus check gauw de Collishop webshop voor deze toffe aanbieding. Ook bij VidaXL is een barbecuefeest aan de gang, want hier scoor je barbecues, buitenkeukens en allerlei accessoires met tot wel 60% korting.

Barbecue

Zin in een actieve uitstap voor het hele gezin? Met een Plopsa kortingscode ontvangen alle papa's dit weekend een GRATIS toegangsticket voor alle parken. Bij aankoop van minstens één ander betalend ticket, mogen de papa's gratis naar binnen! Kies het Plopsa park dat jullie het leukste vinden en geniet van een gezellige dag voor het hele gezin. Als je zin hebt in actie én om ondertussen bijzondere dieren van dichtbij te bekijken, dan ben je bij Bellewaerde aan het juiste adres. Dankzij verschillende promo's profiteer je hier nu van korting op tickets en andere voordelen.

Een helemaal bijzonder uitje beleef je bij The Park Playground. Hier kun je op een locatie in Antwerpen, Gent of Hasselt een spannend VR-avontuur beleven. Er is keuze uit twee verschillende avonturen die je als team kunt spelen. En met een The Park kortingscode ontvang je nu maar liefst 15% korting op tickets of mag de vijfde persoon gratis mee!


Even shoppen

Zoals het er naar uitziet wordt het weer lang geen pretje dit weekend. Voel je er meer voor om lekker binnen te blijven terwijl het buiten met bakken naar beneden komt? Dan kun je bij de volgende shops en met de volgende acties, promo's en kortingscodes online winkelen met korting. We hebben een aantal aanbiedingen van dit weekend in een handig rijtje voor je gezet:

Meisje voor muur


Laat ons weten hoe jij dit Pinksterweekend gaat invullen! Meer topacties en deals bekijken? Scroll gerust verder door de website!