Originele en voordelige ideeën voor een romantisch Valentijnscadeau

Wil jij jouw Valentijn verrassen met een mooi en origineel cadeau? Dan helpen wij jou een handje! Ook als je een klein budget hebt, kan je nog een heleboel leuke cadeautjes kopen voor je geliefde. Wij zetten een aantal mogelijkheden voor je op een rij.


Een romantisch boeket

Vrouwen zijn vrijwel allemaal gek op bloemen. Als jij je vriendin wilt verrassen, zal je haar dan ook zeker blij maken met een mooi boeket. Bestel niet alleen een boeket, maar geef daarbij ook nog een leuke kleinigheid, zoals een doos bonbons, een knuffelbeer of een lief kaartje.


Persoonlijk cadeautje met foto

Wil jij een uniek, origineel en persoonlijk cadeau geven? Geef je Valentijn dan een fotocadeau. Je kunt tegenwoordig op vrijwel alles een foto af laten drukken. Geef bijvoorbeeld een groot canvas met een romantische foto van jullie twee. Bij YourSurprise krijg je nu 20% korting op foto's op canvas. Je kunt daarnaast ook andere producten met een foto erop als cadeau geven. Denk bijvoorbeeld aan een mok, knuffelbeer, hanger of kussen met een leuke van jou en je geliefde erop. 


Snoepgoed

Is jouw Valentijn gek op snoepgoed, en dan vooral chocolade? Dan kan je hem of haar heel blij maken met de heerlijkste cadeaus van YourSurprise. Daar bestel je lekkere pralines voor je geliefde, maar ook overheerlijke chocoladerepen of een I Love Milka chocoladehart.

 

Valentijnsdag


Een spannend cadeautje

Ben jij alle zoetsappige cadeaus een beetje zat? Je kunt voor je geliefde natuurlijk ook gewoon een spannend cadeau aanschaffen. Zo heeft EasyToys nu de Better Together Lovebox speciaal voor Valentijnsdag. Deze box zit vol met allerlei spannende speeltjes, waarmee jij en je partner je zeker de hele nacht mee kunnen vermaken.


Een mooie nieuwe outfit

Is jouw geliefde een echte fashionista? Geef haar dan een leuk nieuw jurkje, shirt of rokje cadeau. En dan het liefst een item dat ze gelijk aan kan trekken op de meest romantische dag van het jaar. Zo heeft ZEB bijvoorbeeld een speciale Valentine Giftshop. Daar koop je leuke kleding, maar ook diverse accessoires. 

 

Valentijnsdag


Iets leuks voor in huis

De juiste sfeer in huis zorgt voor nog meer romantiek. Daarvoor schaf je de romantische meubels en accessoires uit het Valentijnsarrangement van Home24 aan. Jouw partner zal zeker blij zijn met zo een cadeau. En je krijgt nu ook nog eens 14% korting op deze mooie wooncollectie met deze Home24 kortingscode.


Een weekendje weg

Wil jij dit jaar echt groots uitpakken met Valentijnsdag? Dan houd je het natuurlijk niet bij een klein cadeautje. Nee, dan geef je je geliefde gewoon een weekendje weg. Zo heeft Groupon nu diverse speciale acties voor alle tortelduifjes in België. Je kunt nu genieten van verschillende romantische hotelovernachtingen of leuke uitjes. Beter kan je Valentijnsdag niet vieren!


Wil je graag nog wat meer inspiratie opdoen voor een Valentijnscadeau? Bekijk dan onze speciale Valentijnspagina!